suffocater Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ο gamer οποιοσδήποτε λογικός θα γελάει με τις τιμές και τα προϊόντα αυτά. fixed that 3
D.Luffy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Κάτσε ρε φίλε. Γιατί να ξεκατινιαζόμαστε για το ολυμπιακό και τον παναθηναικό; Καλύτερα είναι; Σε αυτή την περίπτωση, οι οπαδοί του Παναθηναικού "ξέρουν" καλύτερα για τις επιδόσεις του Ολυμπιακού χωρίς απαραίτητα να έχουν δει ποτέ παιχνίδι του!
teovag Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Αφού ξεκαθαρίσαμε κάποια πράματα... πάμε παρακάτω. Δεν ξέρω πως γράφουν μερικοί, αλλά σίγουρα το πληκτρολόγιο της Apple με βολεύει καλύτερα από όποιο άλλο. Στα υπέρ του είναι πως ακριβώς επειδή με βολεύει και επειδή το έχω συνηθίσει πλέον, το έχω σε ό,τι Apple μηχάνημα. Όλα έχουν το ίδιο! Ακριβώς το ίδιο. Άρα, σε καθημερινή εργασία βολεύει γιατί έχεις ένα σταθερό setup εργασίας σε όλα τα μηχανήματά σου (της Apple εννοείται). Εάν η ένστασή σου είναι γιατί αναβαθμίστηκε, sorry αλλά η αναβάθμιση των προϊόντων είναι εξέλιξη. Κάποιες εταιρίες το κάνουν καλά, κάποιες (και ιδιαίτερα στα Λ.Σ, βλέπε MS) όχι. Όσο για τις παραθέσεις από το internet, και εγώ μπορώ να βρω παράθεση που να λέει ότι όλα τα τυριά είναι κασέρια. So what? Επειδή παρέθεσα ένα site στα αγγλικά, αυτομάτως η άποψη αυτή είναι πανάκεια; Π.χ., αυτό για τα κασέρια το είχε κάνει γνωστός μου στην Wikipedia (βέβαια, έφαγε ban το account του μετά αλλά για λίγες μέρες/ώρες όλα τα τυριά ήταν κασέρια βάσει Wikipedia). Η ερώτηση Groot είναι σε "τι" αναβαθμίστηκε για να δικαιολογεί την τιμή και τον ¨έρωτα"... Άμα σε βολεύει οκ, αλλά ...αυτό είναι προσωπική άποψη... Τί κάνει καλύτερα σε καθημερινή βάση, στο μέσο χρήστη... "this is the question!"... Που λέει και ο ήρωας του Shakespeare... Αναμφισβήτητα τα Apple είναι όμορφα και λειτουργικά (ιδίως επειδή συμβαίνει αυτό που λες-ομοιομορφία και μικρές αναβαθμίσεις που κάνουν χειρουργικές παρεμβάσεις)... όμως κακά τα ψέμματα, η Apple είναι marketing... και σ'αυτό της βγάζω το καπέλο... Παρεπιπτόντως, Marketing δεν σημαίνει μόνο διαφήμιση και premium εμφάνιση, κλπ. Σημαίνει και συγκρατημένες αναβαθμίσεις σε υπολογιστές, κινητά, κλπ που είναι έτσι δομημένα ώστε να κάνουν ΟΡΙΣΜΕΝΑ πράγματα, από έναν (ουσιαστικά) και μοναδικό dealer, τόσο στο software όσο και στο hardware...άρα πολύ πιο εύκολα χειραγωγίσιμα... Αν άφηνε η Apple άλλους να επεμβαίνουν στο λογισμικό της, όπως πχ κάνει η google με το android (που έτσι κι αλλιώς δικό της δεν είναι, αλλά το "οικειοποιήθηκε")... τότε σίγουρα δεν θα είχε την ίδια επιτυχία... Λένε ότι ο Jobs δεν ήξερε να γράφει ούτε κώδικα... Αλλά από marketing... Tα έσπαγε ο τύπος RIP Άντε...παώ να χακάρω το ipad, για να δουλέψω με USB... (lol)
Fotis13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Κλασικα σε ενα ακομα θεμα της Αpple εγινε η χαρα του καθε πικραμενου ,μιζερια ,κακομοιρια και ασχετα σχολια . Στο θεμα μας εμενα με ενδιαφερει το καινουριο keyboard θα περιμενω να το δοκιμασω και να το δω απο κοντα διοτι θα με βολεψει καλυτερα αυτο λογω των ελαφρως μεγαλυτερων διαστασεων συν το πλεονεκτημα του να μην αλλαζεις μπαταριες . Επειδη οι περισσοτεροι δεν εχουν εμπειρια χρησης των συγκεκριμενων προιοντων και το πως δενουν αρμονικα σαν συνολο με τον imac κρινουν μονο απο την τιμη και απλα αερολογουν . 2
Questioner Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Κλασικα σε ενα ακομα θεμα της Αpple εγινε η χαρα του καθε πικραμενου ,μιζερια ,κακομοιρια και ασχετα σχολια . Στο θεμα μας εμενα με ενδιαφερει το καινουριο keyboard θα περιμενω να το δοκιμασω και να το δω απο κοντα διοτι θα με βολεψει καλυτερα αυτο λογω των ελαφρως μεγαλυτερων διαστασεων συν το πλεονεκτημα του να μην αλλαζεις μπαταριες . Επειδη οι περισσοτεροι δεν εχουν εμπειρια χρησης των συγκεκριμενων προιοντων και το πως δενουν αρμονικα σαν συνολο με τον imac κρινουν μονο απο την τιμη και απλα αερολογουν . Τι εννοείς "δένουν αρμονικά"; Αισθητικά; Γιατί αν αναφέρεσαι λειτουργικά, έχω να σου πω πως χειριζόμουν το πρώτο μαγικό ποντίκι σε έναν iMac για πολλές ημέρες και μόνο που δεν το πέταξα στον τοίχο από τις συνεχόμενες αποσυνδέσεις. Όσο για το πληκτρολόγιο που αναφέρεσαι, απάντησα σε προηγούμενο post μου για το πόσο αξίζει στην τιμή αυτή. Για να κλείσω, σε τέτοιες τιμές ο οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να πάρει ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ από άλλες εταιρείες και όχι ψευτοσικ-minimal μπαρούφες με γεύση μήλο. Εξαιρείται το trackpad. 2
boogie_thief Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ναι φίλε μου έχεις δίκιο...η δική μου νοοτροπία είναι αυτή που μας έχει φτάσει εδώ... δεν φταίει που όλα τα fashion victims, με την μανία της κατανάλωσης έχουν φορτώσει τις πιστωτικές τους κάρτες με δόσεις των 20 ευρώ για να ξεχρεώνουν ένα iphone σε 5 χρόνια ...για να βγάζουν selfies (η ίδια η λέξη δείχνει τη νοοτροπία τους...) και να ποστάρουν στο facebook...πράγμα που είναι αδύνατο να γίνει με κάποιο άλλο smartphone...είναι αδήριτη ανάγκη να το έχω...θέλω iphone τώρα...πώς θα βγώ για καφέ χωρίς αυτό!!!! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων... έχω ipad 3 και δουλεύει μια χαρά...η οθόνη χάλασε (μαύρη γραμμη στην retina οθονη)..αλλά για τη δουλειά που το θέλω είναι μια χαρά...και αναβαθμίσεις παίρνει και τα πάντα...όμως το πήρα "μεταχειρισμένο" και για συγκεκριμένη δουλειά... Το ξέρω ότι το site είναι για φίλους της τεχνολογίας...αλλά για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και όχι για να σχολιάζουμε συμπεριφορές...όταν όμως σε σχολιάζουν για νοοτροπίες σχετικά με "μιζέρια" κλπ... ε , τότε... ο νοών νοείτω... δεν ηταν προσωπικο το μηνυμα ελπιζω να το καταλαβες... τετοιες ουρες δηλαδη δεν εχεις δει για το playstation ποτε στη ζωη σου? ο βλαχοκαγκουρας θα βγει και με galaxy οχι μονο με iphone αλλα δεν το βλεπω πουθενα να το αναφερεις στην εποχη μας ειναι "trendy" η τεχνολογια γενικοτερα και επειδη οσοι γουσταραν την τεχνολογια απο παλια τους ξινιζει εχουμε χασει λιγο την μπαλα [μπηκαν στα χωραφια των nerds οι καγκουρες και τα γκομενακια] το οτι ο κοσμος εχει την αδυναμια και εχει τα ψυχολογικα του και για να νιωθει καλα θελει να πουλαει μουρη με apple και αν δεν εχει νιωθει "φτωχος" ειναι συναισθημα[αναγκη] που εχει δημιουργησει μονος του για αλλη μια φορα θα πω πως η απαντηση μου ηταν συγκεκριμενη στο οτι οποιος δεν εχει apple τον βλεπουν αυτοι που εχουν και τον θεωρουν "φτωχο" ενω εξηγω οτι συμβαινει το αντιθετο... φιλικα.. 1
Psaris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 πληκτρολόγιο χωρίς... numpad... θα νιώθω σα να ειμαι κουτσός οταν το χρησιμοποιώ.. και οχι δεν δουλεύω σε εφορία 5
iPhoTe64 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Η ερώτηση Groot είναι σε "τι" αναβαθμίστηκε για να δικαιολογεί την τιμή και τον ¨έρωτα"... Άμα σε βολεύει οκ, αλλά ...αυτό είναι προσωπική άποψη... Τί κάνει καλύτερα σε καθημερινή βάση, στο μέσο χρήστη... "this is the question!"... Που λέει και ο ήρωας του Shakespeare... Αναμφισβήτητα τα Apple είναι όμορφα και λειτουργικά (ιδίως επειδή συμβαίνει αυτό που λες-ομοιομορφία και μικρές αναβαθμίσεις που κάνουν χειρουργικές παρεμβάσεις)... όμως κακά τα ψέμματα, η Apple είναι marketing... και σ'αυτό της βγάζω το καπέλο... Παρεπιπτόντως, Marketing δεν σημαίνει μόνο διαφήμιση και premium εμφάνιση, κλπ. Σημαίνει και συγκρατημένες αναβαθμίσεις σε υπολογιστές, κινητά, κλπ που είναι έτσι δομημένα ώστε να κάνουν ΟΡΙΣΜΕΝΑ πράγματα, από έναν (ουσιαστικά) και μοναδικό dealer, τόσο στο software όσο και στο hardware...άρα πολύ πιο εύκολα χειραγωγίσιμα... Αν άφηνε η Apple άλλους να επεμβαίνουν στο λογισμικό της, όπως πχ κάνει η google με το android (που έτσι κι αλλιώς δικό της δεν είναι, αλλά το "οικειοποιήθηκε")... τότε σίγουρα δεν θα είχε την ίδια επιτυχία... Λένε ότι ο Jobs δεν ήξερε να γράφει ούτε κώδικα... Αλλά από marketing... Tα έσπαγε ο τύπος RIP Άντε...παώ να χακάρω το ipad, για να δουλέψω με USB... (lol) Marketing συνίσταται στην οργανωμένη προσπάθεια μίας επιχείρησης ή ενός οργανισμού να ικανοποιήσει τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες των καταναλωτών... 1
teovag Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 δεν ηταν προσωπικο το μηνυμα ελπιζω να το καταλαβες... τετοιες ουρες δηλαδη δεν εχεις δει για το playstation ποτε στη ζωη σου? ο βλαχοκαγκουρας θα βγει και με galaxy οχι μονο με iphone αλλα δεν το βλεπω πουθενα να το αναφερεις στην εποχη μας ειναι "trendy" η τεχνολογια γενικοτερα και επειδη οσοι γουσταραν την τεχνολογια απο παλια τους ξινιζει εχουμε χασει λιγο την μπαλα [μπηκαν στα χωραφια των nerds οι καγκουρες και τα γκομενακια] το οτι ο κοσμος εχει την αδυναμια και εχει τα ψυχολογικα του και για να νιωθει καλα θελει να πουλαει μουρη με apple και αν δεν εχει νιωθει "φτωχος" ειναι συναισθημα[αναγκη] που εχει δημιουργησει μονος του για αλλη μια φορα θα πω πως η απαντηση μου ηταν συγκεκριμενη στο οτι οποιος δεν εχει apple τον βλεπουν αυτοι που εχουν και τον θεωρουν "φτωχο" ενω εξηγω οτι συμβαινει το αντιθετο... φιλικα.. Τι να πω... Well said... Συμφωνώ απόλυτα... 3
teovag Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Θα το θεωρούσα καθαρά θέμα ενθουσιασμού. Εγώ δεν καταλαβαίνω πάλι "τη φρενίτιδα" στα φόρουμ από android/PC users σε κάθε θέμα που αφορά την Apple. Οι μεν στο κάτω κάτω γουστάρουν τα προιόντα της εταιρίας και γι αυτό συμμετέχουν και ασχολούνται. Οι δε είναι λες και τραβάνε κάποιο ζόρι ή έχουν κάποιο μεγάλο καημό που νιώθουν την ανάγκη να μοιραστούν με τους υπόλοιπους. Και επιμένουν κιόλας. Δεν έφτασε ακόμα ο καιρός να προχωρήσουν επιτέλους στη ζωή και να ευχαριστηθούν με αυτό που επέλεξαν? Εν τέλει δεν ξέρω τι είναι πιο φυσιολογικό. Το να υποστηρίζεις ένα προιόν που αγόρασες και μάλιστα έμεινες και ευχαριστημένος ή το να κράζεις/ασχολείσαι μανιωδώς και με κάθε ευκαιρία με κάτι που δεν σου αρέσει, δεν έχεις αγοράσει και ούτε πρόκειται. Πιο πολύ με μαζοχισμό μου κάνει το δεύτερο. Το αστείο είναι ότι σχεδόν όλες τις φορές διαβάζουμε και κραξίματα τα οποία είναι και εντελώς άσχετα με την είδηση... Λες και κάποιοι καίγονται και περιμένουν πως και πως νέο με την Apple για να δημοσιεύσουν το μαργαριτάρι τους. Δεν κράζουμε την εταιρία...σαν εταιρία την ψιλογουστάρουμε κιόλας...μην διαβάζεις αποσπασματικά... ΟΜΩΣ η νοοτροπία του καταναλωτή-πελάτη της είναι ...κατακριτέα... Και συγκρίνω το εξής απλό: Πόσο δυσανασχετουν αυτοί όταν περιμένουν στην ουρά για την Apple και πόσο για την υγεία τους σε ένα νοσοκομείο... I rest my case... PS Γελάνε οι εξωγήινοι...(όπως γελάνε και με άλλες φρενίτιδες...τύπου "ΣΑΚΗΗΗΗ", "MESIIIIII", "CHRISTIANOOO", "Justinnnnn (bieber)".... Marketing συνίσταται στην οργανωμένη προσπάθεια μίας επιχείρησης ή ενός οργανισμού να ικανοποιήσει τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες των καταναλωτών... Σωστός... Ανάγκη είναι και η αυτοπροβολή και η χαρά της κατοχής πραγμάτων... ενώ μια νέα ανάγκη είναι και η...άκριτη, αδιαλλειπτη και κυρίως υπερβολική κατανάλωση...που έγινε τεχνηεντως η μία από τις δύο μοναδικές και κύριες ανάγκες του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ανθρώπου (ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ+ΦΙΛΑΡΕΣΚΙΑ)... Χωρίς να βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω...
Hannibal_Lector Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ως κάτοχος της πρώτης έκδοσης magic keyboard, magic mouse μπορώ να πω ότι πρόκειται για πολύ καλές συσκευές που δεν χαμπαριάζουν από την πάροδο του χρόνου. Τώρα για την νέα έκδοση όλα καλά εκτός από δύο βασικά μειονεκτήματα, πρώτα πώς όταν τα φορτίζεις δεν μπορείς να τα χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και η απουσία backlight από το πληκτρολόγιο. Η τιμή είναι πιο ακριβή αν δεν κάνω λάθος από την πρώτη έκδοση, ξεφεύγει το trackpad, εκεί ο καθένας κρίνει, αλλά αν αποφασίσω να πάω σε αλλαγή πάλι αυτά θα προτιμήσω γιατί είδικά με το mac os και με bettertouch κάνεις παπάδες
technology_guy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Αφού βρε παίδες, η apple δεν κάνει για αξεσουάρ μηχανημάτων. Ντάξει, αν κάποιος έχει mac και θέλει να νιώσει το 1000% της εμπειρίας ας τα πάρει, αλλά να ξέρει πως τα ίδια τα βρίσκει και με 20-40 ευρώ απλά δεν θα έχουν την ποιότητα apple. Τώρα πίσω στο θέμα. Αυτά τα πράγματα μπορούν να συνδεθούν με windows pc; (Παρακαλώ μην πεταχτεί κανείς και πει πως πριν έλεγα πως δεν είναι η apple γι' αξεσουάρ και τώρα ρωτάω αυτό. Η ερώτηση είναι γενική. Ευχαριστώ.)
Dredd81 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Από χθες που διάβασα τα άρθρα, και για τα νέα iMac και αυτό, παρατηρώ ότι αρκετοί έχουν μπει πάλι στην διαδικασία όχι του σχολιασμού των νέων προϊόντων της Apple, αλλά μιας τυφλής αντιπαράθεσης μεταξύ Mac users με Windows users η οποία καλά κρατεί εδώ και πολλά χρόνια. Οι Βόρειοι και οι Νότιοι! Σε αυτό βέβαια συμβάλουν και οι διαχειριστές του insomnia που αντί να κάνουν την δουλειά τους, δηλαδή να καθαρίζουν τα περιττά σχόλια, κάνουν την παρατηρησούλα τους ότι και καλά θα κλειδώσουν τα θέματα εάν ξεφύγει η κατάσταση (και καλά δηλαδή!) και στην συνέχεια αφήνουν τα πλήθη να σφάζονται! Άρτος και θέαμα ένα πράμα! (Τέλος με το Off Topic) Επί του θέματος: πιστεύω ότι με την ενσωμάτωση της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας (και στα 3) η ταλαιπωρία του μπάσε βγάλε μπαταρίες, φόρτισε και ξανά μανά τα ίδια κλπ τελείωσε. Όσο για την διάρκεια αποφόρτισης αυτό είναι πάντα πολύ σχετικό γιατί υπάρχουν χρήστες και χρήστες. Τουλάχιστον θα γίνεται πιο εύκολα η φόρτιση. Προσωπικά δεν είμαι του ασύρματου. Προτιμώ την ενσύρματη σύνδεση λόγο των πολλών ωρών χρήσης. Το Magic Trackpad το έχω και κάθετε ολοκαίνουριο στο κουτί του. Μου το έκαναν δώρο αλλά ΔΕΝ. Όσες φορές προσπάθησα να δουλέψω με όλα αυτά τα ταχυδακτυλουργικά τα έκανα μαντάρα. Το magic mouse επίσης κάθετε γιατί είναι και βαρύ και άβολο άμα δουλεύεις αρκετές ώρες. Πιάνετε ο καρπός σου. Μικρό σε μέγεθος σε σημείο που το χέρι ψάχνει να βρει να πιάσει. Επίσης δεν έχει ρόδα κύλισης αλλά κύλιση αφής με αποτέλεσμα σε κάποια προγράμματα να γίνετε χαμός και στο ζουμ και στο κεντράρισμα. Δεν έχει καλή ακρίβεια! Keyboard έχω ενσύρματο με numeric keypad και το ασύρματο επίσης στο κουτί του. Λόγο ευκολίας πάλι αλλά και λόγο συνήθειας από τα παλιά keyboard. Με λίγα λόγια τα ασύρματα αξεσουάρ δεν είναι για όλους τους Mac users. Θα περίμενα από την Apple να βγάλει κάποια στιγμή ένα mouse εντελώς διαφορετικό από το Magic. Να δουλεύει με κουμπάκια δεξί αριστερό μεσαίο πλαϊνά και scroll wheel αλλά όχι αφής. Και να έχει να πιάνεις με όλη την χούφτα, όχι μόνο με τις άκρες των δακτύλων και να το ψάχνεις! Έχω εδώ και 4 χρόνια το Razer Imperator και δεν το αλλάζω με τίποτα. Απίστευτα βολικό. Τιμές τσουχτερές για ακόμα μια φορά αλλά είπαμε. Πληρώνει κανείς και ποιότητα αλλά κυρίως το όνομα. Να λέμε και τα στραβά γιατί η κυρία Apple με τα αξεσουάρ μας έχει... να μην το πω καλύτερα. Αυτά! *Δεν θα απαντήσω σε κανέναν φανατισμένο που ψάχνετε. 2
Dr.Fuzzy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 @teovag Πρέπει να έχεις άπειρο χρόνο έτσι; Πλήττεις από βαρεμάρα ή μήπως έχεις μαζοχιστικές τάσεις; Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι κάθεσαι και ασχολείσαι με το να γράφεις κατεβατά για μια μάρκα/προϊόντα που δε σε καλύπτουν και δε πρόκειται να αγοράσεις! Μήπως στην τελική όλη αυτή την προσπάθεια την κάνεις για να πείσεις τον εαυτό σου; Μήπως το πρόβλημα σου τελικά δεν είναι η Apple; Κάνε μια βόλτα, πάρε λίγο καθαρό αέρα, σκέψου το λίγο.... 1
Dredd81 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 @teovag Πρέπει να έχεις άπειρο χρόνο έτσι; Πλήττεις από βαρεμάρα ή μήπως έχεις μαζοχιστικές τάσεις; Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι κάθεσαι και ασχολείσαι με το να γράφεις κατεβατά για μια μάρκα/προϊόντα που δε σε καλύπτουν και δε πρόκειται να αγοράσεις! Μήπως στην τελική όλη αυτή την προσπάθεια την κάνεις για να πείσεις τον εαυτό σου; Μήπως το πρόβλημα σου τελικά δεν είναι η Apple; Κάνε μια βόλτα, πάρε λίγο καθαρό αέρα, σκέψου το λίγο.... Αυτό κατάλαβες εσύ από τα παραπάνω? Και σε παρακαλώ να μην αναφέρεσαι στον άλλον σαν να είναι φιλαράκι σου και νομίζεις ότι μπορείς να του μιλάς όπως γουστάρεις. ΟΚ? Όσο για τα παραπάνω παρακαλώ τους διαχειριστές να επέμβουν και να κάνουν τις σχετικές συστάσεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα