Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έκανα σήμερα το πρωί μου λέει κέρδισα, πήγα Πειραιώς δίνω πάσο μου το δίνει και φεύγω.

xxuZetP.jpg?1

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δήλωσες το κατάστημα που θες να το παραλαβεις;

Ναι αν σου βγάλει ότι κέρδισες αμέσως μετά σε βάζει να επιλέξεις κατάστημα

Δημοσ.

Εμένα ενώ μου έβγαλε ότι κέρδισα δεν έβγαλε καταστήματα. Ξέρει κανείς που μπορώ να στείλω μήνυμα να τους ενημερώσω;

Γιατί απλά δεν πας σε ένα κατάστημα Πειραιώς να τελειώνεις; Δεν θα περιμένεις ούτε σε σειρά ούτε σε τπτ...

Δημοσ.

Εμένα έχει λήξει το πάσο εδώ και κανένα μήνα αλλά παραμένω στην σχολή. Δικαιούμαι να λάβω μέρος? Επίσης αξίζει το powerbank ή τζάμπα η φασαρία?

Δημοσ.

Εμένα έχει λήξει το πάσο εδώ και κανένα μήνα αλλά παραμένω στην σχολή. Δικαιούμαι να λάβω μέρος? Επίσης αξίζει το powerbank ή τζάμπα η φασαρία?

Λογικά δεν δικαιούσαι γιατί δίνεις πάσο για να παραλάβεις... Αν σε ενδιαφέρει το powerbank αξίζει μία βόλτα μέχρι την τράπεζα :)

Θα μου το δώσουν αν αν σε οποιοδήποτε κατάστημα; και επίσης που θα πάω; στα γραφεία ή εκεί που πληρώνεις;

Ρωτώντας πας στην πόλη. Μπες και ρώτησε ;)

Δημοσ.

Λογικά δεν δικαιούσαι γιατί δίνεις πάσο για να παραλάβεις... Αν σε ενδιαφέρει το powerbank αξίζει μία βόλτα μέχρι την τράπεζα :)

ε άμα δεν δικαιούμε δεν αξίζει η φασαρία.

Δημοσ.

Πρεπει να ανηκουμε σε καποια απο αυτες τις σχολες' η μπορουμε να ανηκουμε σε αλλη και να κανουμε τσεκ ιν εκει?χαζη ερωτηση,αλλα λεω...χαχα

Δημοσ.

Για να κάνεις check in βάζεις αριθμό φοιτητικής ταυτότητας οπότε κατευθείαν τρως άκυρο αν δεν είσαι από τα συγκεκριμένα Πανεπιστήμια.. Δοκιμασμένο :)

• Like 1
Δημοσ.

Για να κάνεις check in βάζεις αριθμό φοιτητικής ταυτότητας οπότε κατευθείαν τρως άκυρο αν δεν είσαι από τα συγκεκριμένα Πανεπιστήμια.. Δοκιμασμένο :)

Καλά έχει η Πειραιώς database με τους κωδικούς πασο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...