Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα υπαρχει καποιος οδηγος η εστω να κανω το καλυτερο δυνατο settarisma της καρτας γραφικων μου???nvidia 860M εχω παιζω παιχνιδια τα οποια τα εχω βαλει να τρεχουν με την καρτα αλλα μιλαω για τις γενικες επιλογες που εχει......ευχαριστω εκ τον προταιρων και επειδη σιγουρα θα μου πειτε αν εχω αδυναμο μηχανημα καποιες αλλες ρυθμισεις εχω παραπολυ καλο εργαλειο και δεν κολλαει πουθενα και σε τιποτα και εχω και Ultra hd οθονη!!

Δημοσ.

επειδη σιγουρα θα μου πειτε αν εχω αδυναμο μηχανημα καποιες αλλες ρυθμισεις εχω παραπολυ καλο εργαλειο και δεν κολλαει πουθενα και σε τιποτα και εχω και Ultra hd οθονη!!

Αφου οπως λες παει καλα τι θες να φτιαξεις?

Μια ερωτηση γιατι φανταζομαι την απαντηση. Γιατι πηρες λαπτοπ και οχι σταθερο?

Αυτο που θες το κανουν οι νεες εκδοσεις drivers.

Δημοσ.

Αφου οπως λες παει καλα τι θες να φτιαξεις?

Μια ερωτηση γιατι φανταζομαι την απαντηση. Γιατι πηρες λαπτοπ και οχι σταθερο?

Αυτο που θες το κανουν οι νεες εκδοσεις drivers.

πηρα λαπτοπ γιατι με εξυπηρετεί καλυτερα αλλα αυτο που εχω αντεχει μετατροπες και το βρηκα σε προσφορα απο 1200 στα 900 τωρα σε αυτο που με ρωτας εκανα την ερωτηση επειδη εβαλα τους τελευταιους drivers και κρασαραν ολα μου τα παιχνδια και ξαναγυρισα στην προηγούμενη εκδοση,οταν εκανα παραπονα στο επίσημο site τους μου ειπε ενας τυπας πως οι nvidia εχουν προβλημα θερμοκροσιας γενικοτερα και χρειαζεται να εχεις τις σωστες ρυθμίσεις σε καθε καρτα για να παίρνεις τα παντα για αυτο μπήκα στην διαδικασία να ποσταρω.....ειδα καποια βιντεο στο youtube αλλα ειναι για καλυτερα fps στα παιχνιδια.......

Δημοσ.

H 860M συμφωνα με ξενα φορουμ ειναι σα μια 750 ή μια 750Τι (stock).  Για να τρεχεις τα συχρονα παιχνιδια σε καλο επιπεδο (σταθερα 30+) θα πρεπει να ριχνεις τις ρυθμισεις και συγκεκριμενα το Anti-Aliasing, SSAO, HBAO+, Nvidia GameWorks, Motion Blur, Post Processing σε γενικες γραμμες. Υπαρχουν και αλλα εφε που ειναι διαφορετικα σε καθε game. ριξε και λιγο την αναλυση αν δεις και δεν τρεχει καλα, καθως και να ενεργοποιησεις το Vsync. Nα πρσπαθεις να εχεις ενημερωμενους τους drivers της καρτας.. Τωρα συγκεκριμενα, κατι δεν θα εκατσε καλα στην εγκατασταση των drivers.. Νομιζω κυκλοφορει στο section των καρτων γραφικων ενα προγραμμα για να απεγκαταστησεις εντελως τους drivers και να τους ξαναβαλεις... Ας ο επιβεβαιωσει καποιος που το ξερει σιγουρα..

Επισης,  εξαρταται και απο το optimization του καθε παιχνιδιου... Δηλαδη ποσο καλα εχουν δουλεψει την εκδοση του PC... Tα περισσοτερα σημερα ειναι χαλια στην μεαφορα του τιτλου απο τις κονσολες στα PC.. και τρεχουν να φανταστεις ακομα χειοτερα στα laptop, λογω των πετσοκομμενων καρτων γραφικων που εχουν.. Ελαχιστα παιχνιδια φετος βγηκαν καλα στο PC.. GTA V, Mad Max, MGS (μπορω να σου το επιβεβαιωσω οτι παιζει αρκτα καλα στο λαπτοπ μου, που εχει 1GB Vram και ειναι 5ετιας), και λιγοτερο το Witcher.

Συνοψιζοντας,

Drivers,

Ριξε τις ρυθμισεις

& το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Ποτε λαπτοπ (οσο gaming και αν λεει οτι ειναι) για "βαρυ" gaming. Καλυτερα να εδινες τα 900 σε ενα τουμπανο κυριολεκτικα σταθερο.

Οσο για την οθονη, απόσω μπορω να γνωριζω, Αν παρεις gaming laptop με 1080 οθονη θα βγει outdated σε ενα χρονο-μην πω σε λιγοτερο- αναλογα παλι το παιχνιδι (λογω καρτας-που ειναι μια κομμενη εκδοση σταθερου- ή/και επεξεργαστη).

--

Tι παιχνιδια εχεις δοκιμασει?

Υ.Γ Ισως να μην καταλαβα καλα το θεμα σου.. Ειλικρινα συγγνωμη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...