YourTrueLegend Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Κάθισα εχθές το βραδυ και ειδα στο YouTube εξαγγελίες προεκλογικές απο τους υποψήφιους πρωθυπουργούς απο το 2009 και μετα Τουλάχιστον όλοι συμφωνούσαν στην προώθηση και χρήση πλαστικού χρήματος ως μέσο φοροδιαφυγής Όποτε για να ειμαστε και on topic όσο αφορά την χρήση πλαστικού χρήματος οκ το είχαν πει ΟΛΟΙ Ούτε ένας δεν σκέφτηκε αν τίθεται θέμα ασφαλείας η προσωπικών δεδομένων ποσο μαλλον να κανει και δημοψήφισμα να ρωτήσει τον λαό Ολα αυτα στην δημοκρατική μας Ευρώπη Και ομολογώ οτι με εξέπληξε η συμφωνία όλων είτε ειναι αριστεροί είτε δεξιοί είτε δημοκράτες είτε φασιστες Αχταρμας. Φοροδιαφυγη, προεκλογικες εξαγγελιες, αριστερα, δεξια, φασιστες, πλαστικο χρημα, ασφαλεια προσωπικων δεδομενων, δημοψηφισμα, δημοκρατια, Ευρωπη, ολα μεσα σε 1 ποστ απο το οποιο οποιος εβγαλε νοημα ειναι ηρωας. Κανω μια αποπειρα να αποκωδικοποιησω τον ανωτερω αχταρμα: Επιχειρημα εναντιον του πλαστικου χρηματος ειναι οτι τα ψωνια λεει ειναι προσωπικα δεδομενα λεει και θα μας φακελωνουν. Ωραια, αφου ετσι γραφουν τα ψεκασμενα blogs, ας υποθεσουμε οτι ο σκοπος τους ειναι αυτος... Παρακατω; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ασφαλείας : ειναι γνωστό οτι οι rfid κάρτες υποκλέπτονται ασύρματα Προσωπικών δεδομένων: Δεν θελω να φαινεται στην οικογένεια μου (δεν λεω παρά εξω ) αν αγόρασα κρυφά απο την μάνα μου ναρκωτικά , απο την γυναίκα μου αν πήγα με πουτ@ν@ και οτι αλλο μπορείς να σκεφτείς η πήρα κρυφά μια gpu Δεν θελω οι τράπεζες να πουλάνε το καταναλωτικό μου προφίλ σε διαφημιστικές εταιρίες Ολα αυτα ετσι πρόχειρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ετσι απο περιεργεια. Ποιο blog εγραψε οτι οι καρτες θα ειναι ασυρματες και θα μας υποκλεπτουν οι hackerαδες; Μιλαμε για ενα συστημα που δουλευει παγκοσμιως εδω και 10ετιες και ηρθε ο πολυμηχανος Ελληνας που δεν εχει καν ιδεα πώς υλοποιειται, για να ανακαλυψει την αδυναμια του Στη τελικη και οι καρτες αναληψης μετρητων απο ΑΤΜ υποκλεπτονται αβερτα, αρα οριστε το ιδιο αντεπιχειρημα: Να καταργηθουν τα μετρητα. Σε οτι αφορα το προσωπικα δεδομενα: Αν και τα παραδειγματα σου ξεπερνουν τα ορια του γραφικου, προφανως και δεν θα φαινεται τιποτα σε κανεναν εφοσον η καρτα θα ειναι απολυτως προσωπικη. Αν εσυ τωρα την μοιραζεσαι με αλλους και μοιραζεσαι μαζι και τις κινησεις της, ειναι δικο σου προβλημα κι οχι της καρτας. Καντε μια χαρη στον εαυτο σας. Μην αναπαραγετε οτι ηλιθιοτητα διαβαζετε στα blogs ψεκασμενων. Το συστημα αυτο λειτουργει ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ στο εξωτερικο και λειτουργει ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Παρτε αυτο ως fact και προχωρηστε την επιχειρηματολογια σας αναλογως. Απλα για να μη ρεζιλευεστε το λεω, οχι για καποιο αλλο λογο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ναι ενταξει. Εγραψα και παραπανω. Και οι υφισταμενες συμβατικες καρτες αναληψης μετρητων απο ΑΤΜ υποκλεπτονται με το κιλο. By default λοιπον, συμφωνεις στο να καταργησουμε τα μετρητα και τα ΑΤΜ . Παμε τωρα στο επομενο επιχειρημα. ΥΓ. Ψεκασμενα επιχειρηματα, αντικρουονται με ψεκασμενα αντεπιχειρηματα, γιατι η λογικη vs ψεκασμενους αποτυγχανει παταγωδως . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 κοψε και μετα καψε την καρτα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 με το μπαρδον κιολας αλλα προσωπικα τουλαχιστον με τα μετρητα ειμαι πιο ασφαλεις τα τελευταια 35 χρονια οκ δεν ξερω τι κανει ο πλανητης για το σπιτι μου ξερω λιγο common sence και φυλαγεσαι μια χαρα Ουτε μετρητα χρειαζεται να καταργησουμε ουτε ΑΤΜ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Πως ξερεις οτι εισαι "πιο" ασφαλης; Δοκιμασες και το αλλο συστημα και σου φαγαν λεφτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 με το μπαρδον κιολας αλλα προσωπικα τουλαχιστον με τα μετρητα ειμαι πιο ασφαλεις τα τελευταια 35 χρονια οκ δεν ξερω τι κανει ο πλανητης για το σπιτι μου ξερω λιγο common sence και φυλαγεσαι μια χαρα Ουτε μετρητα χρειαζεται να καταργησουμε ουτε ΑΤΜ Εσυ, διοτι καποιος αλλος (κι εγω μεσα), που ειμαι καμμενος απο την κλοπη μετρητων, με την καρτα τα τελευταια 10-15 χρονια, δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα. Αλλα δεν μπορει να λειτουργησει ενας νομος αναλογα με τα βιωματα του καθενος. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Το τι κανει transmit η καρτα πλεον, δεν εχει σχεση με τα προηγουμενα χρονια.Παλιοτερα ναι, με ενα RFID reader, θα εστελνε ισως μερικα παραπανω ευαισθητα προσωπικα δεδομενα. Τωρα δεν δουλευει ετσι. Τhe RFID chips now send a one-time code for each transaction, so at best, a determined thief might be able to make a single purchase by recording and replicating the signal he picks up from a given card. Even if that were to happen, the cardholder would not be liable for the fraudulent purchase under most credit card companies’ policies. From the thief’s perspective, it’s a lot of work for relatively little gain. Στην τελικη παρε ενα RFID block. Kατα τα αλλα, και το διαβατηριο αλλα και το διπλωμα οδηγησης εχει chip που μπορει να κανει transmit infos. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 εζησα εξι μηνες εξωτερικο σουηδια οχι εμενα προσωπικα γιατι μου τα πληρωναν αλλοι αλλα συγγενη πρωτου βαθμου στο σπιτι που εμενα ναι Εν τω μεταξυ εκει παιζει και στις ειδησης πως να προφυλαγεσαι... Βεβαια εκει εξελιχθηκαν και χρησιμοποιουν πιο μοντερνους τροπους (κινητα) και κατι σαν επιταγες που εχουν τα καταστηματα και απλα το υπογραφουν (και ψηφιακες υπογραφες σε ταμπλετες) Στην τελικη παρε ενα RFID block. Kατα τα αλλα, και το διαβατηριο αλλα και το διπλωμα οδηγησης εχει chip που μπορει να κανει transmit infos. ωπα συγνωμη αλλα αφου ειναι ασφαλεις οι συναλλαγες με καρτες γιατι να πωλουνται τετοια block Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Θεουλης. Του εξηγεις με ποιο τροπο ειναι ασφαλεις οι καρτες αυτες και σου απαντα οτι εφοσον ειναι ασφαλεις με την ταδε μεθοδο, σημαινει οτι ειναι ανασφαλεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 α δηλαδη θα μου το δινει η τραπεζα μαζι με την καρτα? σαν μεσο ασφαλειας εφοσον χωρις αυτο ειμαι ανασφαλης? θα με ενημερωνει εστω επισημα ? για τους κινδυνους και τους τροπους προστασιας η θα πρεπει να διαβαζω ψεκασμενα blog και insomnia ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 εζησα εξι μηνες εξωτερικο σουηδια οχι εμενα προσωπικα γιατι μου τα πληρωναν αλλοι αλλα συγγενη πρωτου βαθμου στο σπιτι που εμενα ναι Εν τω μεταξυ εκει παιζει και στις ειδησης πως να προφυλαγεσαι... Βεβαια εκει εξελιχθηκαν και χρησιμοποιουν πιο μοντερνους τροπους (κινητα) και κατι σαν επιταγες που εχουν τα καταστηματα και απλα το υπογραφουν (και ψηφιακες υπογραφες σε ταμπλετες) ωπα συγνωμη αλλα αφου ειναι ασφαλεις οι συναλλαγες με καρτες γιατι να πωλουνται τετοια block Γιατι οπως ανεφερα στο quote "at best, a determined thief might be able to make a single purchase by recording and replicating the signal he picks up from a given card." Eαν θες να αποφυγεις ακομα και αυτο, παρε. Και για να σταματησεις να γινεσαι τρομολαγνος με την αγνοια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 α δηλαδη θα μου το δινει η τραπεζα μαζι με την καρτα? σαν μεσο ασφαλειας εφοσον χωρις αυτο ειμαι ανασφαλης? θα με ενημερωνει εστω επισημα ? για τους κινδυνους και τους τροπους προστασιας η θα πρεπει να διαβαζω ψεκασμενα blog και insomnia ? Δεν ξερω καν πως θα υλοποιηθει συνεπως δεν μπορω να σου απαντησω ουτε και για τις αδυναμιες του που φανταζεσαι εσυ. Αυτο που ξερω οτι οποιος θεωρει πως τα ΑΤΜ ή το να κουβαλας πανω σου μετρητα ειναι ασφαλες "επειδη δεν ετυχε να τον κλεψουν", ειναι απλα αστειος και η συζητηση σταματα εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις