Sange Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Πως να τεσταρω αν ο επεξεγαστής εχει πρόβλημα..... Παει στα 100% η CPU αυτο το παθαινει στα παιχνιδια οχι σε ολα όμως. Αυτα που τρεχω ειναι Dead Rising 2, Resident Evil Operation,I am alive.
Shadows Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Πως να τεσταρω αν ο επεξεγαστής εχει πρόβλημα..... Παει στα 100% η CPU αυτο το παθαινει στα παιχνιδια οχι σε ολα όμως. Αυτα που τρεχω ειναι Dead Rising 2, Resident Evil Operation,I am alive. Tρεχει στα 100% γιατι ειναι σχετικα παλιος λογικα και τον ζοριζουν μερικα παιχνιδια.Δες τις απαιτησεις τους στο ιντερνετ.Προβλημα θα ηταν να ηταν στο 100% ενω δεν τρεχεις καποιο προγραμμα στο pc.
RTW4ever Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Tρεχει στα 100% γιατι ειναι σχετικα παλιος λογικα και τον ζοριζουν μερικα παιχνιδια.Δες τις απαιτησεις τους στο ιντερνετ.Προβλημα θα ηταν να ηταν στο 100% ενω δεν τρεχεις καποιο προγραμμα στο pc. Αυτό που λες δεν είναι προβλημα του επεξεργαστή, αλλά του λειτουργικού/virus/software. TS, αν θες να δεις την σταθερότητα του συστήματος, τρέξε π.χ Intel Burn Test. 1
Shadows Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Αυτό που λες δεν είναι προβλημα του επεξεργαστή, αλλά του λειτουργικού/virus/software. TS, αν θες να δεις την σταθερότητα του συστήματος, τρέξε π.χ Intel Burn Test. Ναι ακριβως,εκανα κακη διατυπωση.
Sange Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Αυτό που δεν το ειπα απο την αρχη ειναι εχοντας το MSI Afterburner για να δω τη το συστημα μου τη τρεχει και βλεπωντας την CPU στα 100% μετα κολαει απο 30 sec με 1 min η κανοντας Ctrl+Alt+Del επανερχεται και το παιζει κανονικα. Η θα βγαλει μηνυμα οτι η driver της καρτα σταματισαν να λειτουργουν. Η με πεταει εξω με καποιο σφαλμα δεν θυμαμαι τωρα ποιο. Στο ενδιαμεσο πεταει και μια μαυρη οθονη μεχρι να παξει παλι κανονικα. Κατι σαν bottleneck λεω εγω... Αυτο που ειπες για απαιτησεις συστηματος εχω της χαμηλότες πχ. για το Dead Rising 2
stratigos24 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Όλο το σύστημα σου από τί αποτελείται? Ρίξε και μια ματιά: http://pressf1.pcworld.co.nz/showthread.php?107002-CPU-100-while-gaming
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Η θα βγαλει μηνυμα οτι η driver της καρτα σταματισαν να λειτουργουν. Η με πεταει εξω με καποιο σφαλμα δεν θυμαμαι τωρα ποιο. Στο ενδιαμεσο πεταει και μια μαυρη οθονη μεχρι να παξει παλι κανονικα. Αυτό που περιγράφεις είναι πρόβλημα κάρτας γραφικών που ή υπέρ θερμαίνεται ή υπάρχει πρόβλημα με τους driver άλλη μια πιθανότητα είναι να τα παίζει σιγά σιγά το τροφοδοτικό και να μην έχει αρκετά να δώσει για την γραφικών στα δύσκολα. 1
Sange Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 MOBO: Asrock G41c-Gs 1333Mhz CPU: Intel Core 2 Duo 6550 2.33 GHz RAM: 4GB (2x2GB ram) DDR2 Kingston 800 MHZ GPU: Geforce nvidia GTS 450 PSU: 600W OCZ HDD: western digital 250 GB Sata 2 Windows 7 home SP1 premium 64 bit
stratigos24 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Η κάρτα πόσο χρησιμοποιείται με το afterburner την ώρα που παίζεις μπορείς να δεις (βάλε δηλαδή στο monitoring του afterburner το gpu usage)? Ενημερωτικά πιο πολύ γιατί δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο bottleneck μεταξύ τους και είναι άσχετο με τα error που σου βγάζει που αναφέρεις παραπάνω. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2015 από stratigos24
Sange Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Η κάρτα πόσο χρησιμοποιείται με το afterburner την ώρα που παίζεις μπορείς να δεις (βάλε δηλαδή στο monitoring του afterburner το gpu usage)? Ναι το εχω κανει αυτο που λες εχω βαλει στο μονιτορ και το GPU usage αυτο και αυτο ειναι καπως ανεβασμενο απο 50-100% Εχει μεγαλα σκαμπανεβασματα η GPU card graphic.
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Η cpu είναι λογικό να πηγαίνει 100% αφού έχει μόνο δυο πυρήνες,δεν είναι πρόβλημα αυτό για να παίζουν στα 100% είναι φτιαγμένοι, η gpu πάλι λογικό είναι να κυμαίνεται αφού αναλόγως πόσα FPS βγάζει η CPU ανά περίπτωση θα δουλεύει παραπάνω ή λιγότερο η gpu. Δες μια θερμοκρασίες και από cpu και από gpu, πες μας ,και μετά αν είναι δοκίμασε να αλλάξεις και τους driver.
Sange Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μετα απο αρκετο βασανισμο που με εκανε το pc μου εχω το εξης προβλημα οταν εχω τοποθετημενες και της δυο ( 2GB RAM) η καθε μια,με κανει αυτα τα κοληματα που ειπα ποιο πριν, οταν εχω την 1 απο της 2 όπια και να ειναι επανω δεν με κανει κανενα προβλημα. Εκανα και στις 2 μνημες τεστ ξεχωριστα αλλα δεν ειχαν κανενα σφαλμα (τεστ 30 λεπτα). Υπαρχει περιπτωσει να μην συνχρονιζονται σωστα? Η μητρικη μου περνει και DDR 2 /DDR 3 μνήμες,εχω τωρα DDR2 ram.
TheELF Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μπορεί και η μητρική να έχει πρόβλημα και να μην μπορεί να οδηγήσει σωστά πάνω από μια μνήμη.
bananakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μπορεί και η μητρική να έχει πρόβλημα και να μην μπορεί να οδηγήσει σωστά πάνω από μια μνήμη. +1 Βρες καλυτερα καμια μεταχειρισμενη P5q/k/w/b και αλλαξε μητρικη βρες και κανα quad και θα εισαι μια χαρα
TheELF Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Αν είναι να δώσει 60-70€ για παλιά καλύτερα να πάει σε νέα πλατφόρμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα