Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Μετα απο 1.5 χρονο με το lg g2 μπορω να πω οτι τα εβγαλε τα λεφτά του και με το παραπανω. Αν και δεν εχω ιδιαιτερο λογο να αλλαξω τηλεφωνο μπηκα στο τρυπάκι οπότε ειναι αργα πλέον.

Budget λοιπον μεχρι 300 ευρω για μεταχειρισμένη συσκευη. Δεν μπορω να αγορασω απο Κίνα. Θα ηθελα να ειχε snapdragon επεξεργαστή , οθονη μεγαλύτερη απο 4.7 ,καλη μπαταρια και καλη καμερα , ενα μεγαλο + αν ειχε και κουμπια απο πισω.

Ακουω γνώμες!

Δημοσ.

Το G2 σε βγάζει άλλη μια χρονιά, αν όχι παραπάνω. Παρόλα αυτά δες το παραπάνω, αλλά θα σου κακοφανεί η αυτονομία στην αρχή τουλάχιστον

• Like 1
Δημοσ.

Το g3 εχω δει οτι δεν ειναι τοσο δυνατο με αυτη την οθονη. Οπως και η μπαταρια του ειναι κακη.

Το g4 πιστεύετε αξιζει; Θα εχει υποστήριξη απο devs;

Δημοσ.

Ειχα g4 και μωλις πριν λιγο αποχωριστηκα και το g2 μου!
Αξιζει και με το παραπανω το g4 ειναι πολυ ωραιο κινητο οθοναρα για μενα η κλτρη εκει εξω(ειμαι φαν των lcd ) κ πολυ καλη καμερα!
Δυστυχως οφειλω να το παραδεχτω το s6 το παταει κατω και σε επιδοσεις και ισως σε καμερα (σε οθονη για μενα οχι αλλα για τους πιο πολλους και σε αυτο)!
Οποτε περιμενε μεχρι τα χριστουγεννα με το g2 ειναι υπεραξιο κινητο και αμα το βαρεθηκες βαλε εναν αλλο launcher να δωσεις αλλη νοτα στο κινητο η αμα εισαι πιο "ριψοκινδυνος" βαλε μια custom rom , και περιμενε να πεσουν οι τιμες και να παρεις η g4 η s6!
Μπαταρια μν περιμενεις κλτρη ομως σε κανανα απο αυτα τα 2 !(το g4 μ εβγαζε μερα οριακα δλδ επρεπε να προσεχω για να την βγαλω το g2 και την δευτερη μ εβγαζε καμια φορα) αλλα υπαρχει και η αφαιρουμενη μπαταρια στο g4!
Γενικα το g3 μν το παρεις ειναι απογοητευτικο κινητο για μενα και ηταν η μονη μ αγορα που μετανιωσα και μεσα σε 1 μηνα εψαχνα να το πουλησω!

Αμα θελεις τωρα ψαξε για Huawei mate 7 τεραστιο κινητο αλλα πολυ ομορφο πολυ καλη κατασκευη και μπαταρια τερας!

Δημοσ.

Ειχα g4 και μωλις πριν λιγο αποχωριστηκα και το g2 μου!

Αξιζει και με το παραπανω το g4 ειναι πολυ ωραιο κινητο οθοναρα για μενα η κλτρη εκει εξω(ειμαι φαν των lcd ) κ πολυ καλη καμερα!

Δυστυχως οφειλω να το παραδεχτω το s6 το παταει κατω και σε επιδοσεις και ισως σε καμερα (σε οθονη για μενα οχι αλλα για τους πιο πολλους και σε αυτο)!

Οποτε περιμενε μεχρι τα χριστουγεννα με το g2 ειναι υπεραξιο κινητο και αμα το βαρεθηκες βαλε εναν αλλο launcher να δωσεις αλλη νοτα στο κινητο η αμα εισαι πιο "ριψοκινδυνος" βαλε μια custom rom , και περιμενε να πεσουν οι τιμες και να παρεις η g4 η s6!

Μπαταρια μν περιμενεις κλτρη ομως σε κανανα απο αυτα τα 2 !(το g4 μ εβγαζε μερα οριακα δλδ επρεπε να προσεχω για να την βγαλω το g2 και την δευτερη μ εβγαζε καμια φορα) αλλα υπαρχει και η αφαιρουμενη μπαταρια στο g4!

Γενικα το g3 μν το παρεις ειναι απογοητευτικο κινητο για μενα και ηταν η μονη μ αγορα που μετανιωσα και μεσα σε 1 μηνα εψαχνα να το πουλησω!

Αμα θελεις τωρα ψαξε για Huawei mate 7 τεραστιο κινητο αλλα πολυ ομορφο πολυ καλη κατασκευη και μπαταρια τερας!

Καταρχάς σε ευχαριστω για ολες τις πληροφορίες.

Στο θέμα μου. Στο g2 του εχω βγαλει το ζουμι πραγματικά( να φανταστεις σκορ antutu 48500, mod για καμερα, ηχο, oc σε cpu gpu αλλαγη αντιθεσης οθονης). Θα περιμενω να πεσει λιγο μεχρι τα Χριστούγεννα και θα το τσιμπισω ελπίζοντας να βγει αξιος αντικαταστάτης του g2!

Δημοσ.

Βαλτου μια ρομ τοτε να ειναι σαν το g4 και εισαι κομπλε!
Και εγω ημουν τυπος που βαριοταν τα κινητα και τα αλλαζε καθε 5-6 μηνο και ηθελα να εχω παντα το πιο high end(για τις απαιτησεις μ παντα) ! Ενα πραγμα θα πω που το ειδα εδω μεσα δν θυμαμαι ποιος το εγραψε κ στην αρχη το περασα στο φλου, μετα ομως που μ επεσε το g4 σε νερο κ χαλασε καταλαβα οτι οντως ετσι ειναι!
Αμα σου χαλασει/σπασει καει, στο κλεψουν το κινητο μετα θα εχεις λεφτα να παρεις το ιδιο?? Αν ναι τοτε παρτο! Αν οχι ξανασκεψου το γιατι ειναι μεγαλη επενδυση για τα μετρα σου κ αμα γινει καμια στραβη θα κλαις τα λεφτα σου! Απο δω κ περα και εγω με αυτο πορευομαι! Ολα ειναι στο μυαλο μας μετα το g4 επεστρεψα στο g2 και το καταευχαριστηθικα! Λιγο η μεγαλητερη οθονη μ ελειψε τπτ τπτ αλλο πραγματικα αφου εχεις τετοιο κινητο δν αξιζει να κανεις αναβαθμιση ουσιαστηκη ειναι ΜΟΝΟ στο μυαλο σου!
κρατα το αλλον ενα χρονο κ μετα βλεπεις!

Δημοσ.

Τελικα με βλεπω να το κραταω μεχρι να τα φαει τα ψωμια του μιας και δεν εχω ιδιαιτερο λογο αναβαθμισης..

Δημοσ.

Και καλα θα κανεις το g2 εκτος την μικρη για μενα οθονη ειναι τουμπανακι ακομα και θα χαιρομουν να το ειχα ακομα!
Αμα θελεις να αλλαζεις κινητο συχνα κοιτα προς κινα μερια πολυ καλα vfm κινητα και επειδη στν ελλαδα οι τιμες εχουν μεγαλο καπελο θα μπορεις και μετα απο 5-6 μηνες να το πουλησεις σχεδων στν τιμη που το αγορασες και να δοκιμασεις αλλο! 

Δημοσ.

Και καλα θα κανεις το g2 εκτος την μικρη για μενα οθονη ειναι τουμπανακι ακομα και θα χαιρομουν να το ειχα ακομα!

Αμα θελεις να αλλαζεις κινητο συχνα κοιτα προς κινα μερια πολυ καλα vfm κινητα και επειδη στν ελλαδα οι τιμες εχουν μεγαλο καπελο θα μπορεις και μετα απο 5-6 μηνες να το πουλησεις σχεδων στν τιμη που το αγορασες και να δοκιμασεις αλλο!

Ναι αλλα απο υποστήριξη; αν δεν το πειράξω λιγο μου φαινεται μισο το κινητο..
Δημοσ.

Μια χαρά είναι το κινητό και γω σαν εσένα το έχω πειράξει ( 2 μοντάκια ήχου, ειδικά αυτό το mod που το φλασάρεις και boostαρει τους ήχους με ακουστικά earphones -δε το βαζω πάνω από τη μέση γιατί θα κουφαθώ- ! ποιό δυνατά και από το pc ) , cloudyG2 kit kat, Xceed kernel, που και που κάνει κάτι κουλά όπως άλλα πληκτρολογώ άλλα γράφει ή τη θερμοκρασία που ανεβάζει ώρες ώρες ( δεν εχει OC ) κατά τα άλλα αντέχει ακόμα καιρό, το έχω από Δεκέμβριο 2013 και δεν βλέπω να το αλλάζω σύντομα. 

* Off topic: κανά μοντάκι για καθαρότερο και ποιο δυνατό ήχο στο ακουστικό κλήσεων έχεις ? 

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά εχω το viper4android ,και το ανεβασμα στο volume το xceed απο το synapse... Παλια υπήρχαν κατι ζιπακια για kitkat αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν και για 5.0.2!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...