groot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Οι εταιρίες, και κατά 80% κιόλας, δίνουν Windows Λ.Σ. γιατί είναι πιο παραγωγικό; LOL!!!! Να αρχίσει κανείς από πού; Από το γεγονός ότι σχεδόν κάθε εφαρμογή έχει σε διαφορετικό σημείο το "Preferences"; Ότι το help σε μία εφαρμογή, κατά πλειοψηφία, δεν λειτουργεί; Ή ότι δεν κάνουν updates για να μην χαλάσει κάτι και δεν μπορούν να δουλέψουν; "Πιο παραγωγικοί"...!!!!! Μπορεί να δίνουν οι εταιρίες πιο συχνά Windows αλλά σε αυτό οφείλεται το γεγονός πως πολύς κόσμος ΔΕΝ έχει τα λεφτά να πάρει MAC. Άρα, το να μάθει ένα νέο Λ.Σ. εν ώρα εργασίας είναι ασύμφορο. Τόσο απλά. Τα άλλα είναι λόγια όσων απλά είναι φανατικοί και διαστρεβλώνουν την αλήθεια μόνο και μόνο για να προωθήσουν τις απόψεις τους. Κατά τα άλλα, εάν κανείς θέλει games τότε παίζουν και οι κονσόλες. Και ΕΚΕΙ η MS έχει κάνει καταπληκτική δουλειά! 1
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Οι εταιρίες, και κατά 80% κιόλας, δίνουν Windows Λ.Σ. γιατί είναι πιο παραγωγικό; LOL!!!! Να αρχίσει κανείς από πού; Από το γεγονός ότι σχεδόν κάθε εφαρμογή έχει σε διαφορετικό σημείο το "Preferences"; Ότι το help σε μία εφαρμογή, κατά πλειοψηφία, δεν λειτουργεί; Ή ότι δεν κάνουν updates για να μην χαλάσει κάτι και δεν μπορούν να δουλέψουν; "Πιο παραγωγικοί"...!!!!! Μπορεί να δίνουν οι εταιρίες πιο συχνά Windows αλλά σε αυτό οφείλεται το γεγονός πως πολύς κόσμος ΔΕΝ έχει τα λεφτά να πάρει MAC. Άρα, το να μάθει ένα νέο Λ.Σ. εν ώρα εργασίας είναι ασύμφορο. Τόσο απλά. Τα άλλα είναι λόγια όσων απλά είναι φανατικοί και διαστρεβλώνουν την αλήθεια μόνο και μόνο για να προωθήσουν τις απόψεις τους. Κατά τα άλλα, εάν κανείς θέλει games τότε παίζουν και οι κονσόλες. Και ΕΚΕΙ η MS έχει κάνει καταπληκτική δουλειά! Για μένα παίζουν μεγάλο ρόλο: α) το κόστος β) η εξοικείωση των περισσότερων με τα windows (λιγότερο ή περισσότερο) γ) η ευκολία επισκευής και αναβάθμισης των pc Πέρα από αυτό για κάποιες δουλειές νομίζω είναι καλύτερα να έχεις windows (πχ έχω την εντύπωση ότι το autocad δεν παίζει σε mac, όπως κι άλλα προγράμματα) και σε κάποιες άλλες βολεύει το mac (αν μπορείς να προσπεράσεις τα 3 πράγματα που έγραψα πιο πάνω)
Fotis13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Design ,ποιοτητα ,απαραμιλλη εμπειρια χρησης ,συγκλονιστικη οθονη . 1
groot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Για μένα παίζουν μεγάλο ρόλο: α) το κόστος β) η εξοικείωση των περισσότερων με τα windows (λιγότερο ή περισσότερο) γ) η ευκολία επισκευής και αναβάθμισης των pc Πέρα από αυτό για κάποιες δουλειές νομίζω είναι καλύτερα να έχεις windows (πχ έχω την εντύπωση ότι το autocad δεν παίζει σε mac, όπως κι άλλα προγράμματα) και σε κάποιες άλλες βολεύει το mac (αν μπορείς να προσπεράσεις τα 3 πράγματα που έγραψα πιο πάνω) Ευκολία αναβάθμισης....;!!! Εδώ η ίδια η εταιρία έβγαλε είδηση ότι κάνει εύκολη την διαδικασία του clean install!! Δηλαδή, η ίδια η εταιρία παραδέχεται ότι το λειτουργικό της ΔΕΝ είναι έμπιστο για upgrade και για αυτό κάνει πιο εύκολο το clean install! Δηλαδή, η ίδια η εταιρία παραδέχεται ότι το λειτουργικό της έχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ, για αυτό κάνει πιο εύκολη την διαδικασία του format στους χρήστες της!!! Αυτό, ας πούμε, είναι εύκολη διαδικασία αναβάθμισης; Αυτό, ας πούμε, είναι σημάδι ενός καλού λειτουργικού; 1
gnsX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Θα τα καλυτερο να ελεγες οσα κι ο ηρωας σου.<br> Μιλας για πράγματα που φαίνεται οτι δε γνωρίζεις OSX σε επιχειρήσεις,γελανε οι πέτρες
groot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Θα τα καλυτερο να ελεγες οσα κι ο ηρωας σου.<br> Μιλας για πράγματα που φαίνεται οτι δε γνωρίζεις OSX σε επιχειρήσεις,γελανε οι πέτρες Για ξαναδές, πού έγραψε κάποιος ότι υπάρχει OSX σε εταιρίες; Γελάνε και οι πέτρες που μερικοί λένε πράγματα που δεν υπάρχουν. Επίσης, OSX σε πανεπιστήμια μία χαρά υπάρχει.
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ευκολία αναβάθμισης....;!!! Εδώ η ίδια η εταιρία έβγαλε είδηση ότι κάνει εύκολη την διαδικασία του clean install!! Δηλαδή, η ίδια η εταιρία παραδέχεται ότι το λειτουργικό της ΔΕΝ είναι έμπιστο για upgrade και για αυτό κάνει πιο εύκολο το clean install! Δηλαδή, η ίδια η εταιρία παραδέχεται ότι το λειτουργικό της έχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ, για αυτό κάνει πιο εύκολη την διαδικασία του format στους χρήστες της!!! Αυτό, ας πούμε, είναι εύκολη διαδικασία αναβάθμισης; Αυτό, ας πούμε, είναι σημάδι ενός καλού λειτουργικού; Έγραψα ευκολία επισκευής και αναβάθμισης, έχοντας στο μυαλό μου κυρίως την αναβάθμιση hardware. Νομίζω είναι μια παράμετρος που τα windows pc παίζουν χωρίς αντίπαλο. Έχεις δίκιο ότι δεν το διευκρίνισα όμως. Η αναβάθμιση λειτουργικού για πολλές εταιρείες έρχεται σε δεύτερη μοίρα αφού βολεύονται και με παλιότερες εκδόσεις windows
gnsX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Θα τα καλυτερο να ελεγες οσα κι ο ηρωας σου. Μιλας για πράγματα που φαίνεται οτι δε γνωρίζεις OSX σε επιχειρήσεις,γελανε οι πέτρες Για ξαναδές, πού έγραψε κάποιος ότι υπάρχει OSX σε εταιρίες; Γελάνε και οι πέτρες που μερικοί λένε πράγματα που δεν υπάρχουν. Επίσης, OSX σε πανεπιστήμια μία χαρά υπάρχει. Εταιρια χωρις server OS που προτείνει σαν server hardware σειρα απο mac mini σε επαγγελματικο περιβάλλον φυσικα κ δε γινεταιMac σε πανεπιστημια υπάρχουν,τρεχουν Windows για οτιδηποτε αλλο πλην συγγραφη κειμενου
groot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Εταιρια χωρις server OS που προτείνει σαν server hardware σειρα απο mac mini σε επαγγελματικο περιβάλλον φυσικα κ δε γινεταιMac σε πανεπιστημια υπάρχουν,τρεχουν Windows για οτιδηποτε αλλο πλην συγγραφη κειμενου Καταρχάς, όντως η προσπάθεια για server της Apple δεν έπιασε... αλλά εάν η απάντηση σε αυτό είναι το WIndows server... να δεις.. πώς το διάβασα; Α! Ναι! Γελάνε και οι πέτρες! Όσο για το άλλο... αυτό με το "τρεχουν Windows για οτιδηποτε αλλο πλην συγγραφή κειμενου"... μόνος το είπες: Μιλας για πράγματα που φαίνεται οτι δε γνωρίζεις Και πραγματικά, με τέτοιες φράσεις, κάνει μπαμ ότι δεν γνωρίζεις.
wnet Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 ....το θέμα είναι τι θέλει να κάνει ο καθένας με το μηχάνημα του.... Εγώ π.χ. θέλω να παίζω lineage και να έχω ταυτόχρονα ανοιχτό το Corel Draw & Photopaint και να τρέχω και εναν iis γιατί γράφω σελίδες σε .net. Μπορώ με mac??? οχι ..... Τι να το κάνω άμα έχει έχει καλό design ή έχει στο ίδιο σημείο τα preferences και το Help ή άμα είναι καλύτερο γενικά;;;;; Άμα ήθελα να δουλεύω το pages και το Xcode μπορεί και να έπαιρνα.... Το άκριβό (όχι πως μας περισσεύουν...) δεν έχει να κάνει άμα είναι εργαλείο για τη δουλειά σου και βιοπορίζεσαι από αυτό.... άλλωστε και το PC που δουλεύω δεν είναι φθηνότερο από ένα Mac .... 1
gRim Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μιας και από τον δίσκο των imac καταλήξαμε στις επιχειρήσεις (ότι να ναι...) παραθέτω ένα χθεσινό άρθρο http://www.zdnet.com/article/only-5-of-ibms-mac-and-ios-users-call-support-compared-to-40-of-windows-users/ . Και αντιγράφω όπως είναι μια φράση για όποιον βαριέται να το διαβάσει: "Only 5% of IBM's Mac and iOS users call support, compared to 40% of Windows users" 2
greg4 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Το Laptop μου με windows 10 που τρέξει iis από πίσω έχει να κάνει restart 2 μέρες και αυτό γιατί μου τέλειωσε η μπαταρία. Κόστος laptop: 1700 ευρώ Δεν έχουμε xp πλέον. Η συζύτηση περί ποιο είναι καλύτερό είναι άκαρπη και εμμονική. Πάρτε αυτό που θέλετε αλλά μην δεν κοιτάτε τα προβλήματα της κάθε πλατφόρμας. (π.χ. 5400 σκληρο!!!) Φυσικά για format ούτε λόγος που μου χρειάζετε
groot Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 1700€; Ποιότητα κατασκευής; Σίγουρα το touchpad του Macbook δεν το έχει. Οπότε, τα άλλα; Οθόνη; Case; Μπαταρία; Μέγεθος; Βάρος; 2
Neg Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μιας και από τον δίσκο των imac καταλήξαμε στις επιχειρήσεις (ότι να ναι...) παραθέτω ένα χθεσινό άρθρο http://www.zdnet.com/article/only-5-of-ibms-mac-and-ios-users-call-support-compared-to-40-of-windows-users/ . Και αντιγράφω όπως είναι μια φράση για όποιον βαριέται να το διαβάσει:"Only 5% of IBM's Mac and iOS users call support, compared to 40% of Windows users" Στα συγκεκριμένα άρθρα αναφέρεται επίσης ότι η IBM ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τα PC με MAC σε 400.000 Εργαζόμενους, γιατί άραγε.. δεν είναι παραγωγικά.. "IBM is rolling out 1,900 Macs to its employees each week, and there are more than 130,000 iOS and Mac devices being used by IBM employees at the current time. In July, IBM CIO Jeff Smith said he thought IBM might end up purchasing 150,000 to 200,000 Macs on a regular basis for the company's 400,000 employees." 2
groot Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Και να μην ασχοληθούμε με τον IIS.... Μα IIS; Ενώ παίζουν τόσοι άλλοι; Γιατί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα