andreas_g Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δεν ανοίγει ο opera για κάποιο λόγο. Σήμερα άνοιγε κανονικά, ξαφνικά άρχισε να μην ανοίγει. Μου λέει ότι δεν έχω δικαιώματα, αλλά είμαι ο μόνος χρήστης... Βασικά αυτό που με κόφτει είναι ότι δεν θέλω να χασω τα bookmarks μου. Αν κάνω clean install από την αρχή θα τα χάσω?
trujillo2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 δεν θα τα χασεις αν κατα το unistall δεν εχεις τικαρισμενο το κουτακι που γραφει clear all user data (η' καπως ετσι) καλου κακου ομως περιμενε και γνωμες αλλων συνφορουμιτων 1
andreas_g Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ότι να'ναι πραγματικά. Όταν πήγα να το κάνω απεγκατάσταση μου έβγαλε αυτό το μήνυμα που λες, δεν το checkαρα αλλά και πάλι μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν έχω δικαιώματα για να κάνω απεγκατάσταση!!! Πάνω μετά να κάνω install από την αρχή, και στο μέσω της διαδικασίας πάλι μήνυμα ότι δεν έχω δικαιώματα να κάνω εγκατάσταση.... Στο τέλος έκανα και ένα ακόμα reboot και μετά άνοιξε μόνο του... τι να πω, δαιμονίστηκε!!! Μια παπαρίτσα που έχει πάνω στη γωνία δεξιά, ότι και καλά κάνει συγχρονισμό τα bookmarks online με τον λογαργιασμό σου, ξέρεις που μπορώ να τα δω? έψαξα και δεν τα βρήκα κάπου στο site.
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Για να κάνεις συγχρονισμό θα πρέπει να δημιουργήσεις πρώτα έναν λογαριασμό. Μετά, όποτε συνδέεσαι στον λογαριασμό σου μέσα από κάποιο opera θα σου επαναφέρει τα bookmarks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα