Προς το περιεχόμενο

Τηλεόραση για κρεβατοκάμαρα+android stick(?)

turbat0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω μια μικρή σχετικά τηλεόραση (22''-24'') για κρεβατοκάμαρα και ένα φτηνό τρόπο να τη συνδέω στο τοπικό μου δίκτυο(ταινίες) και στο ίντερνετ (για youtube). Προτάσεις?

Όποιος έχει χρόνο να βοηθήσει ας είναι αναλυτικός παρακαλώ καθότι δεν πολυκατέχω το αντικείμενο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,

Πιστεύω πως το πιο σωστό μοντέλο τηλεόρασης για τις ίντσες που θέλεις, θα ήταν αυτό: [new_link=http://www.skroutz.gr/s/4994903/Samsung-UE22H5000.html]Samsung[/new_link]

Όσο για το Android Stick, λογικά εννοείς αυτό που την κάνει Smart, δηλαδή κάτι τέτοιο: Link.png Site: AndroidStick

Βέβαια δεν έχω εμπειρία από τα εν λόγο Stick, αλλά και τι παίζει με τη συμβατότητά τους. 

Ψάχνω μια μικρή σχετικά τηλεόραση (22''-24'') για κρεβατοκάμαρα και ένα φτηνό τρόπο να τη συνδέω στο τοπικό μου δίκτυο(ταινίες) και στο ίντερνετ (για youtube). Προτάσεις?

Όποιος έχει χρόνο να βοηθήσει ας είναι αναλυτικός παρακαλώ καθότι δεν πολυκατέχω το αντικείμενο.

Θα χρειαστείς και κυάλια....

Σοβαρά τώρα αν είσαι πάνω από εναμιση μέτρο με τίποτα τόσο μικρή οθόνη. Πάρε εκεί μια 32αρα τουλάχιστον...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...