Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια,εχω 2 χρονια ενα galaxy s3 και εκει που το λειτουργουσα κανονικα,ξαφνικα,εκανε επανεκκινηση μονο του και εχει κολλησει συνεχεια κανοντας boot loops στο λογοτυπο Samsung Galaxy στην αρχη που ανοιγει. Αναβει το λογοτυπο για 2-3 δευτερολεπτα, σβηνει και ξανα το ιδιο και το ιδιο και δεν ξεκιναει το τηλ. 

Βγαζω την μπαταρια, και οταν την ξαναβαζω,αναβει μονο του και κανει το παραπανω παλι και μαλιστα χωρις να πατησω εγω το κουμπι on/off. Ξεκιναει και αναβει με το μολις "κουμπωσω" την μπαταρια πανω του. 

Τι συμβαινει? Το αποχαιρετω?

Δημοσ.

Μάλλον θα χρειαστεί να αποχαιρετήσεις τα δεδομένα σου.

1. Άνοιξέ το με πατημένα τα εξής κουμπιά: Volume Up + Home + Power
α) Θα σε βγάλει στο recovery menu. Πήγαινε με τα πλήκτρα έντασης στην επιλογή Wipe cache partition.
β) Πάτα το power button όταν μαρκάρεις το wipe cache partition και κάνε επανεκκίνηση.

2. Αν δεν ανοίξει πάλι με Wipe Cache, τότε ξανά Volume Up + Home + Power και αυτήν την φορά
α) Πήγαινε στο wipe data/factory reset

β) Πάτα το power button όταν πας στο wipe data/factory reset
γ) Θα σε βγάλει σε ένα μενού γεμάτο no και ένα yes.
δ) Πας με τα πλήκτρα έντασης στο yes
ε) Πατώντας το power button σου διαγράφονται όλα τα δεδομένα και το κινητό σου επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.

στ) Κάνεις επανεκκίνηση

Η 2η μέθοδος είναι πιο σίγουρη για επιτυχία, αλλά χάνεις όλα τα δεδομένα σου (επαφές - μηνύματα - εικόνες - βίντεο κλπ)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μπορω να μπω σε recovery mode, γιατι μολις βαζω την μπαταρια στο κινητο μου,ανοιγει αμεσως αυτοματα μονο του χωρις να πατησω καν τιποτα εγω. Παρολα αυτα ομως,ακομα και οταν ανοιγει μονο του και παταω τον συνδιασμο παραπανω,δεν μπαινει σε rec mode

Δημοσ.

Μήπως έχει κολλήσει το power button switch και κάνει συνέχεια επαννεκινήσεις;; ρίξε λίγο καθαρό οινόπνευμα & καθαρισέ το.

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι αυτο.. Θα φαινοταν πιο σκληρο στο πατημα ας πουμε αν ειχε κολλησει.. Θα φαινοταν η διαφορα..

Επειδη ετσι και αλλιως το σκεφτομουν,λεω να περασω ξανα απο την αρχη την ROM απο τη Samsung μεσω odin μηπως και φτιαξει. 

Γνωριζει κανεις ή αν εχει καποια προταση,και για καποια custom rom για το συγκεκριμενο κινητο,μιας και ειναι παλιο,να αναζωγωνηθει λιγο?

Δημοσ.

Δεν θα καταφέρεις να περάσεις ρομ έτσι ποτέ. Εφόσον δεν μπαίνει σε recovery σημαίνει ότι δε θα μπαίνει και σε download. Άρα οσμίζομαι hw problem και το κουμπί να έχει κολλήσει πατημένο μέσα όπως λέει και ο φίλος από πάνω.

Άμα πατήσεις volume up + home ενώ συνδέεις την μπαταρία θα ανοίξει σε recovery (άμα προλάβει)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Εδώ και δυο μέρες το κινητό μου αναβοσβήνει. Δείχνει το λογότυπο και μετά κλείνει. Μπαίνω στο recovery menu. Από εκεί και πέρα υπάρχει κάτι να μην σβήσουν οι φωτογραφίες μου και τα βίντεο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...