Προς το περιεχόμενο

Wifi extender

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Εχω το ZTE ρουτερ του Οτε και θα ηθελα ενα wifi extender για να εχω καλυτερο σημα στον πανω οροφο του σπιτιου..Ξερετε ποιο ειναι συμβατο με το συγκεκριμενο ρουτερ??Μου εχουν πει το tp-link αλλα εχει διαφορα μοντελα..

Ευχαριστω!!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η καλυτερη λυση ειναι να περασεις ενα καλωδιο μεχρι τον πανω οροφο και εκει να βαλεις ενα access point (ολα δουλευουν με το zte).

Το ασυρματο του ΖΤΕ ειναι προβληματικο απο μονο του. Ποσο μαλλον να βαλεις και αλλο wireless πανω του.

Δημοσ.

Για να βαλω καλωδιο πρεπει να τρυπησω 2 εξωτερικους τοιχους...Υπαρχει καποιο ρουτερ σχετικα φθηνο που να ειναι καλο??

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/569213-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-adslvdsl-router-post-here%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%88%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CE%B4%CF%8E/

παιρνειςκαλυτερο ρουτερ και αμα δεν σε καλυψει παιρνεις πχ ενα tp link 801nd (repeater)

η αλλη λυση αν ειναι το ιδιο ρολοι δεη ειναι να παιξεις με powerline και ειτε παιρνεις wifi powerline ειτε βαζεις ενα access point(ή ενα παλιο adsl router ) πανω στο powerline.

Δημοσ.

Το καλυτερο ρουτερ δε θα του λυσει σε καμια περιπτωση το ασυρματο στο πανω οροφο. Αυτο με το καλωδιο και ΑΡ πανω ειναι η μονη καλη λυση φιλος να ξερεις.

Δημοσ.

στον πανω οροφο μπορει να χρειαστει repeater αναλογως τι εμποδια υπαρχουν.αλλα το zte με το χαλια wireless του ουτε για να πιανει στον ιδιο οροφο δεν ειναι.

εν τω μεταξυ νομιζω καποιοι ειχαν γραψει αν θυμαμαι καλα οτι ειχαν καποια θεματα με tp link repeater Πχ tp link 801nd και zte.

Πολυς κοσμος αλλαξε το zte και επαιξε καλυτερα το wireless.δεν ειναι οτι θα κανει θαυματα αλλα με το zte....και απο θεμα Wireless και απο αλλα θεματα.

Δημοσ.

Αν αλλαξει ρουτερ δλδ θα πιανει στο πανω οροφο?  ή θα δωσει τσαμπα φραγκα? που ειναι οι πιθανοτητες λες?

Δημοσ.

να το πω διαφορετικα.το zte θα το αλλαζα ετσι και αλλιως No matter what γιατι ειναι χρεπι ετσι και αλλιως.ενα αλλο ρουτερ θα του δωσει λιγο καλυτερο σημα χωρις να σημαινει οτι θα παιξει μεχρι πανω.για αυτο του ειπα οτι αλλαξε το zte ετσι και αλλιως γιατι ειναι χαλια και μετα διαλεγεις ειτε repeater ειτε access point + powerline>κανεις δεν μπορει να του εγγυηθει οτι θα παιζει και στον πανω οροφο αμα αλλαξει ρουτερ.απλα θα παιξει γενικως καλυτερα με ενα ρουτερ του εμποριου απο το zte.το αν θα παιξει στον πανω οροφο εξαρτατε απο πολλα.τωρα παιζει οριακα ?δεν παιζει καθολου?δεν πιανει καν σημα?

αν θελει τωρα απλα να βαλει Repeater πανω στο zte ή Powerline ,wifi powerline ή powerline με ap αυτο το αποφασιζει αυτος.εγω παντως δεν θα το κραταγα το zte

• Like 1
Δημοσ.

Αρα ας βαλει εν AP πρωτα να πιανει στο πανω οροφο και αν δεν ειναι ευχαριστημενος με το ρουτερ του ας το αλλαξει μετα......

Δημοσ.

αν βαλει ap που θα παιρνει με ethernet ή ap Με Powerline Μια χαρα.το θεμα θα ειναι να πας να βαλεις repeater και να παιρνεις απο το wireless του zte.fail

Δημοσ.

καλα ναι αμα τον καλυπτει το zte και στα υπολοιπα καμια αντιρρηση.ο ts αποφασιζει.οπως εγραψα το zte θα το αλλαζα οχι μονο για το wireless αλλα γενικα για ολα τα θεματα που εχει ασχετα αν θα παιζε το Repeater.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Φίλος έχει το εξής πρόβλημα, το router είναι στην μία άκρη τα διαμερίσματος και το wifi δεν πιάνει στην άλλη άκρη που είναι τα υπνοδωμάτια γιατί πρέπει να περάσει μέσα από 2-3 τοίχους. Έχει σύνδεση VDSL και modem speedport kai meta apple airport extreme για το wifi. Του πρότεινα να περάσει με powerline αλλά ο ηλεκτρολόγος είπε ότι έχουν θέμα οι γραμμές και δεν γίνετε. Πήραμε repeater Tp –Link (TL-WA850RE), αλλά είχε θέμα και δεν δούλεψε πότε. Εγώ αυτό που σκέφτηκα είναι να συνδέσει το router με ένα unifi που απ όσο έχω ακούσει είναι πολύ δυνατά επειδή είναι σχετικά μικρή απόσταση θα φτάσει μέχρι τα υπνοδωμάτια. Τι προτείνετε?

Δημοσ.

α.γιατι δεν επαιξε το tp link>εχω δοκιμασει διαφορα tp link και εχουν παιξει.

β.τι θεμα εχουν τα καλωδια ρευματος και δεν θα παιξει το Powerline?δεν εχει γειωση?

και unify να βαλεις και πιο δυνατο ρουτερ να βαλεις δεν θα αλλαξουν πολλαπραγματα.γιατι δεν ειναι μονο το ποσο δυνατα θα στελνει το ρουτερ αλλα και ποσο δυνατα θα στελνει η αλλη πλευρα.

η αλλη λυση ειναι απλωνεις καλωδιο μεσα σε καναλι και βαζεις ενα access point στο δωματιο και τελειωνεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ίδια ερώτηση και εδώ με το ίδιο router. (στον 2ο όροφο είναι το router και θέλουμε σήμα σε ισόγειο)

κατάλαβα από αυτά που λέτε πως καλύτερα να αλλάξουμε router..και ρωτάω τώρα, αν δεν αλλάξουμε router και προτιμήσουμε την λύση ενός wifi extender (Link.png Site: αυτόλέω ) τότε δεν θα έχω λύσει το πρόβλημα? το συγκεκριμένο είναι wifi powerline..

σε περίπτωση που πάμε για Powerline με access point τότε έχω δύο ερωτήσεις:

1) τι μου προτείνετε?

2) πόσο εύκολο είναι στο setup και στην ρύθμιση 

(δεν πρόκειται για μένα , και επειδή δεν το έχω ξανακάνει θέλω να το κάνω μία και έξω όσο πιο αξιόπιστα γίνεται)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...