redhotstef Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Θυμαστε παλια που λεγαν για την νεα ταξη πραγματων οπου θα κυκλοφορει μονο πλαστικο χρημα και θα ει/ημαστε φακελωμενοι και οτι το κρατος θα ξερει που ξοδευουμε λεφτα, κτλ; Μηπως η ολη αυτη κατασταση ξεκινησε; Αυτο με τους δημοσιους και συνταξιουχους θα ειναι λετε παροδικο; Τι πιστευετε;
Papakaliati Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Θυμαστε παλια που λεγαν για την νεα ταξη πραγματων οπου θα κυκλοφορει μονο πλαστικο χρημα και θα ει/ημαστε φακελωμενοι και οτι το κρατος θα ξερει που ξοδευουμε λεφτα, κτλ; Μηπως η ολη αυτη κατασταση ξεκινησε; Αυτο με τους δημοσιους και συνταξιουχους θα ειναι λετε παροδικο; Τι πιστευετε; Ελπιζω να μην ειναι παροδικο και να ισχυσει παντου. ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ 7
Flaoutistas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Θυμαστε παλια που λεγαν για την νεα ταξη πραγματων οπου θα κυκλοφορει μονο πλαστικο χρημα και θα ει/ημαστε φακελωμενοι και οτι το κρατος θα ξερει που ξοδευουμε λεφτα, κτλ; Μηπως η ολη αυτη κατασταση ξεκινησε; Αυτο με τους δημοσιους και συνταξιουχους θα ειναι λετε παροδικο; Τι πιστευετε; Εδώ δεν έχουν εφαρμοστεί πιο απλά πράγματα.. αυτό θα εφαρμοστεί; Και προσωπικά το θεωρώ άβολο. Δεν έχω θέμα να πληρώνομαι με κάρτα από τους πελάτες μου, ούτε να πληρώνω στο σούπερ μάρκετ με κάρτα ή στα μαγαζιά. Αλλά στο περίπτερο; Ή όταν βγει μια παρέα θα πληρώνουν ένας ένας τον σερβιτόρο με κάρτα; Να θες 10 λεπτά να πληρώσεις; 1
lary7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Προφανως οι αλλες χωρες που το εφαρμοζουν εδω και χρονια ειναι χαζοι και νεοταξιτες, εμεις αντισταθηκαμε οσο μπορουσαμε αλλα η ελλειψη Nutelas στα σουπερ μαρκετ εριξε και τα τελευταια οχυρα... 21
johnbond Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάντως δε συμφωνώ να δώσουμε τόση δύναμη στις τράπεζες, που είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις. Με ποιά λογική;Οι τράπεζες έχουν κάνει τόσο κακό,θα τις κάνουμε ακόμη πιο ισχυρές; Ας βγάλουν κρατικές χρεωστικές κάρτες. 8
HALF EVIL Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Να κρατικοποιήσουμε τις Τράπεζες καλύτερα σύντροφοι. Να ξέρει και το κράτος που ξοδεύουμε τα λεφτά μας. 6
redhotstef Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Σε ενα κοσμο που ζουν ολοι με καρτες, αν θελει το κρατος η καποιος μεγαλος να σε βγαλει απ τη μεση, σου ακυρωνει τη καρτα και μετα εισαι αδυναμος. Δεν θα εχεις λεφτα για να φας πχ. Η με την χρηση καρτας μπορουν να σε εντοπιζουν οπουδηποτε πχ οταν κανεις κινησεις χρηματος, βλεπε ταινια "the island". Υποθετικα σεναρια κατα των καρτων.. Κυριως για τρομοκρατες η για ανθρωπους που θελουν να ριξουν κυβερνησεις/καθεστωτα.
Bspus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Προφανως οι αλλες χωρες που το εφαρμοζουν εδω και χρονια ειναι χαζοι και νεοταξιτες, εμεις αντισταθηκαμε οσο μπορουσαμε αλλα η ελλειψη Nutelas στα σουπερ μαρκετ εριξε και τα τελευταια οχυρα... Ποιες ειναι οι χωρες που σκεφτονται να εφαρμοσουν μονιμο περιορισμο μετρητων σε ΔΥ και συνταξιουχους? Αν θελαν πραγματικα να παταξουν τη φοροδιαφυγη θα δινανε κινητρα να μαζευει ο κοσμος αποδειξεις. Μια φορα το κανανε το 2010 που μπορουσες να τις δηλωσεις ολες για να παρεις επιστροφη φορου. Δεν το ξανακανανε απο τοτε. Προφανως γιατι δουλεψε καλυτερα απ'οτι περιμενανε. 14
Flaoutistas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Και βλέποντας τις κινήσεις του λογαριασμού σου θα αρχίσουν να πλακώνουν διαφημίσεις για προϊόντα σχετικά με αυτά που αγόρασες.. και γενικά κανονικό φακέλωμα. Νεοφιλελευθερισμός στα άκρα.
xpapias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ζω στο εξωτερικό και μπορώ να πω οτι χρησιμοποιώ ακόμα κανονικό χρημα. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω αφρικανος οταν βλέπω ολους τους αλλους μπροστά μου στο σουπερ μαρκετ η στο εστιατοριο να πληρωνουν με κάρτα. Και μαλλον αν δεν ειχα συνηθισει σαυτη τη νοοτροπια θα μου ηταν πιο βολικο να χρησιμοποιω μονο καρτα οπως και οι αλλοι. Υπαρχει παντως μια τεράστια διαφορα. Οι αλλοι το κανουν απο επιλογη - δεν τους αναγκασε κανεις να χρησιμοποιουν μονο καρτα. Αυτα κυριως για τον lary7 που λεει οτι αλλες χωρες το εφαρμοζουν χρονια.
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ζω στο εξωτερικό και μπορώ να πω οτι χρησιμοποιώ ακόμα κανονικό χρημα. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω αφρικανος οταν βλέπω ολους τους αλλους μπροστά μου στο σουπερ μαρκετ η στο εστιατοριο να πληρωνουν με κάρτα. Και μαλλον αν δεν ειχα συνηθισει σαυτη τη νοοτροπια θα μου ηταν πιο βολικο να χρησιμοποιω μονο καρτα οπως και οι αλλοι. Υπαρχει παντως μια τεράστια διαφορα. Οι αλλοι το κανουν απο επιλογη - δεν τους αναγκασε κανεις να χρησιμοποιουν μονο καρτα. Αυτα κυριως για τον lary7 που λεει οτι αλλες χωρες το εφαρμοζουν χρονια. Πες του και την χωρα που εισαι για να σου απαντησει αναλογα 1
Miracle Worker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή, υπάρχει μία πανίσχυρη παγκόσμια οργάνωση που θέλει να υποτάξει τους ελεύθερους ανθρώπους και η τελική μάχη θα δοθεί με τους Έλληνες Δ.Υ. και συνταξιούχους; 15
marios_geo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εδώ δεν έχουν εφαρμοστεί πιο απλά πράγματα.. αυτό θα εφαρμοστεί; Και προσωπικά το θεωρώ άβολο. Δεν έχω θέμα να πληρώνομαι με κάρτα από τους πελάτες μου, ούτε να πληρώνω στο σούπερ μάρκετ με κάρτα ή στα μαγαζιά. Αλλά στο περίπτερο; Ή όταν βγει μια παρέα θα πληρώνουν ένας ένας τον σερβιτόρο με κάρτα; Να θες 10 λεπτά να πληρώσεις; Τα τελευταία 6 χρόνια έτσι πληρώνω. 10 άτομα, 10 κάρτες. Που είναι το πρόβλημα; 1
xpapias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Και εγω νομίζω οτι στο περίπτερο ή καφετέρια πχ είναι μονόδρομος το ρευστό. Φρικαρα παντως καποια στιγμή που ειχαμε παει σε ενα εστιατοριο με παρεα και πληρωνε ο καθενας το κομματι του λογαριασμου (ενας ολος κι ολος και οχι ξεχωριστος για τον καθενα) που του αναλογουσε μεσω πιστωτικης. Πχ 100Ε ολο το τραπεζι, ο ενας πληρωσε 30 με πιστωτικη και ο αλλος 70 με αλλη πιστωτική (εγω εδωσα το μεριδιο μου σε μετρητα στον 2ο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις