Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες ξαφνικά πάω στο Apple Store και δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογή !!! Το πατάω και απλά δεν κάνει φορτώσει η κάτι από τα γνωστά !! Μια δυο φορές που μου ζήτησε κωδικό έβαλα αλλα και πάλι τίποτα !!! Κάποια βοήθεια ;;; Εαν ξέρετε κάτι ;; Επίσης να σας πω ότι το έκλεισα το ξανα έκανα οπεν αλλα πάλι τίποτα !! Τι διάολο να φταίει ;;;θα παρακαλούσα για τα φώτα σας παίδες!!!

Δημοσ.

Παίδες ξαφνικά πάω στο Apple Store και δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογή !!! Το πατάω και απλά δεν κάνει φορτώσει η κάτι από τα γνωστά !! Μια δυο φορές που μου ζήτησε κωδικό έβαλα αλλα και πάλι τίποτα !!! Κάποια βοήθεια ;;; Εαν ξέρετε κάτι ;; Επίσης να σας πω ότι το έκλεισα το ξανα έκανα οπεν αλλα πάλι τίποτα !! Τι διάολο να φταίει ;;;θα παρακαλούσα για τα φώτα σας παίδες!!!

έχω και εγώ ένα iphone 6 και μου το έκανα και σε μένα διέγραψε τον λογαριασμό από το applestore κανε μια επανεκκίνηση το κινητό πατώντας το power button και το κεντρικό κουμπί και μετά ξανά βάλε apple id σου κανονικά και θα δουλέψει κανονικά  

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ θα το κανω και αυτό ελπίζω να είναι οκ μετα !! Άρα βγαίνω από το id μου κανω ότι μου λες και μετα το ξανα βάζω !

Μου λέει δεν είναι δυνατή η σύνδεση με iTunes!! Αυτό όταν βάζω τον κωδικό !! Έκανα ότι μου είπες αλά τίποτα .. Βάζω σωστά τον κωδικό αλλα μου λει δεν είναι δυνατή η σύνδεση ...

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έφταιγες εσύ. Είχε πρόβλημα το app store χθες για αρκετές ώρες. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...