gnsX Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 OpenGL; Μου φαίνεται μερικοί εσκεμμένα αποσιωπούν ό,τι τους συμφέρει. Το Metal δεν το ξέρει κανείς άραγε; Βλέπεις παντού εχθρούς της Apple ε; Το Metal μπηκε στο El Capitan,έγραψα καθαρα για το OSX ως το Yosemite και το OpenGL, κατι που είχες τόσα χρόνια κ ειχες αυτη τη φοβερη τσχυτητα στο OSX σε σάπιο hardware,αλλωστε αυτο ευαγγελίζεσαι τοσα posts, δεν ειχα καταλάβει οτι μιλουσες για ενα OS 2 βδομαδων
groot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 OS 2 εβδομάδων... με νέα γλώσσα που, προφανώς, την ανέπτυξαν μέσα σε 1 χρόνο; Με δικό της build system; Η ταχύτητα ήταν φοβερή (σε intensive tasks, από rendering μέχρι GPU programming) σε όλες τις εκδόσεις εκτός του Lion. Οπότε, μάλλον κάτι άλλο θέλεις να πεις, αλλά δεν το λες... ή για την ακρίβεια δεν υπάρχει.
zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Εμένα δεν μου αρέσει αυτό που κάνει η apple που "αχρηστεύει" μηχανήματα (δικά της) στην ουσία. Σου λέει για να βάλεις το καινούργιο λειτουργικό πρέπει να έχεις mac από την τάδε χρονολογία και νεότερο...και σε αφήνει ξεκρέμαστο κι ας το είχες χρυσοπληρώσει...ενώ αντίθετα τα καινούργια windows μπαίνουν και σε πιο παλιά μηχανήματα και τρέχουν και καλά! 2
gnsX Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Πορτογαλέζικα μιλάω δεν εξηγείται. Στους χρήστες πότε το έδωσε το El Capitan; Όσοι γράφετε εδώ για το πόσο super duper είναι το OSX δουλεύετε στην Apple ή εκφράζετε γνώμη για τις DP ; Δλδ που γράφετε συνέχεια "δεν μπορούν να καταλάβουν οι μη Apple χρήστες τη μαγεία" κτλ,μιλάτε για το El Capitan και τις εμπειρίες σας στα κεντρικά της Apple κατά την ανάπτυξη του; Ως τώρα λοιπόν έμαθα για το OSX ότι: Πετάει σε 5400 rpm σκληρό, όλα ανοίγουν σφαίρα, Με τις Intel GPU και παλιότερα με τις NVidia 300M το GPU έβαζες 12 GPU intensive tasks Ταυτόχρονα στον C2D σήκωνεις 5-6 VM Και το μηχάνημα πέταγε ως δια μαγείας με OpenGL 4.1 και λοιπές απαρχαιωμένες τεχνολογίες,α ξέχασα τις τελευταίες 2 εδβομάδες είναι το Metal. Να δούμε και το El Capitan και το Metal,γιατί ως τώρα είχαμε τερματίσει το lag UI κι εσείς μιλάτε για εμπειρία χρήσης και ανωτερότητας OS. http://www.youtube.com/watch?v=XcEvm-H9KuA
gRim Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Εμένα δεν μου αρέσει αυτό που κάνει η apple που "αχρηστεύει" μηχανήματα (δικά της) στην ουσία. Σου λέει για να βάλεις το καινούργιο λειτουργικό πρέπει να έχεις mac από την τάδε χρονολογία και νεότερο...και σε αφήνει ξεκρέμαστο κι ας το είχες χρυσοπληρώσει...ενώ αντίθετα τα καινούργια windows μπαίνουν και σε πιο παλιά μηχανήματα και τρέχουν και καλά! Ίσα ίσα που τα υποστηρίζει πολύ καιρό. Θυμάμαι είχα σκάσει 1400 ευρώ για λάπτοπ HP το οποίο δεν βγήκαν ούτε αναβαθμισμένοι drivers και εννοείτε με αλχημείες κατάφερα και του έβαλα τα windows 7 όταν βγήκαν (δεν είχε κλείσει 2 χρόνια...).
Rage_unseen Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 οι αλχημιες ποιες ηταν? οτι τα win σου βαζουν drivers για σχεδον οποιοδηποτε υλικο εχει υπαρξει πριν απο αυτα? drivers βαζεις μονο οταν κατι ειναι πολυ καινουργιο σε σχεση με τα τελευταια win ,στην επομενη γενια win δεν βαζεις σχεδον τπτ εχουν περασει απο τα χερια μου ολες οι εκδοσεις win κ παντα ετσι γινεται τεσπα οπως βολευεται ο καθενας αλλα μεριδα μακαδων ειστε κακη διαφημιση για την πολυαγαπημενη σας εταιρεια (idane κανονισε να το σβησεις κ αυτο)
gRim Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 οι αλχημιες ποιες ηταν? οτι τα win σου βαζουν drivers για σχεδον οποιοδηποτε υλικο εχει υπαρξει πριν απο αυτα? drivers βαζεις μονο οταν κατι ειναι πολυ καινουργιο σε σχεση με τα τελευταια win ,στην επομενη γενια win δεν βαζεις σχεδον τπτ εχουν περασει απο τα χερια μου ολες οι εκδοσεις win κ παντα ετσι γινεται τεσπα οπως βολευεται ο καθενας αλλα μεριδα μακαδων ειστε κακη διαφημιση για την πολυαγαπημενη σας εταιρεια Χαχαχα έφαγα αρκετές ώρες σε thread του notebook review για να καταφέρω να έχω ήχο όπως και έφαγα αρκετές ώρες για ένα dell λαπτοπ μέχρι η dell να αποφασίσει να βγάλει drivers για τα windows 7. Λειτουργώ windows από τα 95 και ΠΟΤΕ!!! ΜΑ ΠΟΤΕ!!! δεν έκανα απροβλημάτιστη αναβάθμιση χωρίς να ξημεροβραδιάζομαι ψάχνοντας για drivers ή πειραγμένα dll μέχρι να δουλέψουν όλα σωστά...είπαμε πλέον τα windows δεν θέλουν ανά 6μηνο format αλλά μην λέμε και για απροβλημάτιστες αναβαθμίσεις γελάνε και οι πέτρες. Και επειδή με λες μακά σου προτείνω να διαβάσεις το ποστ μου πριν από αυτό που παρέθεσες.
κβαντικος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 5400rpm ξε-5400rpm το σιγουρο ειναι οτι θα μπουταρει γρηγοροτερα απο ενα συστημα windows με ssd μετα απο κανα χρονο λειτουργιας. οχ οτι δεν ειναι να το κραζεις, απλα για να μην ξεχνιομαστε Το δικο μου εχει 3 χρονια λειτουργιας. I bet a paycheck πως δεν bootari πιο γρηγορα με τον 5400...
Rage_unseen Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 συγνωμη gRim το μεριδα μακαδων δεν πηγαινε σε σενα τεσπα οπως ειπα εχω δουλεψει απο dos 3 k windows 3.1 εως 10 ,απο τα xp κ μετα αν δεν εκανες χοντρη μαλακια η δεν ειχες προβληματικο υλικο τα win ηταν σταθερα κ απροβληματιστα πλην του υπαρκτου θεματος με την registry κ την αναγκη format αν μπαινοβγαζες συχνα προγραμματα εχω περασει πολλα win σε πολλα μηχανακια κ σπανια ειχα θεμα με drivers εκτος κατι ηλιθιων εταιρειων οπως η creative η κατι αλλων που δεν τους ξερει ουτε η μανα τους τωρα πως σου συνεβει σε επωνυμους φορητους δεν ξερω, πραγματικα δεν το εχω αντιμετωπισει για τα 10 αν με ρωτησεις θα σου πω τα χειροτερα κυριως λογο privacy πραγμα που με εκανε να παω στο linux αλλα το σωστο σωστο ,αν κατι δεν σου παιζει σε win δυσκολα θα σου παιξει αλλου
κβαντικος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Κατι προσωπικες εμπειριες του στυλ "με πηρε 1.5 ωρα να δουλεψει το ποντικι στα Windows" και τα "7αρια δεν βλεπανε εκτυπωτη" ειναι για Print Screen, να κρατησουμε τις μαγικες αυτες στιγμες για παντα. Ελπιζω να τα γραφετε για αστειο και να μη σοβαρολογειται 1
Rage_unseen Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 μπααα ,αυτο με το mac os που με 5400 μπουταρει πιο γρηγορα απο win με ssd ανασταινει κ νεκρους αυτο δεν ειναι λειτουργικο ,ο χαρυ ποτερ ειναι 2
κβαντικος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 μπααα ,αυτο με το mac os που με 5400 μπουταρει πιο γρηγορα απο win με ssd ανασταινει κ νεκρους αυτο δεν ειναι λειτουργικο ,ο χαρυ ποτερ ειναι Δεν ξερω τι ειναι πιο τραγικο, οτι πωλειται υπολογιστης εν ετη 2015 με 5400rpm hdd (ανεξαρτητου τιμης, ποσο μαλλον οταν κανει 1500) η οτι υπαρχουν ατομα που υποστηριζουν οτι παει πιο γρηγορα απο windows με ssd.... 2
zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ίσα ίσα που τα υποστηρίζει πολύ καιρό. Θυμάμαι είχα σκάσει 1400 ευρώ για λάπτοπ HP το οποίο δεν βγήκαν ούτε αναβαθμισμένοι drivers και εννοείτε με αλχημείες κατάφερα και του έβαλα τα windows 7 όταν βγήκαν (δεν είχε κλείσει 2 χρόνια...). Έχω άλλη άποψη και εμπειρία αλλά οκ
cobosta Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Η απλή απάντηση κατα την άποψη μου ( στο γιατι έβαλε σκληρό δίσκο ) για την "Μάνα του marketing" δηλαδη την Apple ειναι οτι παντα κρατάει πισινή για το επόμενο μοντέλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα