Millennium Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ για την πληροφορία σημαντική τελικά. Μάλλον θα προτιμησω τον G4500 όπως ο φίλος παραπάνω. Αν δεν μας πει στο μεταξύ κάτι αρνητικό στη πράξη για αυτόν lol O επεξεργαστής πάντως δεν υποστηρίζει επίσημα ddr3 αν θες να χρησιμοποιήσεις αυτές που έχεις. http://ark.intel.com/products/90730/Intel-Pentium-Processor-G4500-3M-Cache-3_50-GHz Memory Types DDR4-1866/2133, DDR3L-1333/1600 @ 1.35V Skylake's IMC officially supports only DDR3L with a voltage of 1.35, and it officially supports DDR4 at 1.2 V. This might seem a little counter-intuitive to some users, as the entire reason for continuing DDR3 support is to make it cheaper and easier for customers to upgrade to the new Skylake platform, but these voltages are likely used to avoid damaging the IMC. Although it would be nice to use any DDR3 from 1.35 V - 1.65 V, running at these higher voltages could burn out the IMC and kill the processor over time. If this is the case, though, then why do OEMs such as Gigabyte support DDR3 at 1.5 V on some of their motherboards? And why do others such as Asus and ASRock support DDR3 at 1.65 V? RAM running at these voltages might be capable of operating on the motherboard without causing damage to the board itself, but again, over time it will likely damage the CPU. So if you don't have DDR3L on hand, you are probably better off to go ahead and spring for the more expensive DDR4. http://www.tomshardware.com/news/skylake-memory-support,30185.html#xtor=RSS-181
Aprile Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν τελικά αγόρασα τον G4500 για να έχω γραφικά απο τους ακριβώτερους επεξεργαστές. Ναι είχε stock ψύκτρα μέσα τυπική intel. Motherboard πήρα ένα Asus με το βασικό για skylake B150 chipset. Eπαιξε με την μία χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα
TheELF Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Eπαιξε με την μία χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα Πες και καμιά εντύπωση,δοκίμασες κάνα παιχνίδι με τα γραφικά του; Γενικά τι λέει;
Aprile Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Να σου πω παιγνίδια δεν παίζω εδω και χρόνια τα μόνα γραφικά ήταν του Corel.Υπεκυψα τελικά στη προτροπή τους και απο Win7 πήγα σε win10 το μόνο που βάρεσε ήταν το wlan εβαλα το tplink 725 USB stick των 7.5€ και το βρηκε με την πρωτη ουτε driver δεν πέρασα πραγματικά δεν το περίμενα. Τις crusial ddr3 τις βλέπει το UEFI μαι τις δουλεύει στα 1.45volt. Θερμοκρασία apu το UEFI μου δείχνει 27-28° βαθμους με την δική του ψύκτρα και στροφές ανεμιστήρα στις 1050 εχω σκοπό να βάλω σε λίγο ένα ανεμιστήρα στο κουτί γιατί τώρα δεν έχει κανένα.Ο 850 evo δούλεψε σε rapid mode με το magician 4.8 και πραγματικά αυτό είναι εντυπωσιακό στο σερφάρισμα.
Legolas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Παιδια τι λεει αυτη η cpu ? Αξιζει ? πολυ φτηνη τη βλεπω
bananakos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Εχω αυτο το cpu και ειναι τρομερο.ΜΠορω να πο πως ισως (ισως )Ειναι λιγο καλυτερος απο Ι5 750 Τα γραφικα του ειναι παρα πολυ καλα (μεχρι και bf σε Low Λαθος εγω εχω τον G4500
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Να σου πω παιγνίδια δεν παίζω εδω και χρόνια τα μόνα γραφικά ήταν του Corel.Υπεκυψα τελικά στη προτροπή τους και απο Win7 πήγα σε win10 το μόνο που βάρεσε ήταν το wlan εβαλα το tplink 725 USB stick των 7.5€ και το βρηκε με την πρωτη ουτε driver δεν πέρασα πραγματικά δεν το περίμενα. Τις crusial ddr3 τις βλέπει το UEFI μαι τις δουλεύει στα 1.45volt. Θερμοκρασία apu το UEFI μου δείχνει 27-28° βαθμους με την δική του ψύκτρα και στροφές ανεμιστήρα στις 1050 εχω σκοπό να βάλω σε λίγο ένα ανεμιστήρα στο κουτί γιατί τώρα δεν έχει κανένα.Ο 850 evo δούλεψε σε rapid mode με το magician 4.8 και πραγματικά αυτό είναι εντυπωσιακό στο σερφάρισμα. Με 27-28 βαθμούς τι να τα κάνεις τα ανεμιστήρια? Μην τρελαθούμε. Κάτσε όπως είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα