Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα παλιο λαπτοπ που τρεχει windows 7.

Συχνα πυκνα βλεπω τρελο cpu usage με αποτελεσμα να βραζει μιας και εχει αδυναμο επεξεργαστη και τραβαει υπερωριες.

Στη διαχειριση βλεπω ενα ακυρο svchost.exe να τρωει 50%.

Εαν το τερματισω ολα οκ.

Αλλα ξαναεμφανιζεται οταν του θυμηθει.

Το εψαξα και ο καθενας δινει διαφορετικο τροπο επιλυσης.

Εχει γινει ελεγχος με malwarebytes και norton internet security 2014 και δε βρισκουν τιποτα.

Καμια ιδεα?

• Like 1
Δημοσ.

Αν θελεις δωκιμασε ατο που θα σε πω πανε και απενεργοποιησε τα windows update και πες αν ειδες διαφορα τα ιδια παθαινω και εγω.

Δημοσ.

Αν θελεις δωκιμασε ατο που θα σε πω πανε και απενεργοποιησε τα windows update και πες αν ειδες διαφορα τα ιδια παθαινω και εγω.

Τι του λες βρε? Ετσι θα κολάει ακόμα πιο εύκολα ιούς!! :-(

Κάνε αυτό αδερφέ. Σε 10 λεπτά καθάρισες

https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/125534-cant-remove-bitcoin-miner-and-svchostexe-virus/

• Like 1
Δημοσ.

Τα update ετσι και αλλιως τα εχω στο manual,δηλαδη πρεπει να πατησω εγω για να τα κατεβασει και να τα κανει.

Θα δοκιμασω αυτο που εχεις στο λινκ.

Δημοσ.

Αυτος θελει να βρει απο τη ειναι το 50% του επεξεγαστη αυτο του λεω να κανει, προβλημα του ειναι αν το εχει κλειστο  η οχι.

και αν μπενει σε σελιδες με ιους και κορες προβλημα του. εμεις του λεμε τι ειναι και δοκιμαζει για να βγει απο την αμφιβολια ο ανθρωπος.

Εγω τωρα που το εχα απενεργοποιημενο εχω ιου και κορες......ειτε εχεις αντι-ιοτικο η αντιβιχικο ξανα εχει το συστημα ιους και κορες.

ο καθενας πιστευη οτι θέλει....

Δημοσ.

Αυτος θελει να βρει απο τη ειναι το 50% του επεξεγαστη αυτο του λεω να κανει, προβλημα του ειναι αν το εχει κλειστο  η οχι.

και αν μπενει σε σελιδες με ιους και κορες προβλημα του. εμεις του λεμε τι ειναι και δοκιμαζει για να βγει απο την αμφιβολια ο ανθρωπος.

Εγω τωρα που το εχα απενεργοποιημενο εχω ιου και κορες......ειτε εχεις αντι-ιοτικο η αντιβιχικο ξανα εχει το συστημα ιους και κορες.

ο καθενας πιστευη οτι θέλει....

α ναι σωστά,εχω nod32 με κανονικη αδεια,εχω κολλήσει τα πανδεινα απο ολες τις χιλιαδες σελίδες που μπαινω καθημερινως.

Φυσικα και δεν ισχυει αυτο που γράφεις,εαν το αντιβιωτικό σου ειναι σωστό και οχι σπασμενο θα σε κοψει κανονικότατα.

Προσφατα φιλος με bitdefender free μιας και διαφημίζεται οτι ειναι απο τα καλύτερα,κολλησε bicoin virus απο ενα προγραμμα.

Κατέβασα στο δικο μου το πρόγραμμα και το βρηκε επιτόπου πριν καν κλικάρω το exe.

επίσης,ενα εχεις κλειστές τις ενημερώσεις νομίζοντας οτι κάνεις καλό στο σύστημα(επειδη ειναι σπασμενα τα windows,επειδη γεμίζει ο δισκος,1002 επειδη)

να σε πληροφορήσω οτι οι ενημερώσεις δεν ειναι 99% δημιουργία προβλημάτων.

κατι αθώα updates των 100-300ΚΒ που μπορει να δεις και να πεις δεν μου χρειάζονται,μπορει να ειναι κλείσιμο τρυπας για απομακρυσμένη εκτέλεση κώδικα,εκει κανένα αντιβιωτικο δεν σε σώζει.

• Like 1
Δημοσ.

Ειλικρινά, κάνε τον κόπο και κατέβασε έναν corrector για να γράφεις πιο σωστά. Ματώνουν τα μάτια μου για να σε διαβάσω. Πολλοί άλλοι δεν έχουν την υπομονή μου καν.

Φιλικά :)

Δημοσ.

Τι του λες βρε? Ετσι θα κολάει ακόμα πιο εύκολα ιούς!! :-(

Κάνε αυτό αδερφέ. Σε 10 λεπτά καθάρισες

https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/125534-cant-remove-bitcoin-miner-and-svchostexe-virus/

Δεν βρηκε κατι.

Το πρωτο προγραμμα εβγαλε κατι περιεργα αγνωστα αλλα το rootkit τα βρηκε ολα οκ.

Δημοσ.

Δεν βρηκε κατι.

Το πρωτο προγραμμα εβγαλε κατι περιεργα αγνωστα αλλα το rootkit τα βρηκε ολα οκ.

Τι καθεσε και μας ακους δεν ξερω. απενεργοποιησε τα windows update και δες για λιγο αν πεσει η χρηση της CPU σου.

ετυχε στον αλλον και κολησε το bitcoin πως το λενε και ασχολησε με αυτο.μην φευγης απο τον στοχο σου.

Δημοσ.

Θα του ριξω ενα φορματ μου φαινεται.

Ετσι και αλλιως ουτε πολλα πραγματα εχω μεσα και εχω και κατι χρονια να του κανω.

Δημοσ.

Λιγο πριν το φορματ κανε μια απενεργοποιηση τον windows update και δες το.

Μετα απο το φορματ παλι θα θελει update και ξανα τα ιδια στο λεω για σε λυσης την αμφιβολια σου.

οταν κανεις φορματ και μετα ολα θα ειναι καλα.......καλη συνεχεια.

Δημοσ.

Στο εχει πει 5 φορες να απενεργοποιησεις το windows update ειναι 5 δευτερολεπτα δουλεια ρε φιλε....... και δε το κανεις και θες να κανεις φορματ.

Τι να πω.......

Δημοσ.

Το εκανα αυτο με τα update και τζιφος.

Του εριξα ενα φορματ και περασα 10αρια που ηθελα να τα δοκιμασω κιολας...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...