gasin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα. Αγόρασα αυτό το σετ μικροφώνων και το σύνδεσα στην υποδοχή line in του home cinema που έχω για να παίζουμε karaoke. Όλα παίζουν μια χαρά, αλλά η ένταση από τα μικρόφωνα βγαίνει από τα ηχεία αρκετά χαμηλή ακόμη και όταν έχω στο τέρμα το volume του συστήματος. Πρέπει να έχεις το μικρόφωνο πάνω στο στόμα για να ακούγεσαι... Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο πώς μπορώ να κάνω τα μικρόφωνα να ακούγονται περισσότερο; Χρειάζεται έξτρα ενισχυτής; Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2015 από gasin
gasin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 παιδιά βρέθηκε λύση. Σύνδεση του mic σε laptop και όλο μαζί σύνδεση με HDMI σε TV και από εκεί όλα τα ηχητικά με οπτική ίνα στο home cinema. Αποτέλεσμα εξαιρετικό!
filippos32 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Παιδια καλησπερα εχω ενα αυτοενισχυομενο ηχειο γυρω στα 150 watt.Το συνδεω με υπολογιστη και μετα με hdmi στην τηλεοραση για να κανω καραοκε και εχω το εξης προβλημα..Οταν βαζω να πω ενα τραγουδι με το που πας να τραγουδησεις και παιζει κανονικα στην τηλεοραση πεφτει η ενταση της τηλεορασης ενω τραγουδας απο μονη της..Αυτο εχει που μου το κανει καμια βδομαδα..Μηπως ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να το διορθωσω αυτο...??Ευχαριστω εκ των προτερων..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα