Προς το περιεχόμενο

Roccat Ryos MK Pro 148.67€


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ιδιο χωρις φωτισμο κ νομιζω χωρις καποιες λειτουργιες. Το εχω κ μπορω να επιβεβαιωσω οτι εχει αριστη ποιοτητα κατασκευης. Μενει να δω ποσο θα κρατησει ετσι :P

Δημοσ.

Ε οχι και προσφορα ρε παιδια μηχανικο πληκτρολογιο με φωτισμο στα 150ευρω,ελεος δηλαδη....

 

Προσφορες κυριολεκτικα ηταν τα Coolermaster Trigger και Quickfire στα 60και 69ευρω αντιστοιχα που ειχαν παιξει πιο παλια απο Κωτσοβολο οταν το φθηνοτερο κοστιζε 100+ευρω.

 

150ευρω για μηχανικο οταν εχεις τοσες επιλογες στα χρηματα αυτα απο Corsair,Logitech,Coolermaster,Das,Ducky(και ακομα και απο Razer)ε δεν το λες και προσφορα αλλα προτιμηση.

  • Like 3
Δημοσ.

Προσφορα σε σχεση με το ποσο εχει μετα, αν το παμε ετσι δεν ειναι τιποτα προσφορα, παντα υπαρχει κατι πιο φτηνο..

Δημοσ.

Αν δεις ομως εξελιξη τιμων στο Skroutz θα δεις οτι πιο παλια εχει παιξει και σε αναλογες τιμες και απο αλλα καταστηματα. Απλα τωρα με τα Capital Control τους τελευταιους μηνες που εχει γινει ο γνωστος σαλος με τις εισαγωγες και αρα με την διαθεσημοτητα γιαυτο βλεπεις και λιγοτερα καταστηματα να φερνουν πραγματα,οπως στα μηχανικα,αλλα και να ανεβοκατεβαινουν οι τιμες. Θυμαμαι οτι και ο Κωτσοβολος,το Public και τα Media Markt φερνανε keyboard της Roccat αλλα οπως βλεπεις πλεον δεν ειναι καν στην λιστα.

Για το κατοπιν παραγγελιας του Birdphone δεν θα σχολιασω καθως μπορει να μην φερει και καθολου ή να φερει σε 3 εβδομαδες πχ

 

Δεν ειναι και καμια τρελη προσφορα, αλλα για ενα τετοιο πληκρολογιο νομιζω αξιζουν για οποιον θελει να αναβαθμισει.
http://www.birdphone.gr/gr/prdid/e4618c7c4de04723b7894076e92ec302/productinfo.aspx

Και με βαση αυτο που γραφεις περι αναβαθμισης προφανως και αναφερεσαι απο πληκτρολογιο μεμβρανης σε μηχανικο. Εκεις ομως υπαρχουν ηδη αλλες φθηνοτερες επιλογες κυριως απο Coolermaster(TriggerZ και Quickfire και τα δυο φωτιζομενα).

 

Ακομα και το Logitech G710,που ανεβηκε και σε αυτο η τιμη,εν μερη ειναι καλυτερη επιλογη μιας και εχει μεγαλυτερη εγγυηση και σιγουρα καλυτερο After Sales support απο την καλη Roccat.

 

Αυτα φυσικα σαν ενημερωση για τον υποψηφιο αγοραστη/ενδιαφερομενο,οπως εσυ λες παραπανω οτι πιστευεις προσωπικα οτι τα αξιζει τα λεφτα του(αν και θα ηταν καλυτερο να ελεγες και γιατι εναντι στον ανταγωνισμο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...