Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πέρασα το iTunes στο pc μου (win7 64-bit), αλλά κάθε φορά που πάω να το ανοίξω μου βγάζει το γνωστό μήνυμα κρασαρίσματος.

mFpQ9QQ.png

Η έκδοση του iTunes που χρησιμοποιώ, είναι η τελευταία. Η 12 κάτι. 

Δοκίμασα και τη λύση στο παρακάτω λινκ, αλλά τίποτα. Καμία ιδέα?

https://support.apple.com/en-gb/HT203206

EDIT: Μήπως θα έπρεπε να ποστάρω το τόπικ στο παρακάτω thread? Αν ναι, ας το μεταφέρει κάποιος mod. 

Δημοσ.

Ναι το έκανα 5-6 φορές. Τα ίδια.

Μάλιστα έτυχε να κάνω και φορματ τον υπολογιστή. Οπότε και πριν και μετά το φορμάτ, μου κρασάρει το iTunes. 

Δημοσ.

Δυστυχώς μια από τα ίδια.

Χμμ... ίσως αν απενεργοποιήσεις το antivirus ή βάλεις συμβατότητα με προγενέστερο λειτουργικό;

Δοκίμασε να το τρέξεις με δικαιώματα διαχειριστή αν δεν τρέχει από μόνο του.

Δημοσ.

Δεν έχω antivirus, και δοκίμασα όλες τις συμβατότητες αλλά τίποτα. Επίσης και με δικαιώματα διαχειριστή, τα ίδια.

Στην εικόνα που πόσταρα στο πρώτο ποστ, αναφέρει, "Όνομα ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας: CoreAudioToolbox.dll". Μήπως έχει να κάνει με αυτό? 

----------------------------------------------------------------------------

EDIT: Λοιπόν, λύθηκε το θέμα ως εξής. Από την παρακάτω σελίδα κατέβασα μια έκδοση για 64-bit, αλλά για παλαιότερες κάρτες γραφικών. Και έτσι δούλεψε. 

https://discussions.apple.com/docs/DOC-6562#reinstall

Είναι φυσιολογικό αυτό? Επίσης να πω (δεν ξέρω αν έχει σχέση), πριν 1 μήνα είχα κατεβάσει το teamspeak (64-bit), αλλά κράσαρε όπως και το iTunes. Μετά όμως κατέβασα την 32-bit έκδοση και έτσι έτρεξε. 

Κάτι γίνεται με τα προγράμματα που είναι 64-bit? Δεν μπορώ να καταλάβω. Φταίει η κάρτα γραφικών μου (έχω εγκαταστήσει τους τελευταίους beta drivers). 

Τι να πω μυστήριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...