akatsim Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μπαινω με τη συζηγο σε μια μπουτικ και καλα κυριλε, παει να πληρωσει και βλεπω imac 27αρι. Παλευε να κοψει αποδειξη, κανω επανεκκινηση μου λεει, κοιταω και τι να δω: ετρεχαν στο bootcamp λογω φυσικα εφαρμογης τιμολογησης κλπ.Τι το θες ρε κακομοιρη το imac αφου τρεχεις windows? Ποση σαχλαμαρα αντεχει πια αυτος ο κοσμος? 15
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 προφανως και καταλαβες τι εννουσα κατευθειαν μιλαμε για sata και pci-e αυτο ειναι διαφορετικη τεχνολογια και νομιζω οτι οταν καποιος λεει ssd και flash storage καταλαβαινει τι διαφορα και το τι θελω να πω... Καλύτερα όμως να μην το λες, γιατί και οι sata SSDs κι οι pci-e/msata/m.2 SSDs είναι με NAND Flash Κατά τα άλλα https://www.skroutz.gr/s/6439645/Kingston-HyperX-Predator-PCIe-SSD-240GB.html https://www.skroutz.gr/s/7593661/Samsung-SM951-256GB-NVMe.html δεν είναι κι άσχημη η τιμή/gb...
κβαντικος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Τουμπανο το Mac. Με hdd βγαλμενο απτα 90's 1
boogie_thief Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Καλύτερα όμως να μην το λες, γιατί και οι sata SSDs κι οι pci-e/msata/m.2 SSDs είναι με NAND Flash Κατά τα άλλα https://www.skroutz.gr/s/6439645/Kingston-HyperX-Predator-PCIe-SSD-240GB.html https://www.skroutz.gr/s/7593661/Samsung-SM951-256GB-NVMe.html δεν είναι κι άσχημη η τιμή/gb... thanx for the advice αυτο που ηθελα να πω ειναι πως οι sata εχουν περιορισμο στην ταχυτητα τωρα αν μου βρεις εσυ(τροπος του λεγειν ετσι δεν το λεω για σενα προσωπικα) μηχανημα που να υποστηριζει τετοιο δισκο που μου εστειλες και να ειναι φθηνο (δεν μιλαμε για desktop) πες το μου κι εμενα να το ξερω!!!! με τις υπερβολες των αλλων εχω το προβλημα... και απαντηση ακομα δεν εχω παρει..
lambrospro Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Έχοντας χρησιμοποιήσει τα windows σαν επαγγελματίας προγραμματιστής από πολύ παλιά αλλά και το os x τα τελευταία δυο χρόνια έχω να πω με απόλυτη σιγουριά οτι το λειτουργικό της Apple είναι έτη φωτός μπροστά. 1. Είναι πολύ γρήγορο και απίστευτα φιλικό στον απλό ή και ανίδεο χρήστη. Όσοι χρησιμοποιούν windows και πιστεύουν οτι είναι φιλικά, πλανονται οικτρά. 2. Το λειτουργικό περιλαμβάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ από utilities μέχρι ολόκληρη σουίτα γραφείου. Ειδικά η εφαρμογή διαχείρισης φωτογραφιών και αυτή του video editing είναι με μια λέξη ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ. Όλα αυτά συνεργάζονται τέλεια μεταξύ τους. Για τα windows πρέπει κάποιος είτε να αγοράσει είτε να κατεβάσει freeware. Αυτό για ένα απλό χρήστη είναι πονοκέφαλος 3. Το hardware από μόνο του είναι value for money. Δείτε άλλους κατασκευαστές που προσπαθούν να φτιάξουν αντίστοιχων προδιαγραφών συσκευές με τιμές που είναι τουλάχιστον λίγο ακριβότερες. 4. Η ποιότητα κατασκευής του hardware και του software είναι τόσο υψηλή, τα updates είναι free 5. Αξία μεταπώλησης; Εκεί είναι που μιλάμε για αντικείμενα που ΔΕΝ χάνουν την αξία τους. Ένα Mac μετά από πέντε χρόνια Πουλιέται χαλαρά στη μισή τιμή. 7
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 μηχανημα που να υποστηριζει τετοιο δισκο που μου εστειλες και να ειναι φθηνο (δεν μιλαμε για desktop) πες το μου κι εμενα να το ξερω!!!! με τις υπερβολες των αλλων εχω το προβλημα... και απαντηση ακομα δεν εχω παρει.. Όλα τα desktop δέχονται τον πρώτο κι όσα έχουν μητρική με M.2 και NVME protocol τον δεύτερο... Για laptop, τον δεύτερο επίσης όσα έχουν M.2 μητρική με NVME protocol... Τώρα για το πόσο ακριβό θα είναι το laptop με τέτοια θύρα, έχει σημασία και τι άλλες απαιτήσεις θες, αν πχ θες να είναι παρόμοια με MBP Retina ανεβαίνει αρκετά... 1
boogie_thief Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Όλα τα desktop δέχονται τον πρώτο κι όσα έχουν μητρική με M.2 και NVME protocol τον δεύτερο... Για laptop, τον δεύτερο επίσης όσα έχουν M.2 μητρική με NVME protocol... Τώρα για το πόσο ακριβό θα είναι το laptop με τέτοια θύρα, έχει σημασία και τι άλλες απαιτήσεις θες, αν πχ θες να είναι παρόμοια με MBP Retina ανεβαίνει αρκετά... ακριβως αυτο αρα ειναι παραλογο ο αλλος να κραζει και να λεει οτι κανει την ιδια δουλεια με εναν υπολογιστη των 250 ευρω... κοστιζει και ειναι λογικο...
κβαντικος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 2. Το λειτουργικό περιλαμβάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ από utilities μέχρι ολόκληρη σουίτα γραφείου. Ειδικά η εφαρμογή διαχείρισης φωτογραφιών και αυτή του video editing είναι με μια λέξη ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ. Όλα αυτά συνεργάζονται τέλεια μεταξύ τους. Για τα windows πρέπει κάποιος είτε να αγοράσει είτε να κατεβάσει freeware. Αυτό για ένα απλό χρήστη είναι πονοκέφαλος Τα υπολοιπα δεν εχω ορεξη να τα σχολιασω, αλλα τουτο δω το διαμαντακι...Δηλαδη ο απλος χρηστης παιζει στα δαχτυλα photo και video editing αλλα του ειναι πονοκεφαλος να κανει....download!!! Okay... 11
groot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Έχοντας χρησιμοποιήσει τα windows σαν επαγγελματίας προγραμματιστής από πολύ παλιά αλλά και το os x τα τελευταία δυο χρόνια έχω να πω με απόλυτη σιγουριά οτι το λειτουργικό της Apple είναι έτη φωτός μπροστά. 1. Είναι πολύ γρήγορο και απίστευτα φιλικό στον απλό ή και ανίδεο χρήστη. Όσοι χρησιμοποιούν windows και πιστεύουν οτι είναι φιλικά, πλανονται οικτρά. 2. Το λειτουργικό περιλαμβάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ από utilities μέχρι ολόκληρη σουίτα γραφείου. Ειδικά η εφαρμογή διαχείρισης φωτογραφιών και αυτή του video editing είναι με μια λέξη ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ. Όλα αυτά συνεργάζονται τέλεια μεταξύ τους. Για τα windows πρέπει κάποιος είτε να αγοράσει είτε να κατεβάσει freeware. Αυτό για ένα απλό χρήστη είναι πονοκέφαλος 3. Το hardware από μόνο του είναι value for money. Δείτε άλλους κατασκευαστές που προσπαθούν να φτιάξουν αντίστοιχων προδιαγραφών συσκευές με τιμές που είναι τουλάχιστον λίγο ακριβότερες. 4. Η ποιότητα κατασκευής του hardware και του software είναι τόσο υψηλή, τα updates είναι free 5. Αξία μεταπώλησης; Εκεί είναι που μιλάμε για αντικείμενα που ΔΕΝ χάνουν την αξία τους. Ένα Mac μετά από πέντε χρόνια Πουλιέται χαλαρά στη μισή τιμή. Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Θα έρθει ο άλλος και θα σου πει: "Ξέρεις, στο τάδε benchmark ο Η/Υ με Windows έχει πιο γρήγορο το δείνα χαρακτηριστικό", "Δεν μπορείς να βάλεις το τάδε εξάρτημα", "Δεν παίζει παιχνίδια", "Ψέμα είναι ότι με Windows θέλεις format συχνά" και διάφορα άλλα... Την πρώτη φορά θα αρχίσεις να συζητάς με αυτούς... μετά από καιρό, και αφού δεις ότι απλά δεν θέλουν να καταλάβουν (για 1000+2 λόγους), θα σταματήσεις να τα λες τόσο συχνά. Το παράξενο όμως είναι πως σε θέμα με Windows δεν πάνε apple users να αρχίσουν να λένε το μακρύ και το κοντό τους. Σε όλες τις ειδήσεις για apple έρχονται όμως σωρηδόν. Αυτό εάν δεν δείχνει φανατισμό, τότε τι; Τα υπολοιπα δεν εχω ορεξη να τα σχολιασω, αλλα τουτο δω το διαμαντακι...Δηλαδη ο απλος χρηστης παιζει στα δαχτυλα photo και video editing αλλα του ειναι πονοκεφαλος να κανει....download!!! Okay... Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ τις εφαρμογές της Apple (προφανώς όχι) ; Εάν όχι, τότε πώς στην ευχή ξέρεις τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει ο απλός χρήστης με αυτές και πόσο απλές είναι; 2
kirileman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Τόσο δύσκολο είναι να αλλάξεις δίσκο σε iMac;
groot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Και για να μην ξεχνιόμαστε.... http://www.insomnia.gr/topic/585652-πολύ-πιο-εύκολη-η-«καθαρή»-εγκατάσταση-και-ενερ/
coffeex Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Τόσο δύσκολο είναι να αλλάξεις δίσκο σε iMac;
Chocobo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ευκολάκι.! Νομίζω δεν επιρεάζει και την εγγύηση αυτό. 1
JonnyBoy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Με iMac του Σεπτέμβρη του 2013 δηλώνω ικανοποιημένος.Αρκετοί windows users παρασύρονται από το hardware και ξεχνάνε ότι ένα καλοφορεμένο λειτουργικό όπως το El Capitan δεν απαιτεί και το ισχυρότερο hardware για να κάνει αρκετά imacs να το σηκώνουν εύκολα και να κάνουν την δουλειά τους νεράκι.Δυο χρόνια τώρα και μετά από 3 αναβαθμίσεις λειτουργικού-πιστέψτε με-δεν κάνω τίποτε άλλο από να το απαλαμβάνω,ζηλεύοντας που δεν έχω τα λεφτά να αγοράζω κάθε 2-3 χρόνια το καινούργιο μοντέλο για να βλέπω τις καινούργιες πινελιές που προσθέτει η apple.Perfect machine! 1
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Αν δεν θέλετε να κλειδωθεί από την πρώτη μέρα, μάθετε να συζητάτε ή και να διαφωνείτε με ...πολιτισμένο τρόπο. Ευχαριστώ. Ειναι θεμα ωρων να κλειδωθει και αυτο το θεμα αφου αφορα προιοντα της γνωστης και σε ολους μας αγαπημενης Apple Παντως ειναι οντως για πολλες σφαλιαρες οι σκληροι δισκοι που βαλανε μεσα ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα