Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχει καν Πανεπιστημιο Αιγαιου......

Anyway, αν το power bank ειναι τοσο χαλια, δεν αξιζει καν τον κοπο.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς ;) Ενέργεια σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο είναι...

Τι ενέργεια είναι ώστε να δώσει το υπουργείο κωδικούς, ενίσχυσης των φοιτητών με ένα ψευτοpowerbank ή μήπως διαφήμισης?

Δεν νομίζω να έχει database, εμένα με ληγμένο πάσο όταν έβαλα τον αριθμό δεν μου είπε πως δεν ισχύει, μου είπε μόνο ότι δεν βρίσκομαι στον χώρο της σχολής αυτή την στιγμή.

Δημοσ.

To drobox πως είχε το database για τους κωδικούς μητρώων τον φοιτητών; Μπορώ να σου πώ άλλα 100 παραδείγματα αν θες.

Τώρα για το αν ενημερώνουν ληγμένο ή μη αυτό δεν το ξέρω. Αν θες πήγαινε στην Πειραιώς και θα σου πει. 

Δημοσ.

Εμενα μου εγραψε οτι δεν βρίσκομαι στο τμημα μου

Λεει να ανοίξω το gps

Aν δεν τρολλαρεις, τοτε πρεπει να το ανοιξεις ωστε να "δει" το προγραμμα οτι εισαι στη σχολη...

Δημοσ.

To drobox πως είχε το database για τους κωδικούς μητρώων τον φοιτητών; Μπορώ να σου πώ άλλα 100 παραδείγματα αν θες.

Τώρα για το αν ενημερώνουν ληγμένο ή μη αυτό δεν το ξέρω. Αν θες πήγαινε στην Πειραιώς και θα σου πει. 

Δεν τους έχει, απλά δίνεις πανεπιστημιακό email και σου έρχεται εκεί το link. Αν είναι ψευτικό δεν θα το λάβεις ποτέ. Αυτό έλειπε να έχουν επίσημα ξένες εταιρείες τέτοια στοιχεία.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενώ είχα πάρει το power bank σήμερα μου έβγαλε ότι ξανά κέρδισα power bank. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλον το ίδιο ή έγινε κανένα λάθος;

Δημοσ.

Εγώ πήγα να παραλάβω αυτό που είχα κερδίσει και τελικά είχα κερδίσει 2 και τα πήρα και τα 2. Προχτές μου έβγαλε πως κέρδισα και 3ο.

• Like 2
  • 3 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ένταξη νέων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Προωθητική Ενέργεια Φοιτητών “Check In Class”

Μετά την επιτυχία της προωθητικής ενέργειας Check In Class για την προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες των φοιτητών, ακολουθεί η δεύτερη φάση της ενέργειας στην οποία εντάσσονται 7 νέα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα αυξάνοντας το συνολικό αριθμό σε 20.

Στην φάση αυτή συμμετέχουν και φοιτητές:

• Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, Τ.Ε.Ι. Καβάλας, Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας

Tα ιδρύματα αυτά δραστηριοποιούνται σε 15 πόλεις με 51.962 φοιτητές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...