Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ,,μολις ανοιγω τον υπολογιστη και φτανει στο σημα τον windows αυτος σβηνει,,,οταν παω να τον ανοιξω δευτερη φορα ανοιγει κανονικα απλα καθυστερη λιγο,,,αυτο γινεται εδω και ενα μηνα περιπου ,,με την πρωτη σβηνει παντα και με την δευτερη ανοιγη κανονικα,,τι λετε να φταιει ???

Δημοσ.

Πας το κουτί στο μπαλκόνι, το ανοίγεις, παίρνεις ένα πιστολάκι και το βάζεις στον κρύο αέρα (το τονίζω!! ΚΡΥΟΣ ΑΕΡΑΣ!!) φυσάς τα πάντα μέσα να βγει όλη η σκόνη και δοκιμάζεις να ανοίξεις ξανά. Αν και για να μου λες ότι με τη δεύτερη ανοίγει τότε μάλλον η σκόνη δεν θα είναι το πρόβλημα. Όποτε αν δεν γίνει δουλεία όπως σου είπα κάνεις ένα scan για ιούς και maleware, αν βρεις κάτι το διαγράφεις και στη χειρότερη format!!

Δημοσ.

αυτο αρχισε να μου το κανει μετα απο λιγες μερες που περασα τα windows 10 λες να εγινε εκει η δουλεια ???

Πολύ πιθανό, ειδικά αν δεν έχεις εγκατεστημένους τους σωστούς drivers για τα windows 10..

Αν μπορείς δώσε μου σε παρακαλώ τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου (για να δούμε αν υπάρχουν διαθέσιμοι drivers για windows 10).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...