balourdos81 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Παίδες ξαφνικά πάω στο Apple Store και δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογή !!! Το πατάω και απλά δεν κάνει φορτώσει η κάτι από τα γνωστά !! Μια δυο φορές που μου ζήτησε κωδικό έβαλα αλλα και πάλι τίποτα !!! Κάποια βοήθεια ;;; Εαν ξέρετε κάτι ;; Επίσης να σας πω ότι το έκλεισα το ξανα έκανα οπεν αλλα πάλι τίποτα !! Τι διάολο να φταίει ;;;θα παρακαλούσα για τα φώτα σας παίδες!!!
corsair04 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Παίδες ξαφνικά πάω στο Apple Store και δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογή !!! Το πατάω και απλά δεν κάνει φορτώσει η κάτι από τα γνωστά !! Μια δυο φορές που μου ζήτησε κωδικό έβαλα αλλα και πάλι τίποτα !!! Κάποια βοήθεια ;;; Εαν ξέρετε κάτι ;; Επίσης να σας πω ότι το έκλεισα το ξανα έκανα οπεν αλλα πάλι τίποτα !! Τι διάολο να φταίει ;;;θα παρακαλούσα για τα φώτα σας παίδες!!! έχω και εγώ ένα iphone 6 και μου το έκανα και σε μένα διέγραψε τον λογαριασμό από το applestore κανε μια επανεκκίνηση το κινητό πατώντας το power button και το κεντρικό κουμπί και μετά ξανά βάλε apple id σου κανονικά και θα δουλέψει κανονικά
balourdos81 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Σε ευχαριστώ θα το κανω και αυτό ελπίζω να είναι οκ μετα !! Άρα βγαίνω από το id μου κανω ότι μου λες και μετα το ξανα βάζω ! Μου λέει δεν είναι δυνατή η σύνδεση με iTunes!! Αυτό όταν βάζω τον κωδικό !! Έκανα ότι μου είπες αλά τίποτα .. Βάζω σωστά τον κωδικό αλλα μου λει δεν είναι δυνατή η σύνδεση ...
corsair04 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 κανε μια επαναφορά (ρυθμίσεις-γενικά-επαναφορά) κάποιο κόλλημα είναι δεν θα διαγραφεί τίποτα !!
balourdos81 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ πολυ ξεμπλόκαρε μόνο του !!! Σας ευχαριστώ πολυ παιδιά ! Καλό βράδυ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Παίδες ξαφνικά πάω στο Apple Store και δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογή !!! Το πατάω και απλά δεν κάνει φορτώσει η κάτι από τα γνωστά !! Μια δυο φορές που μου ζήτησε κωδικό έβαλα αλλα και πάλι τίποτα !!! Κάποια βοήθεια ;;; Εαν ξέρετε κάτι ;; Επίσης να σας πω ότι το έκλεισα το ξανα έκανα οπεν αλλα πάλι τίποτα !! Τι διάολο να φταίει ;;;θα παρακαλούσα για τα φώτα σας παίδες!!! Δεν έφταιγες εσύ. Είχε πρόβλημα το app store χθες για αρκετές ώρες. 1
zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Καμιά φορά πρέπει να κλείσεις την εφαρμογή (με πατημένο το home button) και να την ανοίξεις ξανά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα