Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ηδη παραγγηλει απο Μinideal ενα meizu m2 note!
To προβλημα μ ειναι αμα πες μια στο εκατομμυριο (επειδη κατι ειπαν οτι τωρα θα αρχισουν να τα ψαχνουν ολα) το κρατησουν στο τελωνειο τι γινεται?!
Θα πληρωσω το ποσο οταν μ παραδωθει? Θα ψαχνω να το βρω και θα κλαιγομαι γιατι δν ξερω τι να κανω?
Θα ειδοποιηθω καπως και θα το πληρωσω και θα περασει μετα για να μ παραδωθει?!

Εχεις κανεις καμια εμπειρια/ ιδεα γιατι το τι γινεται?

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής μόνο μία φορά ακούστηκε στην Θεσσαλονίκη να έχει δημιουργηθεί τέτοιο θέμα. Γενικώς υπάρχει ένας άτυπος κανόνας ότι ό,τι είναι κάτω από 50εκ, δεν παιρνάει τελωνείο. Επίσης πολλά κινεζομάγαζα δίνουν την δυνατότητα με ένα μικρό έξτρα κόστος να έχεις customs insurance. Έτσι εάν στο πιάσουν, σου πληρώνουν μετά το ποσό. Γενικώς πάντως εάν θέλεις να μάθεις τι παίζει, διαβάζεις εδώ ->

Http://techblog.gr/internet/eett-customs-greece-8773/

Δημοσ.

Εχω ηδη παραγγηλει απο Μinideal ενα meizu m2 note!

To προβλημα μ ειναι αμα πες μια στο εκατομμυριο (επειδη κατι ειπαν οτι τωρα θα αρχισουν να τα ψαχνουν ολα) το κρατησουν στο τελωνειο τι γινεται?!

Θα πληρωσω το ποσο οταν μ παραδωθει? Θα ψαχνω να το βρω και θα κλαιγομαι γιατι δν ξερω τι να κανω?

Θα ειδοποιηθω καπως και θα το πληρωσω και θα περασει μετα για να μ παραδωθει?!

Εχεις κανεις καμια εμπειρια/ ιδεα γιατι το τι γινεται?

πρόσφατα είχα κάνει μια παραγγελία από το minideal και την ακύρωσα και παρήγγειλα το ίδιο κινητό απο το tinydeal και δεν είναι απαραίτητο να πάρεις το κινητό από την κίνα έχει και eu warehouse και το κινητό που είχα πάρει δεν το είχε διαθέσιμο και μίλησα στο chat και μόλις ήταν διαθέσιμο το παρήγγειλα (ούτε τελωνεία ,φτηνότερα από την Ελλάδα ) για κίνα μην το σκέφτεσαι  καθόλου τα φέρνει η DHL και παίρνει σίγουρα από το τελωνείο .

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι κάνουν παραγγελία από Κίνα, ο τρόπος αποστολής πρέπει να είναι ΜΟΝΟ μέσω απλού ταχυδρομείου με tracking number. Με αυτόν τον τρόπο, ελαχιστοποιείται ή πιθανότητα να έχουμε θέματα με τελωνείο. Με οποίον άλλο τρόπο και ειδικότερα DHL, Speedex, θα περάσει 100% το τελωνείο. Με EMS ή πιθανότητα είναι 50-50.

• Like 1
Δημοσ.

SingPost ειναι (airmail with tracking number)!
Το θεμα μου δν ειναι το να πληρωσω τελωνειο ενταξη κανα 20ρικο ειναι κανουμε καλο κ στο κρατος δν φοροδιαφευγουμε!
Αυτο που με προβληματιζει ειναι το που θα τα πληρωσω?! Και αν ερθει το δεμα μ κανονικα η θα το ψαχνω!

πρόσφατα είχα κάνει μια παραγγελία από το minideal και την ακύρωσα και παρήγγειλα το ίδιο κινητό απο το tinydeal και δεν είναι απαραίτητο να πάρεις το κινητό από την κίνα έχει και eu warehouse και το κινητό που είχα πάρει δεν το είχε διαθέσιμο και μίλησα στο chat και μόλις ήταν διαθέσιμο το παρήγγειλα (ούτε τελωνεία ,φτηνότερα από την Ελλάδα ) για κίνα μην το σκέφτεσαι  καθόλου τα φέρνει η DHL και παίρνει σίγουρα από το τελωνείο .

ναι ειναι πιο ακριβες οι τιμες ομως (πολυ πιο ακριβες) και δν εχουν στοκ ολα τα μοντελα (πχ εγω ηθελα σε μπλε το γκρι που το ειχαν σε Ευ αποθηκη το σιχαινομαι) οποτε η μονη μ λυση ηταν κινα!

• Like 2
Δημοσ.

SingPost ειναι (airmail with tracking number)!

Το θεμα μου δν ειναι το να πληρωσω τελωνειο ενταξη κανα 20ρικο ειναι κανουμε καλο κ στο κρατος δν φοροδιαφευγουμε!

Αυτο που με προβληματιζει ειναι το που θα τα πληρωσω?! Και αν ερθει το δεμα μ κανονικα η θα το ψαχνω!

ναι ειναι πιο ακριβες οι τιμες ομως (πολυ πιο ακριβες) και δν εχουν στοκ ολα τα μοντελα (πχ εγω ηθελα σε μπλε το γκρι που το ειχαν σε Ευ αποθηκη το σιχαινομαι) οποτε η μονη μ λυση ηταν κινα!

όντως σε αυτό έχεις δίκιο και εγώ ήθελα το lenovo k3 note σε άσπρο αλλά τελικά συμβιβάστηκα σε κίτρινο και αγόρασα extra καπάκι. τουλάχιστον με τα μεταφορικά δωρεάν το πηρά 150€ όταν στην Ελλάδα ξεκινά από τα  238€  

• Like 2
Δημοσ.

όντως σε αυτό έχεις δίκιο και εγώ ήθελα το lenovo k3 note σε άσπρο αλλά τελικά συμβιβάστηκα σε κίτρινο και αγόρασα extra καπάκι. τουλάχιστον με τα μεταφορικά δωρεάν το πηρά 150€ όταν στην Ελλάδα ξεκινά από τα  238€  

Καλα ενταξη αστο τα "καπελα" που φευγουν εδω στα μαγαζια ειναι τρομερα! 

Και το αστειο ειναι οτι τους δινεις 50-80 ευρο επιπλεον στην ουσια για να σου κανουν αυτοι την παραγγελια αντι για σενα!

Μετα απο τα μαγαζια εχουμε και τους "καπελατζιδες" αγγελιοφορουμς! 

Που περνουν απο κινα με 140-150 και τα πουλαν λιγο κατω απο 200!

• Like 1
Δημοσ.

Τα "απλά" ταχυδρομεία που προτιμούνται είναι SG ( Singapour Post), NL (Netherlands Post), CN (China Post). Τα δύο τελευταία είναι πιο γρήγορα. Τον φόρο τελωνείου τον πληρώνουμε στα ΕΛΤΑ.

• Like 1
Δημοσ.

Τα "απλά" ταχυδρομεία που προτιμούνται είναι SG ( Singapour Post), NL (Netherlands Post), CN (China Post). Τα δύο τελευταία είναι πιο γρήγορα. Τον φόρο τελωνείου τον πληρώνουμε στα ΕΛΤΑ.

Εγω τονισα να το στειλουν με Singapour Post γιατι απο οτι διαβαζα το vickmall στελνει με τετοιο και ερχονται Ελλαδα σχετικα γρηγορα και μεχρι τωρα δν ειδα κανενα περιστατικο τελωνειου! Το ποσο γρηγορο πιστευω ειναι λιγο και τυχη!

Τελος παντων αμα ειναι στα Ελτα τοτε δν θα υπαρχει θεμα 135 εκανα "μονο" το κινητο και +30 να παει τα αξιζει και με το παραπανω, αυτη η αναμονη λιγο με τρελενει και να ειναι οκ το κινητο γιατι μετα θα εχω τρεχαματα κ θα καθυστερησω κ πολυ! 

Δημοσ.

πάντως εμένα σε σχετική επικοινωνία που είχα με το chat μου είπε πως εάν είμαι τυχερός δεν θα περάσει αλλιώς με ότι και να σταλεί θα περάσει σίγουρα εγώ δεν θα το διακινδύνευα να κάνω αγορά από Κίνα 

Δημοσ.

πάντως εμένα σε σχετική επικοινωνία που είχα με το chat μου είπε πως εάν είμαι τυχερός δεν θα περάσει αλλιώς με ότι και να σταλεί θα περάσει σίγουρα εγώ δεν θα το διακινδύνευα να κάνω αγορά από Κίνα 

Στην ουσια το ιδιο πραγμα ειναι! 

αντι να τα πληρωσεις στο τελωνειο εχουν περασει ηδη και μπαινει η τιμη στην αξια του κινητου!

Το μονο που αλλαζει ειναι η περιοδος αναμονης!

Δημοσ.

Ξαναλέω, υπάρχει το customs insurance, υπάρχει και η αγορά από ευρωπαϊκή αποθήκη για πιο σιγουριά. Εγώ έχω καμιά 30αριά αγορές από Κίνα, χωρίς ποτέ να είχαν πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Ξαναλέω, υπάρχει το customs insurance, υπάρχει και η αγορά από ευρωπαϊκή αποθήκη για πιο σιγουριά. Εγώ έχω καμιά 30αριά αγορές από Κίνα, χωρίς ποτέ να είχαν πρόβλημα.

Εχεις εμπειρια με insurance απο Antelife? Ψηνω να παρω κατι απο κει και να δωσω +20ε(8%) για την ασφαλεια, αλλα δεν ειμαι και full confident οτι θα τα καλύψουν οι κινεζοι αν γινει στραβη. Μηπως απλα εχω αγχωθει παραπανω και τα πραγματα θα γινουν οπως τα λενε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...