haHa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Το πληκτρολόγιο του MacBook απαράδεκτο; Μάλιστα... Το ακούσαμε κι αυτό! Εχεις γραψει στο πληκτρολογιου του macbook? Προσεξε, δεν μιλαει ο φιλος για το macbook pro retina 13/15 ή το macbook air, αλλα για το macbook . Δεν εχει καλο πληκτρολογιο, υστερει αισθητα σε σχεση με τα πληκτρολογια των αλλων λαπτοπ της εταιριας ή με πληκτρολογια αλλων λεπτων λαπτων της αγορας.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Εχεις γραψει στο πληκτρολογιου του macbook? Προσεξε, δεν μιλαει ο φιλος για το macbook pro retina 13/15 ή το macbook air, αλλα για το macbook . Δεν εχει καλο πληκτρολογιο, υστερει αισθητα σε σχεση με τα πληκτρολογια των αλλων λαπτοπ της εταιριας ή με πληκτρολογια αλλων λεπτων λαπτων της αγορας. Εντάξει ας μην υπερβάλλουμε! Απο το λευκό ακόμη με ppc cpu δεν είχα ποτέ θέμα με το πληκτρολόγιο. Μπορώ να καταλάβω όμως πως ο καθένας εχει το δικό του στυλ πληκτρολόγησης κλπ.
haHa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Εντάξει ας μην υπερβάλλουμε! Απο το λευκό ακόμη με ppc cpu δεν είχα ποτέ θέμα με το πληκτρολόγιο. Μπορώ να καταλάβω όμως πως ο καθένας εχει το δικό του στυλ πληκτρολόγησης κλπ. Eχεις γραψει για παραπανω απο 5-10 λεπτα με το πληκτρολογιου του νεου, λεπτου macbook? Δεν ειναι καλο κ υστερει αισθητα σε σχεση με τα πληκτρολογια των αλλων λαπτοπ της εταιριας ή με πληκτρολογια αλλων λεπτων λαπτων της αγορας. http://www.wired.com/2015/03/new-macbook-hands-on/ But then you use it, and the positive feelings fade a bit. For all the talk about the new butterfly keys, the new, better keyboard, I immediately hated using the keys. There’s basically no travel, no movement. It’s not that different from tapping on a touchscreen. http://arstechnica.com/apple/2015/04/the-2015-macbook-previews-a-future-thats-not-quite-here/4/#h1 The keyboard will be more divisive. It’s very shallow, which is initially off-putting, but within a day or so we were typing comfortably at normal speed. It’s firm enough to prevent accidental keypresses but not so firm that it’s hard to press the keys down. Some will hate it, but we suspect most will be fine with it. Δυστυχως, δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο με τα αλλα keyboard, για αυτο δεν το βαζει κ στα μεγαλυτερα λαπτοπ. Καποιοι μπορει τελικα να βολευτουν, αλλα αυτο δεν το κανει καλο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Eχεις γραψει για παραπανω απο 5-10 λεπτα με το πληκτρολογιου του νεου, λεπτου macbook? Δεν ειναι καλο κ υστερει αισθητα σε σχεση με τα πληκτρολογια των αλλων λαπτοπ της εταιριας ή με πληκτρολογια αλλων λεπτων λαπτων της αγορας. Ναι στην αρχή "στράβωσα" και σχεδόν με ενόχλησε. Στη συνέχεια όμως δεν είχα θέμα. Και νομίζω πως την ίδια αίσθηση θα έχει πλεον και το νέο bt keyboard.
teovag Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Έτσι είναι, έχεις δίκιο. Χάλια τα MAC. Μην πάρεις MAC. Επίσης, σε προκαλώ να μου κάνεις παράθεση ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΩ ΜΙΖΕΡΟ. Εάν δεν το κάνεις, είτε λες ψέματα είτε δεν έχεις το απαραίτητο IQ για να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. The Clock is ticking.. Ok συγγνώμη ΔΕΝ με λες καθαρά μίζερο...αυτό είναι αληθεια...το σχόλιο σου είναι περισσότερο σκωπτικό με περιπαικτική διάθεση απέναντι σε έναν αμαθή... Ζητώ ταπεινά συγγνώμη... Άντε τώρα πες μου σε ποιά καθημερινή εργασία του μέσου χρήστη είναι ανώτερο αυτό το προϊόν...(και ακόμα περισσότερο τι στο καλό περισσότερο προσφέρει σε αυτό το επίπεδο από το προηγούμενο)... Τώρα για το IQ μου...εντάξει..έχεις δικιο... Groot! Σαν τους πολιτικούς κάνουμε: "Δεν απαντήσατε όμως κύριε!?"
teovag Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Επίσης, όχι δεν θα πάρω MAC...εκτός αν το χρειαστώ... είτε για λόγους εργασίας...είτε για λόγους Prestige (ναι θα το κάνω αν αυτό με βοηθάει επαγγελματικά, καθώς σήμερα ό,τι δηλώνεις είσαι...). Χοχο-χι
haHa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ναι στην αρχή "στράβωσα" και σχεδόν με ενόχλησε. Στη συνέχεια όμως δεν είχα θέμα. Και νομίζω πως την ίδια αίσθηση θα έχει πλεον και το νέο bt keyboard. Μπα, καμμια σχεση. Το νεο bt keyboard ειναι σαν ολα τα υπολοιπα keyboards της εταιριας, δεν κανει το λαθος να βαλει ενα χειροτερο keyboard οπως αυτο του new macbook στον imac.
fingolfingr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Περίμενα περισσότερες καινοτομίες... Αναγνώριση αποτυπώματος που θα έλυνε τα χέρια και στο desktop πλεον.. (σε πληκτρολόγιο) Επαγωγική φόρτιση (π.χ. φανταστείτε ένα mousepad που είναι και επαγωγική βάση φόρτισης...) (και στα τρία) Οπίσθιος φωτισμός στο πληκτρολόγιο ή ακόμα και κάποια τεχνολογία π.χ. e-ink που θα αλλάζει τα πλήκτρα κατ' επιλογής γλώσσας... (σε πληκτρολόγιο) Μπορεί ίσως να ζητάω πολλά... αλλά who cares...και αυτοί ζητάνε πολλά (σε χρήματα) Πολύ ωραιες οι προτασεις σου. Η αναγνωριση αποτυπώματος μπορούσε να βγεί σε ξεχωριστή συσκευή για όσους θελουν αυτη την λειτουργεία. Η επαγωγική φορτιση θα ήταν πολύ βολική στο mouse. Για την τελευταια πρόταση με το e-ink, αν και είναι πολύ ενδιαφερουσα, το κόστος πιστευω θα ήταν αρκετά μεγάλο. Και φυσικά θα επρεπε να βγεί σε ξεχωριστή εκδοση για τους λίγους. Στο κάτω κάτω δεν χρησιμοποιούν όλοι οι χρήστες keyboard την αλλαγή γλώσσας για να το θεωρουν must. Η μη ταυτόχρονη φόρτιση/χρήση του magic mouse και το non-backlit πληκτρολόγιο είναι στα μειονεκτήματα των δύο περιφεριακών. Το trackpad πολύ όμορφο. Η φόρτιση μαζί με χρήση είναι όντως ενα θέμα. Πώς τους ήρθε δεν μπορώ να καταλάβω. Παντως το backlit keyboard, όσο ομορφο και να είναι, στην συγκεκριμένη περίπτωση θα μείωνε την αυτονομία. Ισως για εμας να μην εχει διαφορά η φορτιση καθε 15 αντί για καθε μήνα. Για καποιους όμως εχει. Και για όσους λενε ότι δουλεψαν με magic mouse και δεν τους βόλεψε..... μαλλον δεν είδαν τα gestures.
teovag Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Και ένα σχόλιο παρακαλώ για την φρενίτιδα και τις ουρές στα Apple stores...ΑΝ ΔΕΝ το πάρουν ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ, τι ακριβώς θα πάθουν...θα τελειώσουν τα iphone, τα ipads,κλπ... Η μήπως το χρειάζονταιθ ΑΜΕΣΑ, ..ΑΥΡΙΟ!!! Χωρίς αυτό θα χάσουν επιχείρηση, οικογένειες, χρήμα και χρόνο... ΤΕΛΕΙΩΣ OFF TOPIC ...αλλά ας μου πει τη γνώμη του κάποιος και γι αυτό...μην το κάνουμε γαργάρα (Μην πω για τον Κινέζο που έγινε viral για το κλάμα του που δεν είχε συμπληρώσει το ποσό για να αγοράσει στην μέλλουσα γκόμενα το καινούργιο κινητάκι...)
groot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ok συγγνώμη ΔΕΝ με λες καθαρά μίζερο...αυτό είναι αληθεια...το σχόλιο σου είναι περισσότερο σκωπτικό με περιπαικτική διάθεση απέναντι σε έναν αμαθή... Ζητώ ταπεινά συγγνώμη... Άντε τώρα πες μου σε ποιά καθημερινή εργασία του μέσου χρήστη είναι ανώτερο αυτό το προϊόν...(και ακόμα περισσότερο τι στο καλό περισσότερο προσφέρει σε αυτό το επίπεδο από το προηγούμενο)... Τώρα για το IQ μου...εντάξει..έχεις δικιο... Groot! Σαν τους πολιτικούς κάνουμε: "Δεν απαντήσατε όμως κύριε!?" Αφού ξεκαθαρίσαμε κάποια πράματα... πάμε παρακάτω. Δεν ξέρω πως γράφουν μερικοί, αλλά σίγουρα το πληκτρολόγιο της Apple με βολεύει καλύτερα από όποιο άλλο. Στα υπέρ του είναι πως ακριβώς επειδή με βολεύει και επειδή το έχω συνηθίσει πλέον, το έχω σε ό,τι Apple μηχάνημα. Όλα έχουν το ίδιο! Ακριβώς το ίδιο. Άρα, σε καθημερινή εργασία βολεύει γιατί έχεις ένα σταθερό setup εργασίας σε όλα τα μηχανήματά σου (της Apple εννοείται). Εάν η ένστασή σου είναι γιατί αναβαθμίστηκε, sorry αλλά η αναβάθμιση των προϊόντων είναι εξέλιξη. Κάποιες εταιρίες το κάνουν καλά, κάποιες (και ιδιαίτερα στα Λ.Σ, βλέπε MS) όχι. Όσο για τις παραθέσεις από το internet, και εγώ μπορώ να βρω παράθεση που να λέει ότι όλα τα τυριά είναι κασέρια. So what? Επειδή παρέθεσα ένα site στα αγγλικά, αυτομάτως η άποψη αυτή είναι πανάκεια; Π.χ., αυτό για τα κασέρια το είχε κάνει γνωστός μου στην Wikipedia (βέβαια, έφαγε ban το account του μετά αλλά για λίγες μέρες/ώρες όλα τα τυριά ήταν κασέρια βάσει Wikipedia).
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Πάντως ηρεμήστε και λίγο. Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ δύσκολα θα τα επιλέξει κάποιος που δεν θα έχει κάποιο mac, οπότε δεν χρειάζεται να απασχολεί το θέμα όλους τους pc users κλπ. 2
groot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Τεχνολογία αιχμής με τα όλα της... Ε ναι... αιχμή της αιχμής μη σου πω. Γιατί πληκτρολόγιο και LHC είναι το ένα και το αυτό.
D.Luffy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Και ένα σχόλιο παρακαλώ για την φρενίτιδα και τις ουρές στα Apple stores...ΑΝ ΔΕΝ το πάρουν ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ, τι ακριβώς θα πάθουν...θα τελειώσουν τα iphone, τα ipads,κλπ... Θα το θεωρούσα καθαρά θέμα ενθουσιασμού. Εγώ δεν καταλαβαίνω πάλι "τη φρενίτιδα" στα φόρουμ από android/PC users σε κάθε θέμα που αφορά την Apple. Οι μεν στο κάτω κάτω γουστάρουν τα προιόντα της εταιρίας και γι αυτό συμμετέχουν και ασχολούνται. Οι δε είναι λες και τραβάνε κάποιο ζόρι ή έχουν κάποιο μεγάλο καημό που νιώθουν την ανάγκη να μοιραστούν με τους υπόλοιπους. Και επιμένουν κιόλας. Δεν έφτασε ακόμα ο καιρός να προχωρήσουν επιτέλους στη ζωή και να ευχαριστηθούν με αυτό που επέλεξαν? Εν τέλει δεν ξέρω τι είναι πιο φυσιολογικό. Το να υποστηρίζεις ένα προιόν που αγόρασες και μάλιστα έμεινες και ευχαριστημένος ή το να κράζεις/ασχολείσαι μανιωδώς και με κάθε ευκαιρία με κάτι που δεν σου αρέσει, δεν έχεις αγοράσει και ούτε πρόκειται. Πιο πολύ με μαζοχισμό μου κάνει το δεύτερο. Το αστείο είναι ότι σχεδόν όλες τις φορές διαβάζουμε και κραξίματα τα οποία είναι και εντελώς άσχετα με την είδηση... Λες και κάποιοι καίγονται και περιμένουν πως και πως νέο με την Apple για να δημοσιεύσουν το μαργαριτάρι τους. 3
Retromaniac Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Κάτσε ρε φίλε. Γιατί να ξεκατινιαζόμαστε για το ολυμπιακό και τον παναθηναικό; Καλύτερα είναι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα