Duck Dodgers Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ανάβει το pc του και του βγάζει αυτό και μετά σβήνει :/ τι λέτε να φταίει?
Sheogorath Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Κάποια συσκευή τραβάει πολύ ρεύμα απο θύρα USB. Βγαλτε τα όλα και δοκίμασε μόνο με ποντίκι-πληκτρολόγιο. Τι έχετε συνδέσει πάνω?
DiversionR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Googlαρωντας αυτό που λες, κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα και βγάζοντας τη σκόνη που είχε μαζέψει το pc επανήλθε.... Δοκίμασε το και φυσικά δοκίμασε και αυτό που λέει ο Sheogorath (μάλλον και το ποιο πιθανό σενάριο).
Sheogorath Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 USB device overcurrent protection. Φυσικά μπορεί να γίνεται βραχυκύκλωμα απο την σκόνη Αλλά κάτι μου λέει ότι θα έχει συνδεδεμένα τίποτα μλκς αυτά που ζεσταίνουν τον καφέ κτλ που καινε τα αντερά τους! 1
DiversionR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 USB device overcurrent protection. Φυσικά μπορεί να γίνεται βραχυκύκλωμα απο την σκόνη Αλλά κάτι μου λέει ότι θα έχει συνδεδεμένα τίποτα μλκς αυτά που ζεσταίνουν τον καφέ κτλ που καινε τα αντερά τους! Χαχα λες;;;; Duck αποσύνδεσε την καφετιέρα άμεσα, είπαμε να ποιούμε καφέ αλλά όχι και να γίνει αιτία για να χάσουμε το pc μας!
Duck Dodgers Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Χαχαχαχ όχι παιδιά δεν το έχω μπροστά μου το pc το παιδί έχει πάνω ποντίκι-πληκτρολόγιο και ένα gamepad που το πήρε σήμερα (το έβαλε και έγινε αυτό) του είπα να τα βγάλει όλα και να τον βάλει μπροστά!
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Παρακαλω να χρησιμοποιουνται επεξηγηματικοι τιτλοι /title edited 2
DiversionR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Χαχαχαχ όχι παιδιά δεν το έχω μπροστά μου το pc το παιδί έχει πάνω ποντίκι-πληκτρολόγιο και ένα gamepad που το πήρε σήμερα (το έβαλε και έγινε αυτό) του είπα να τα βγάλει όλα και να τον βάλει μπροστά! Μόλις μάθεις νέα να μας πεις τι έγινε. Αν δεν λειτουργήσει ας δοκιμάσει να βγάλει τη σκόνη όπως είπα και ποιο πάνω.
VonLoutsos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Σε ένα φιλικό pc έβγαζε το ίδιο μύνημα...Τσέκαρα τις USB και μία εξ αυτών ήταν σοδομισμένη μέχρι αηδίας ( είχε στραβώσει όλο το pin που έχει και έβρισκε στα πλαινά με αποτέλεσμα να προκαλεί βραχυκύκλωμα ). Δες μήπως παίζει κάτι αντίστοιχο και να παρακαλάς να είναι σε θύρες που μπορούν να απενεργοποιηθούν .
DiversionR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Σε ένα φιλικό pc έβγαζε το ίδιο μύνημα...Τσέκαρα τις USB και μία εξ αυτών ήταν σοδομισμένη μέχρι αηδίας ( είχε στραβώσει όλο το pin που έχει και έβρισκε στα πλαινά με αποτέλεσμα να προκαλεί βραχυκύκλωμα ). Δες μήπως παίζει κάτι αντίστοιχο και να παρακαλάς να είναι σε θύρες που μπορούν να απενεργοποιηθούν . Ναι σίγουρα παίζει και αυτό.
drkar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 να βγαλει και τις συνδεσεις απο τις μπροστινες usb του κουτιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα