Προς το περιεχόμενο

Apple: Νέα Magic Mouse 2, Magic Keyboard και Magic Trackpad 2 με Force Touch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Εντάξει φίλε μου. Άστο.

Επί προσωπικού γιατί μου επιτίθεσαι? Με ξέρεις?

Στην αρχή του post γράφει @teovag, γιατί θεωρείς ότι απευθύνεται σε σένα? :P

• Like 1
Δημοσ.

Στην αρχή του post γράφει @teovag, γιατί θεωρείς ότι απευθύνεται σε σένα? :P

Ναι τώρα το παρατήρησα. Ζητώ συγγνώμη. Μπερδεύτηκα. 

Αλλά και πάλι όμως αυτός δεν είναι τρόπος να μιλάς σε κάποιον και μάλιστα όταν δεν τον γνωρίζεις.

Το τι κάνει ο καθένας παιδιά είναι δικό του θέμα στην τελική.

Επιμένω ότι οι διαχειριστές πρέπει να επέμβουν και να καθαρίσουν το θέμα!

Αυτή δεν είναι συζήτηση είναι αρένα.

Δημοσ.

Νομίζω όλοι το ίδιο καταλάβαμε...

Φίλε μου σου ζητώ συγγνώμη αλλά με όλο αυτό το μπάχαλο μπερδεύτηκα.

Θεώρησα ότι απευθυνόσουν σε μένα.

Και πάλι συγγνώμη.

Δημοσ.

Το νέο τους trackpad είναι πολύ ενδιαφέρον μπλιμπλίκι,παίζει και σε win10 σύστημα ή μόνο σε Mac/OS;

Πληκτρολόγιο δίχως numpad φέρει από το παράθυρο(δεν είμαι λογιστής,ούτε ΔΥ) και το ποντίκι τους ανέκαθεν μου ήταν πολύ άβολο.

Δημοσ.

Ωραίο βιομηχανικό design από την Apple , το νόημα το έπιασε ο Philip Starck σχεδιάζοντας το yacht  , κρίμα που ο Jobs δέν έζησε περισσότερο να το χαρεί λιγάκι .

• Like 1
Δημοσ.

Το μεγαλύτερο ατού των πληκτρολογίων της Apple είναι ότι όλα είναι τα ίδια. Σε μέγεθος, σχήμα, αποστάσεις κτλ. 

Μαθαίνεις ένα, έχεις μάθει όλα. 

Είτε γράφεις στο bluetooth keyboard του iMac, είτε στο keyboard του 13άρη laptop είτε στο keyboard του 15άρη laptop, είτε στο keyboard του Air, ΟΛΑ είναι ίδιο keyboard. 

Ακριβως αυτο. Ολα το ιδιο χαλια XD

Δημοσ.

@teovag

Πρέπει να έχεις άπειρο χρόνο έτσι; Πλήττεις από βαρεμάρα ή μήπως έχεις μαζοχιστικές τάσεις;

Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι κάθεσαι και ασχολείσαι με το να γράφεις κατεβατά για μια μάρκα/προϊόντα που δε σε καλύπτουν και δε πρόκειται να αγοράσεις!

Μήπως στην τελική όλη αυτή την προσπάθεια την κάνεις για να πείσεις τον εαυτό σου; Μήπως το πρόβλημα σου τελικά δεν είναι η Apple;

Κάνε μια βόλτα, πάρε λίγο καθαρό αέρα, σκέψου το λίγο....

Καλησπέρα και σε σένα... ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Ναι πλήττω από βαρεμάρα...στο off μου...από τη δουλειά...

Απλά δεν είχε βγεi το iphone 7 για να πάω να πάρω αέρα σε κάποια ουρά...

Συγγνώμη που σε καταπίεσα και σένα με τη φλυαρία μου...

Και ευχαριστώ για το εποικοδομητικό σχόλιό σου σχετικά με την χρησιμότητα των νέων πληκτρολογίων Apple...

... ο groot και ο Dredd81 έκαναν και κάποια σχόλια για τη χρήση τους... 

Αν θέλεις σε παρακαλώ εξήγησε μου για ποιόν λόγο είναι καλύτερα αυτά από τα αμέσως προηγούμενα, σε τι καινοτομούν σε σχέση με φθηνότερα άλλης εταιρίας..κλπ κλπ...

ΥΓ1 αν θες πάλι δες στο προφίλ μου και τι έχω πουλήσει και αγοράσει και χρησιμοποιήσει (από ipad και πληκτρολόγια...) έτσι για να μαζοχιστείς και συ... όλα από το insomnia που πολύ το γουστάρω...

ΥΓ2 Αν είσαι και συ Dr (όπως αναφέρεις στο nickname)... με καταλαβαίνεις ως προς το χρηστικό κομμάτι του θέματος...

ΥΓ3 αυτά τα ολίγα... σε όποιον προσεβλήθη ζητώ συγγνώμη, όποιος κάνει την αυτοκριτική του έχει τον σεβασμό μου, πάντα και παντού..

Thanx boys

• Like 1
Δημοσ.

ποιος χρησιμοποιεί πληκτρολόγιο χωρίς numpad τι παραπάνω προσφέρει από αυτό :mk_wd2000_blk_large.jpg

Υπάρχει και το παλαιό της Apple πληκτρολόγιο με numpad, που προφανώς και εκείνο χρησιμοποιώ - ενώ το νέο αυτό ποντίκι ούτε καν το έβγαλα απ' το σακουλάκι του (για μόστρα και design είναι τέλειο, για να δουλεύεις ώρες μ' αυτό είναι "μούφα").

Δημοσ.

Έχω γράψει και σε προηγούμενα μηνύματα μου ότι βγάζω λεφτά με την adobe και την apple

όχι δεν έχω ipad, ipod, air, appleTV, watch κ.λπ.

έχω MAC PRO, MACBOOK PRO, MAC MINI

Το magic mouse, προηγούμενη γενιά που είχα, δεν ήταν ακριβό για αυτά που προσέφερε + την πολύ καλή κατασκευή, ΑΛΛΑ το πιάσιμό του είναι ΑΘΛΙΟ. 

Στην περίπτωση μου, με πάνω από 10-12 ώρες σε υπολογιστή παθαίνεις τενοντίτιδα. Σε αντίστοιχη τιμή του magic έχω αγοράσει ένα Razer Deathadder το οποίο έχει ΜΑΚΡΑΝ καλύτερο πιάσιμο αλλά είναι πολύ πίσω σε ποιότητα και λειτουργία.

• Like 1
Δημοσ.

Έχοντας και τα τρία προϊόντα της προηγούμενης γενιάς θα τα κρίνω ως εξής

Magic Mouse -> όμορφο ποντίκι.. για διακόσμηση, καθόλου εργονομικό.

Magic Trackpad -> Το καλύτερο Trackpad που υπάρχει στην αγορά τώρα που το αναβάθμισαν σίγουρα ακόμη καλύτερο.

Keyboard -> Ωραίο πληκτρολόγιο, μικρό και πρακτικό.

Τιμές; Υπερβολικές ιδικά για το καινούργιο Trackpad

• Like 2
Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει και τα 3 πρώτα, το πληκτρολόγιο μου φάνηκε αδιάφορο. Προτιμώ να γράφω σε ένα microsoft των 15€. To trackpad μου άρεσε αρκετά και το ποντίκι μου φάνηκε πολύ άβολο στο χέρι. Ένα απλό microsoft ή ένα ασύρματο logitech που έχω μου κάθονται πολύ καλύτερα στο χέρι.

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν τα αξίζουν αυτά που ζητάνε (εκτός κι αν έχει αλλάξει τόσο πολύ η 2η γενιά που δεν το νομίζω - βλέπω). Αισθητικά είναι σίγουρα όμορφα όμως, όπως και τα περισσότερα προϊόντα της apple

Δημοσ.

δεν ειναι για gamers

feel the vibe...

οσο για τις τιμες οι gamers με αυτα που εχουν σκασει θα επρεπε να μην γελανε... απλα...

Το ξέρω ότι δεν είναι. Κατώτερα είναι. Και εγώ ποντίκι σε αυτά τα λεφτά έχω και δεν είναι για games.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...