polydoroskatharakis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 To trackpad μου θυμίζει πολύ αυτά που βγάζει η logitech. Οσο για το πληκτρολόγιο αν δε το χρησιμοποιήσουμε δε μπορούμε να ξέρουμε. Το πληκτρολόγιο πάντως του macbook είναι απαράδεκτο. Το πληκτρολόγιο του MacBook απαράδεκτο; Μάλιστα... Το ακούσαμε κι αυτό! 3
Garuger Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Το πληκτρολόγιο του MacBook απαράδεκτο; Μάλιστα... Το ακούσαμε κι αυτό! Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
W0zzAp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Όταν λες "ποντίκη" εννοείς τον Ποντίκη που έκανε μάθημα στην Πασπάτη; Ακουστηκε καπως βλαχικο .Τι να κανω δεν εχω συνηθησει να το λεω στα εγγλεζικα
boogie_thief Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μην μαλώνουμε τζάμπα...η Apple είναι η καλύτερη εταιρεία στο marketing... Είναι η μόνη εταιρεία hardware και software που κατάφερε να κάνει το minimal πανάκριβο και να...μας αρέσει. Προσωπικά (λέω "προσωπικά" γιατί πάντα "περι ορέξεως κολοκυθόπιτα") δεν θα έπαιρνα ποτέ Apple σε...αυτές τις τιμές...άμα τις έριχνε όμως θα ήμουν από τους πρώτους... καθώς το minimal που πρεσβεύει η Apple είναι πλέον για fashion victims ή για περιορισμένο (στην πραγματικότητα) κοινό που "χρειάζεται" τις "ανέσεις" που προσφέρει. Με ένα 20ευρω σήμερα παίρνεις ποντίκι που φυσάει ...για το 90% του πληθυσμού...ενώ για πληκτρολόγιο...δεν περιγράφω άλλο...αν είσαι gamer...εννοειται πας σε windows ή πιο σωστά σε κονσόλα...αν είσαι επαγγελματίας (πλην σχετικά με γραφιστική, αρχιτεκτονική, κινηματογράφο, κλπ)...πας σε windows... αν θέλεις κινητό με flexibility σε android, κλπ... ΟΜΩΣ, αν είχα χρήματα και ήθελα να "φαίνομαι" πιο ψαγμένος και πιο "λεφτάς"(=επιτυχημένος επαγγελματικά)... Apple δαγκωτό... Για τους συναγωνιστές που θα μιλήσουν για off topic...τι θα ήταν "on topic"...το έχει χρησιμοποιήσει κανείς, υπάρχει εμπειρία, ξέρουμε τις δυνατότητες και έχουμε συγκρίνει με τα υπόλοιπα Apple και μη???? Είπα ψέματα? Αν μειώθηκαν τα έσοδα σου κατά 50% μέσα σε μια 5ετία λογικό δεν είναι να μου φαίνονται ακριβά? Και αυτό δεν συνέβη μόνο σε μένα... Αυτή η νοοτροπία πολλών από αυτούς που έχουν apple να βλέπoυν τους άλλους σαν "φτωχαδάκια" δεν μου άρεσε ποτέ... Μακάρι εσένα και πολλούς άλλους να τους φαίνονται λίγα τα 80€ για ένα ποντίκι αλλά για την πλειοψηφία των Ελλήνων δεν ισχύει... Και δεν είπα αν αξίζει ή όχι αυτά τα χρήματα, μπορεί και να τα αξίζει όπως πιστεύω ότι τα αξίζει πχ και το νέο book αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν όλοι να το αγοράσουν... Προβλέψιμος ξεπροβλέψιμος λοιπόν αυτή είναι η πραγματικότητα, μπορεί πριν 6 χρόνια να τα έδινα αυτά τα χρήματα τώρα όχι... Οι προτεραιότητες μου είναι άλλες… η νοοτροπια σαν του teovag ειναι που εχει φερει την κατασταση μεχρι εδω φιλε μου οριστε και το καθαρο παραδειγμα στο μνμ του. αυτοι που δεν εχουν apple νιωθουν φτωχαδακια και οσους βλεπουν με mac τους νομιζουν φραγκατους(που κατι τετοιο δεν ισχυει) και οχι το αντιθετο... αρα βαλε τα κατω και δες ποιος εχει το προβλημα... 1
groot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ακουστηκε καπως βλαχικο .Τι να κανω δεν εχω συνηθησει να το λεω στα εγγλεζικα Δεν ακούστηκε καθόλου. Κάργα ανορθόγραφο ήταν και απορώ πως τα κατάφερε κάποιος σε μία τέτοια λέξη. 3
Questioner Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Magic Keyboard: Γράφω αυτό το post με ένα μηχανικό coolermaster quickfire ultimate που κοστίζει το 60% της τιμής του πληκτρολογίου της Apple. Καταλαβαίνετε πως μαζί με εμένα γελάνε και τα πλακάκια στο δωμάτιο με το μαγικό πληκτρολόγιο της apple. Magic Mouse: Χάλια εργονομία αλλά ωραίο design. Το χέρι μου δεν το συνήθισε ποτέ τις αρκετές ώρες που χρειάστηκε να το χειριστώ. Σε αυτό το price tag θεωρώ ότι η Logitech βγάζει διαμάντια. Magic Trackpad: Το μόνο ενδιαφέρον είναι εδώ. Σημαντικό χαρακτηριστικό το force touch. Θα ήθελα κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία να το χειριστώ. Την τιμή του την βρίσκω normal και όχι magic όπως στα υπόλοιπα δύο. 5
W0zzAp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δεν ακούστηκε καθόλου. Κάργα ανορθόγραφο ήταν και απορώ πως τα κατάφερε κάποιος σε μία τέτοια λέξη. Χαμπαρι δεν πηρα εχεις δικιο.
efstratios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Για όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση από τα εργαστήρια της Apple, που δουλεύουν πάνω στα περιφερειακά που παρουσιάστηκαν και τους τρόπους που αυτά τελειοποιούνται: https://medium.com/backchannel/what-i-saw-inside-apple-s-top-secret-input-lab-6637e2e5492e 1
Heatspreader Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 ποιος χρησιμοποιεί πληκτρολόγιο χωρίς numpad τι παραπάνω προσφέρει από αυτό : Είναι πιο όμορφο. Γιατί υποβιβάζετε τόσο πολύ το κριτήριο της αισθητικής; Στο θέμα μας τώρα, ας ελπίσουμε ότι θα δουλεύει. Ήδη το Magic Mouse ήταν δύσχρηστο για κάποιον που δεν ήξερε τι κάνει. Πολλές φορές όμως ακόμα και εγώ που το χρησιμοποιούσα καθημερινά μπερδευόταν το Touch. Το πρόβλημα με τις αποσυνδέσεις επίσης, ήταν ένα θέμα.
paliapoli Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 To trackpad μου θυμίζει πολύ αυτά που βγάζει η logitech. Οσο για το πληκτρολόγιο αν δε το χρησιμοποιήσουμε δε μπορούμε να ξέρουμε. Το πληκτρολόγιο πάντως του macbook είναι απαράδεκτο. Κατοχος Imac...εχω να πω οτι πληκτρολογιο μπορεσα να το αλλαξω κ αυτο γιατι ηταν ασυμφωρο λογω μπαταριας ομως εχεις αδικο φοβερη αισθηση (κατα τη γνωμη μου) και στον Imac & στο macbook ... ολα στη θεση τους οπως πρεπει! Τωρα για το Magic mouse οσες μπαταριες κ αν αλλαξα να το αντικατασισω δ μπορω! απ το 2010 μεχρι σημερα οτι καλυτερο εχω δουλεψει ! ! ! ισως ειναι ακριβο αλλα σε βαθος χρονου εγω θα τα αγοραζα με κλειστα ματια ! Κ μ αρεσει οτι ειτε εχω το macbook ειτε τον imac δ αλλαζει η αισθηση στο πληκτρολογιο τα χερια πανε μονα τους ! αυτο με τα τελειως διαφορετικα πλητκρολογια των εταιριων πρεπει να σταματησει καποτε
Dagsieboy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Το μεγαλύτερο ατού των πληκτρολογίων της Apple είναι ότι όλα είναι τα ίδια. Σε μέγεθος, σχήμα, αποστάσεις κτλ. Μαθαίνεις ένα, έχεις μάθει όλα. Είτε γράφεις στο bluetooth keyboard του iMac, είτε στο keyboard του 13άρη laptop είτε στο keyboard του 15άρη laptop, είτε στο keyboard του Air, ΟΛΑ είναι ίδιο keyboard. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό...Σωστή η Apple...εγώ όταν πήρα το G710+ της Logitech έκανα αναγραμματισμούς και πάταγα το space ανάμεσα στα γράμματα για περίπου ένα μήνα.
Dagsieboy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δεν ακούστηκε καθόλου. Κάργα ανορθόγραφο ήταν και απορώ πως τα κατάφερε κάποιος σε μία τέτοια λέξη. Κάργα δεν το λες, δεν το έγραψε και "πώντεικοι"...δώσε του και ένα ελαφρυντικό...
teovag Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Έχεις δίκιο αδερφέ. Χάλια τα Apple, μην πάρεις Apple. Απορώ που ασχολείσαι κιόλας να γράφεις σε ένα θέμα για ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ και ΠΟΝΤΙΚΙΑ Apple... ούτε καν Η/Υ. Μπράβο Groot αγορίνα μου (παίρνω ειρωνικό ύφος όπως και εσύ άλλωστε...). Το πέτυχες...έχεις δίκιο...είμαι μίζερος... αααααχχχχχχ.... είναι τέλειο... είσαι τόοοοοσο τυχερός που μπορείς να το χαιδέψεις... πάω να σκεπαστω με την κουβερτούλα μου δίπλα στη σόμπα... Και τώρα χωρίς πλάκα: Αν δεν είναι οι ουρές έξω από την Apple ένδειξη μανίας με τη μόδα..ας μου εξηγήσει κάποιος τι είναι... ουρές συναντάς μόνο έξω από δημόσιες υπηρεσίες (για άλλους λόγους) και σε συναυλιακούς χώρους, πρεμιέρες, φεστιβάλ, εμφανίσεις διασήμων, κλπ... Η φρενίτιδα με την Apple είναι λόγω ΜΟΔΑΣ και PRESTIGE... Αν δεν ήταν και αξιόπιστα, τότε...θα είχαν πεθάνει...(και αν δεν ήταν ο Jobs να τους σώσει στα 90s...δεν θα μιλούσαμε καν τώρα). Σε προκαλώ πάντως να μου εξηγήσεις σε ποιά καθημερινή εργασία του μέσου χρήστη κάνουν τη διαφορά αυτά και με τα ίδια λεφτά δεν υπάρχουν παρόμοια... The Clock is ticking..
groot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μπράβο Groot αγορίνα μου (παίρνω ειρωνικό ύφος όπως και εσύ άλλωστε...). Το πέτυχες...έχεις δίκιο...είμαι μίζερος... αααααχχχχχχ.... είναι τέλειο... είσαι τόοοοοσο τυχερός που μπορείς να το χαιδέψεις... πάω να σκεπαστω με την κουβερτούλα μου δίπλα στη σόμπα... Και τώρα χωρίς πλάκα: Αν δεν είναι οι ουρές έξω από την Apple ένδειξη μανίας με τη μόδα..ας μου εξηγήσει κάποιος τι είναι... ουρές συναντάς μόνο έξω από δημόσιες υπηρεσίες (για άλλους λόγους) και σε συναυλιακούς χώρους, πρεμιέρες, φεστιβάλ, εμφανίσεις διασήμων, κλπ... Η φρενίτιδα με την Apple είναι λόγω ΜΟΔΑΣ και PRESTIGE... Αν δεν ήταν και αξιόπιστα, τότε...θα είχαν πεθάνει...(και αν δεν ήταν ο Jobs να τους σώσει στα 90s...δεν θα μιλούσαμε καν τώρα). Σε προκαλώ πάντως να μου εξηγήσεις σε ποιά καθημερινή εργασία του μέσου χρήστη κάνουν τη διαφορά αυτά και με τα ίδια λεφτά δεν υπάρχουν παρόμοια... The Clock is ticking.. Έτσι είναι, έχεις δίκιο. Χάλια τα MAC. Μην πάρεις MAC. Επίσης, σε προκαλώ να μου κάνεις παράθεση ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΩ ΜΙΖΕΡΟ. Εάν δεν το κάνεις, είτε λες ψέματα είτε δεν έχεις το απαραίτητο IQ για να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. The Clock is ticking..
teovag Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 η νοοτροπια σαν του teovag ειναι που εχει φερει την κατασταση μεχρι εδω φιλε μου οριστε και το καθαρο παραδειγμα στο μνμ του. αυτοι που δεν εχουν apple νιωθουν φτωχαδακια και οσους βλεπουν με mac τους νομιζουν φραγκατους(που κατι τετοιο δεν ισχυει) και οχι το αντιθετο... αρα βαλε τα κατω και δες ποιος εχει το προβλημα... Ναι φίλε μου έχεις δίκιο...η δική μου νοοτροπία είναι αυτή που μας έχει φτάσει εδώ... δεν φταίει που όλα τα fashion victims, με την μανία της κατανάλωσης έχουν φορτώσει τις πιστωτικές τους κάρτες με δόσεις των 20 ευρώ για να ξεχρεώνουν ένα iphone σε 5 χρόνια ...για να βγάζουν selfies (η ίδια η λέξη δείχνει τη νοοτροπία τους...) και να ποστάρουν στο facebook...πράγμα που είναι αδύνατο να γίνει με κάποιο άλλο smartphone...είναι αδήριτη ανάγκη να το έχω...θέλω iphone τώρα...πώς θα βγώ για καφέ χωρίς αυτό!!!! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων... έχω ipad 3 και δουλεύει μια χαρά...η οθόνη χάλασε (μαύρη γραμμη στην retina οθονη)..αλλά για τη δουλειά που το θέλω είναι μια χαρά...και αναβαθμίσεις παίρνει και τα πάντα...όμως το πήρα "μεταχειρισμένο" και για συγκεκριμένη δουλειά... Το ξέρω ότι το site είναι για φίλους της τεχνολογίας...αλλά για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και όχι για να σχολιάζουμε συμπεριφορές...όταν όμως σε σχολιάζουν για νοοτροπίες σχετικά με "μιζέρια" κλπ... ε , τότε... ο νοών νοείτω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα