thant Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα. Μου χάρισαν μια παλιά μονάδα με windows xp home - sp3 με οθόνη κτλ. Απο την πρώτη στιγμή η οθόνη (samsung SyncMaster T190) αναβόσβηνε συνέχεια βγάζοντας την ένδειξη πότε αναλογικό και πότε ψηφιακό σήμα, σαν να μπερδευόταν. Μετά μπορεί να δούλευε για λιγο καλα αλλα ύστερα απο λίγο να έχανε τις ρυθμίσεις φωτεινότητας και μετά πάλι να αναβοσβήνει. Απο χθες εχω βαλει μια άλλη οθόνη (eizo flexscan p1700) και δουλεύει μια χαρά και το ερώτημα ειναι το εξής... Έχει πρόβλημα η οθόνη ή η οθόνη ειναι καλη αλλα δεν συνεργάζεται με την μονάδα? πχ να θέλει άλλη κάρτα γραφικών? Η καρτα μου ειναι NVIDIA Geforce 7300 SE/7200 GS
DiversionR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Αφού λες ότι με άλλη οθόνη είναι όλα οκ τότε το ποιο πιθανό είναι ότι το πρόβλημα οφείλεται στην οθόνη. Βέβαια εξέτασε και το ενδεχόμενο της μη καλής επικοινωνίας οθόνης-υπολογιστή όπως λες αλλά εκεί δεν ξέρω τι γίνεται... Μπορεί να δεις διαφορά με αλλαγή driver..... 1
bazzil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Αν ξέρεις από ηλεκτρονικά, άνοιξέ την και δεν αν έχει κάποιος πυκνωτής διαρροή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα