Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΜΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ]
Γεια σας παιδια εχω ενα laptop hp και εχω windows 7 ultimate βασικα αρχικα ειχα τα home premium και ενας τεχνικος μου εβαλε τα windows ultimate χωρις λογο...καλα τελος παντον δουλευουν μια χαρα τα windows 7...αλλα εχω εδω και πολυ καιρο το προβλημα αυτο με το service pack 1 
και πρωτα οταν το ειχα βαλει εβαζε την ενημερωση με την μπλε οθονη και σταματαει στο 11% κανει μια δευτερη προσπαθεια και μετα κανει επαναφορα...και επειτα εγκατεστησα το readliness tool παιδια και κολησε εκει την οθονη το προγραμμα (βασικα η συγκεκριμενη φωτογραφια με την μπλε wallpaper την βρηκα απο το internet γιατι δεν προλαβα να το τραβηξω) Βοηθηστε με λιγακι παιδια το χω εδω και πολυ καιρο το προβλημα αυτο!!!

post-363067-0-24944900-1444758988_thumb.jpg

post-363067-0-34830100-1444759026_thumb.jpg

Επεξ/σία από Gi0
bolds
Δημοσ.

Το system update readiness tool που έτρεξες είπες ότι κόλλησε. Πόση ώρα περίπου το περίμενες; Μπορεί να πάρει αρκετή ώρα, η ms λέει περίπου 15 λεπτά αλλά μπορεί να πάρει και παραπάνω.

Αν έχεις antivirus καλά είναι να το απενεργοποιήσεις προσωρινά.

Αν επιμένει να μη στρώνει, θα έλεγα να πάρεις ένα backup τα αρχεία σου και να κάνεις ένα restore στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Να επαναφέρεις δηλαδή τα home premium.

Αυτό το κάνεις στα hp (συνήθως) πατώντας f11 επαναλαμβανόμενα με το που εμφανιστεί η 1η οθόνη της hp. Αν τώρα το τζιμάνι ο τεχνικός έσβησε όλα τα partitions του δίσκου, μαζί με το recovery partition, τότε έχεις χάσει το διαμέρισμα επαναφοράς και δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Σε αυτήν την περίπτωση πας για κανονικό format, οπότε προτίμησε τα home premium έτσι ώστε να χρησιμοποιήσεις το αυθεντικό κλειδί του laptop που θα είναι μάλλον από κάτω σε ένα μεταλλικό αυτοκόλλητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...