groot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Τι αλλο θα βγαλουνε οι ανθρωποι για να πουλησουνε.........Αυτο που με νευριαζει οταν το σκεφτομαι ειναι πως τα αγοραζουν κατι ατομα και εντος Ελλαδος στην κατασταση που ειμαστε τωρα.Αντε παρε πληκτρολογιο 130$ και ποντικη 79$.Γελανε και οι πετρες. Όταν λες "ποντίκη" εννοείς τον Ποντίκη που έκανε μάθημα στην Πασπάτη; 11
groot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 δεν νομιζω απλα τωρα ειναι μονοκοματο και παταει ολο κατω απ'οσο μπορω να καταλαβω απο τις φωτο.. και τις μπαταρίες που θα τις παίρνει τώρα; Χμ... για να δούμε! Φάση θα έχει!
boogie_thief Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 και τις μπαταρίες που θα τις παίρνει τώρα; Χμ... για να δούμε! Φάση θα έχει! Το Magic Keyboard αποτελεί ανανεωμένη έκδοση του προηγούμενου ασύρματου πληκτρολογίου της Apple. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία, η φόρτιση της οποίας πραγματοποιείται μέσω της θύρας Lightning που υπάρχει στο πίσω μέρος του πληκτρολογίου 1
teovag Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μην μαλώνουμε τζάμπα...η Apple είναι η καλύτερη εταιρεία στο marketing... Είναι η μόνη εταιρεία hardware και software που κατάφερε να κάνει το minimal πανάκριβο και να...μας αρέσει. Προσωπικά (λέω "προσωπικά" γιατί πάντα "περι ορέξεως κολοκυθόπιτα") δεν θα έπαιρνα ποτέ Apple σε...αυτές τις τιμές...άμα τις έριχνε όμως θα ήμουν από τους πρώτους... καθώς το minimal που πρεσβεύει η Apple είναι πλέον για fashion victims ή για περιορισμένο (στην πραγματικότητα) κοινό που "χρειάζεται" τις "ανέσεις" που προσφέρει. Με ένα 20ευρω σήμερα παίρνεις ποντίκι που φυσάει ...για το 90% του πληθυσμού...ενώ για πληκτρολόγιο...δεν περιγράφω άλλο...αν είσαι gamer...εννοειται πας σε windows ή πιο σωστά σε κονσόλα...αν είσαι επαγγελματίας (πλην σχετικά με γραφιστική, αρχιτεκτονική, κινηματογράφο, κλπ)...πας σε windows... αν θέλεις κινητό με flexibility σε android, κλπ... ΟΜΩΣ, αν είχα χρήματα και ήθελα να "φαίνομαι" πιο ψαγμένος και πιο "λεφτάς"(=επιτυχημένος επαγγελματικά)... Apple δαγκωτό... Για τους συναγωνιστές που θα μιλήσουν για off topic...τι θα ήταν "on topic"...το έχει χρησιμοποιήσει κανείς, υπάρχει εμπειρία, ξέρουμε τις δυνατότητες και έχουμε συγκρίνει με τα υπόλοιπα Apple και μη???? 2
Gauss3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Είδες Apple και λες ας πως ότι είναι ακριβά και οι Έλληνες δεν έχουν λεφτά... Έλα εντάξει προβλέψιμος! Είπα ψέματα? Αν μειώθηκαν τα έσοδα σου κατά 50% μέσα σε μια 5ετία λογικό δεν είναι να μου φαίνονται ακριβά? Και αυτό δεν συνέβη μόνο σε μένα... Αυτή η νοοτροπία πολλών από αυτούς που έχουν apple να βλέπoυν τους άλλους σαν "φτωχαδάκια" δεν μου άρεσε ποτέ... Μακάρι εσένα και πολλούς άλλους να τους φαίνονται λίγα τα 80€ για ένα ποντίκι αλλά για την πλειοψηφία των Ελλήνων δεν ισχύει... Και δεν είπα αν αξίζει ή όχι αυτά τα χρήματα, μπορεί και να τα αξίζει όπως πιστεύω ότι τα αξίζει πχ και το νέο book αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν όλοι να το αγοράσουν... Προβλέψιμος ξεπροβλέψιμος λοιπόν αυτή είναι η πραγματικότητα, μπορεί πριν 6 χρόνια να τα έδινα αυτά τα χρήματα τώρα όχι... Οι προτεραιότητες μου είναι άλλες…
deceit Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Η μη ταυτόχρονη φόρτιση/χρήση του magic mouse και το non-backlit πληκτρολόγιο είναι στα μειονεκτήματα των δύο περιφεριακών. Το trackpad πολύ όμορφο. 2
qwertytrewq Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Περίμενα περισσότερες καινοτομίες... Αναγνώριση αποτυπώματος που θα έλυνε τα χέρια και στο desktop πλεον.. (σε πληκτρολόγιο) Επαγωγική φόρτιση (π.χ. φανταστείτε ένα mousepad που είναι και επαγωγική βάση φόρτισης...) (και στα τρία) Οπίσθιος φωτισμός στο πληκτρολόγιο ή ακόμα και κάποια τεχνολογία π.χ. e-ink που θα αλλάζει τα πλήκτρα κατ' επιλογής γλώσσας... (σε πληκτρολόγιο) Μπορεί ίσως να ζητάω πολλά... αλλά who cares...και αυτοί ζητάνε πολλά (σε χρήματα) 8
groot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μην μαλώνουμε τζάμπα...η Apple είναι η καλύτερη εταιρεία στο marketing... Είναι η μόνη εταιρεία hardware και software που κατάφερε να κάνει το minimal πανάκριβο και να...μας αρέσει. Προσωπικά (λέω "προσωπικά" γιατί πάντα "περι ορέξεως κολοκυθόπιτα") δεν θα έπαιρνα ποτέ Apple σε...αυτές τις τιμές...άμα τις έριχνε όμως θα ήμουν από τους πρώτους... καθώς το minimal που πρεσβεύει η Apple είναι πλέον για fashion victims ή για περιορισμένο (στην πραγματικότητα) κοινό που "χρειάζεται" τις "ανέσεις" που προσφέρει. Με ένα 20ευρω σήμερα παίρνεις ποντίκι που φυσάει ...για το 90% του πληθυσμού...ενώ για πληκτρολόγιο...δεν περιγράφω άλλο...αν είσαι gamer...εννοειται πας σε windows ή πιο σωστά σε κονσόλα...αν είσαι επαγγελματίας (πλην σχετικά με γραφιστική, αρχιτεκτονική, κινηματογράφο, κλπ)...πας σε windows... αν θέλεις κινητό με flexibility σε android, κλπ... ΟΜΩΣ, αν είχα χρήματα και ήθελα να "φαίνομαι" πιο ψαγμένος και πιο "λεφτάς"(=επιτυχημένος επαγγελματικά)... Apple δαγκωτό... Για τους συναγωνιστές που θα μιλήσουν για off topic...τι θα ήταν "on topic"...το έχει χρησιμοποιήσει κανείς, υπάρχει εμπειρία, ξέρουμε τις δυνατότητες και έχουμε συγκρίνει με τα υπόλοιπα Apple και μη???? Έχεις δίκιο αδερφέ. Χάλια τα Apple, μην πάρεις Apple. Απορώ που ασχολείσαι κιόλας να γράφεις σε ένα θέμα για ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ και ΠΟΝΤΙΚΙΑ Apple... ούτε καν Η/Υ. 1
skiabox Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 To trackpad μου θυμίζει πολύ αυτά που βγάζει η logitech. Οσο για το πληκτρολόγιο αν δε το χρησιμοποιήσουμε δε μπορούμε να ξέρουμε. Το πληκτρολόγιο πάντως του macbook είναι απαράδεκτο.
xoxlasae Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 για το magic mouse προσωπικα απο τι φαινεται δεν εχει αλλαξει καθολου το σχημα ...αρα το σχολειο μου δεν θα ειναι off topic... Χειροτερο ποντικι για να δουλευεις δεν εχω ξανα πιασει ειναι τοσο αβολο που απο τις πολλες κραμπες στα δαχτυλα κατεληξε στο συρταρι και χρησιμοποιειται ακρως περιστασιακα οταν ειναι πραγματικα αναγκη. Πολυ ωραιο δε λεω αλλα μονο για να το κοιτας. Καλως η κακως ολα τα σχολια (για καθε τι apple) καυστικα η μή, παντα γινονται σε εταιρειες που ζηταν το premium στην τιμη... αρα και εμεις αναζητουμε την τελειοτητα... Μπροστα μου εχω ενα πληκτρολογιο τον 8 ευρω ...τελειο δεν ειναι αλλα την δουλεια του για τα λεφτα του την κανει...οποτε τα ελλατωματα παραβλεπονται...οταν ομως βρισκεις εστω και μια τριχα σε κατι premium θα το κοπανας μεχρι να μελανιασει. 4
groot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Το μεγαλύτερο ατού των πληκτρολογίων της Apple είναι ότι όλα είναι τα ίδια. Σε μέγεθος, σχήμα, αποστάσεις κτλ. Μαθαίνεις ένα, έχεις μάθει όλα. Είτε γράφεις στο bluetooth keyboard του iMac, είτε στο keyboard του 13άρη laptop είτε στο keyboard του 15άρη laptop, είτε στο keyboard του Air, ΟΛΑ είναι ίδιο keyboard. 2
Garuger Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 για το magic mouse προσωπικα απο τι φαινεται δεν εχει αλλαξει καθολου το σχημα ...αρα το σχολειο μου δεν θα ειναι off topic... Χειροτερο ποντικι για να δουλευεις δεν εχω ξανα πιασει ειναι τοσο αβολο που απο τις πολλες κραμπες στα δαχτυλα κατεληξε στο συρταρι και χρησιμοποιειται ακρως περιστασιακα οταν ειναι πραγματικα αναγκη. Πολυ ωραιο δε λεω αλλα μονο για να το κοιτας. Καλως η κακως ολα τα σχολια (για καθε τι apple) καυστικα η μή, παντα γινονται σε εταιρειες που ζηταν το premium στην τιμη... αρα και εμεις αναζητουμε την τελειοτητα... Μπροστα μου εχω ενα πληκτρολογιο τον 8 ευρω ...τελειο δεν ειναι αλλα την δουλεια του για τα λεφτα του την κανει...οποτε τα ελλατωματα παραβλεπονται...οταν ομως βρισκεις εστω και μια τριχα σε κατι premium θα το κοπανας μεχρι να μελανιασει. Εγω εχω ενα Logitech αδιαβροχο που μπορω να τρωω απο πανω του και μετα να το βαζω στο πλυντηριο πιατων γιατι απλα με βολευει.Αρα ο καθενας πρεπει να κοιταξει τι εχει αναγκη και οχι το ονομα
W0zzAp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 αντε μια βολτα στην ερμου για να βαλεις και τα κλαματα.. ελεος με αυτη τη μιζερια... η λογικη του "κραζω"μια εταιρια γιατι θελει να πουλησει αληθεια με ξεπερναει Κραζω γιατι νομιζω πως τα συγκεκριμενα προϊοντα ειναι πολυ ακριβα.Δεν ειναι οτι εχω εχθρα με την εταιρια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα