Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Μόλις παρέλαβα ένα lumia 435 το οποίο δεν συνδέεται στο δίκτυο κινητής.Του έχω βάλει μια κάρτα Q. Το τηλέφωνο μόλις ενεργοποιείται εμφανίζει το λογότυπο της vodafone αλλά δεν μου ζητάει κωδικό ξεκλειδώματος, μόνο το PIN. Η κάρτα είναι κομμένη αλλά δοκίμασα και με του πατέρα μου που είναι έτοιμη microSIM και πάλι τα ίδια. Και αυτή της Q. Σήμα κινητής στην περιοχή έχω ισχυρό. Μήπως δεν παίζει στην μπάντα της Q;

Δημοσ.

Παίζει σίγουρα σε Q. Επικοινώνησε με το κατάστημα. Αποκλείεται να είναι branded και κλειδωμένο γιατί απαγορεύεται.

Δημοσ.

Θα πρεπει να δωσεις το APN σε Q ειναι στις ρυθμισεις στο Ονομα ιντερνετ βαζεις Q Internet και στο apn βαζεις myq...και το αποθηκευης τιποτα αλλο αν δεν μπορείς να μπεις παλι κανε μια επανεκκίνηση και είσαι κομπλε 

Δημοσ.

Το πήρα από το e-shop. Είναι από Ιταλία το τηλέφωνο από ότι είδα.  Όταν έχω ανοιχτή τη σύνδεση δεδομένων μου δείχνει από μόνο του το myq στο "προβολή ίντερνετ APN" αλλά και τώρα που το άλλαξα χειροκίνητα πάλι τίποτα. Αλλά αυτό δεν είναι μόνο για δεδομένα; Εδώ λέμε δεν πιάνει σήμα το κινητό .Το βάζω και σε 2G και σε 3G τίποτα πάλι. Είναι εκτός δικτύου συνέχεια.

Δημοσ.

Θα πρεπει να δωσεις το APN σε Q ειναι στις ρυθμισεις στο Ονομα ιντερνετ βαζεις Q Internet και στο apn βαζεις myq...και το αποθηκευης τιποτα αλλο αν δεν μπορείς να μπεις παλι κανε μια επανεκκίνηση και είσαι κομπλε

Καθόλου σήμα δεν έχει..
Δημοσ.

Τελικά το τηλέφωνο ήταν ελαττωματικό. Το πήγα πίσω και μου έδωσαν άλλο. Ιταλικό και αυτό αλλά αυτή τη φορά της TIM. Μέχρι στιγμής όλα καλά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...