Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα σας....ποιος ξερει να μου πει αν ειναι καλα τα αποτελεσματα απο το speedtest.....an einai kalh h ταχυτητα ........εχω 24 mbps ταχυτητα

to speedtest ειναι τελειως σχετικο και δεν λεει κατι.θα πρεπει να μπεις μεσα στο ρουτερ και να μας πεις ποσο συγχρονιζει η γραμμη και ποσο margin και attenuation εχεις.

• Like 1
Δημοσ.

to speedtest ειναι τελειως σχετικο και δεν λεει κατι.θα πρεπει να μπεις μεσα στο ρουτερ και να μας πεις ποσο συγχρονιζει η γραμμη και ποσο margin και attenuation εχεις.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΑΥΤΑ...........

Δημοσ.

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή:

ADSL δεν έχεις 24, έχεις ΕΩΣ 24 και εξαρτάται από την απόσταση από το αστικό κέντρο και την ποιότητα καλωδίωσης (εγώ για παράδειγμα, δεν μπορώ να πάω με τίποτα πάνω από 7,5).

Ανάλογα με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του router, συνήθως μπαίνεις βάζοντας διεύθυνση στο πρόγραμμα περιήγησης κάποιο από τα 192.168.1.1 ή 192.168.1.254. Από εκεί και πέρα θέλεις όνομα χρήστη και password, που συνήθως είναι admin/admin, ή admin και κάποιο password που αναγράφεται στο πίσω μέρος του router.

Για πιο σωστές οδηγίες, γράψε και τι μοντέλο router έχεις

Δημοσ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΑΥΤΑ...........

Λογικα εχεις οτε και λογικα εχεις zte 108???

οποτε εκει 192.168.1.1 Username/password στο κατω μερους του ρουτερ.

και μετα αν θυμαμαι καλα πας status και informations.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σας ευχαριστω πολυ παιδια gia th βοηθεια  ........οτε εχω ταχυτητα 24 ........router zte H108NS kai mou bgazei ayta ,.............

Downstream Upstream      

:

SNR Margin                     10.0 dB 10.5 dB      

:

LINE ATTENNTUATION                             13.9 dB 7.3 dB      

:

DATA RATE                                                  11719 kbps 928 kbps

Δημοσ.

Βρίσκεσαι πολύ κοντά στο αστικό κέντρο κ θεωρτικά θα έπρεπε να κλειδώνεις αρκετά παραπάνω. Είχες παλιότερα αποσυνδέσεις; Φαίνεται να έχεις 12αρι προφίλ. Ζήτησε να σε βάλουν σε ελεύθερο προφίλ.

Εναλλακτικά σιγουρέψου ότι το adsl modulation είναι adsl2_plus (adsl2+, G.DMT G.992.5) και όχι adls2 (G.DMT G.992.3).

Δημοσ.

Να μη βάλουν όριο στα 12 Mbits αλλά να βάλουν ένα ελεύθερο προφίλ κ όσο πιάσει. (Ανάλογα με το target margin. Δηλαδή να πιάσει το μέγιστο που μπορεί αρκεί το margin να είναι 9db (default target margin τιμή για OTE) τη στιγμή του συγχρονισμού).

Μη σε απασχολούν οι λεπτομέριες. Ρώτα αν σε έχουν κλειδώσει στα 12 Mbits κ αν σου πουν ναι, ζήτησε να σε βάλουν σε ελεύθερο προφίλ για να πιάσεις το μέγιστο της γραμμής σου. Όταν το κάνεις πόσταρε τις διαφορές!

Δημοσ.

Κάλεσε στο 13888 και ζήτα έλεγχο γραμμής, γιατί κανονικά θα έπρεπε να πιάνεις παραπάνω.

Φαίνεται να έχεις 12αρι προφίλ. Ζήτησε να σε βάλουν σε ελεύθερο προφίλ.

Απο που φαίνεται αυτό; Γιατί αν ίσχυε αυτό θα έπρεπε να είναι ακριβώς 12288 (θεωρώντας ότι η γραμμή δίνει παραπάνω).

Δημοσ.

Παιδιά για να μη φτιάχνω νέο θέμα, αν μπορείτε να μου απαντήσετε, με τα παρακάτω στοιχεία θα μπορούσα να είχα τουλάχιστον 6-7 mbps? ( πριν 2 χρόνια είχα 6.5-7 χωρίς αποσυνδέσεις και όλα γενικά ήταν καλά ) Forthnet έχω. 

Υ.Γ κοντά στα 300 μέτρα από το σπίτι υπάρχει καφάο του ΟΤΕ ( είναι σαν αυτό στην εικόνα )

10822266_10203167227366857_419257633_n.j

Δημοσ.

Παιδιά για να μη φτιάχνω νέο θέμα, αν μπορείτε να μου απαντήσετε, με τα παρακάτω στοιχεία θα μπορούσα να είχα τουλάχιστον 6-7 mbps? ( πριν 2 χρόνια είχα 6.5-7 χωρίς αποσυνδέσεις και όλα γενικά ήταν καλά ) Forthnet έχω. 

attachicon.gifScreenshot_1.jpg

Υ.Γ κοντά στα 300 μέτρα από το σπίτι υπάρχει καφάο του ΟΤΕ ( είναι σαν αυτό στην εικόνα )

10822266_10203167227366857_419257633_n.j

Τυχερός είσαι που πιάνεις αυτά νομίζω πάντως για το κουτί είναι για vdsl η forthnet & cyta δίνουν μόνο από α.κ. 

Δημοσ.

Οπότε παω σε Οτε.

Τους είπα οτι υπάρχει καφαο του ΟΤΕ και καναν τις παπιες.

Απαντησαν το εξης

"Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι η παροχή της υπηρεσίας πραγματοποιείται από το Αστικό Κέντρο της περιοχής σου και το μήκος βρόχου της γραμμής σου είναι κατά προσέγγιση 4400 μέτρα."

Δημοσ.

Κάλεσε στο 13888 και ζήτα έλεγχο γραμμής, γιατί κανονικά θα έπρεπε να πιάνεις παραπάνω.

Απο που φαίνεται αυτό; Γιατί αν ίσχυε αυτό θα έπρεπε να είναι ακριβώς 12288 (θεωρώντας ότι η γραμμή δίνει παραπάνω).

Όχι απαραίτητα. Αν υπήρχε θόρυβος στη γραμμή τη στιγμή του συγχρονισμού κ το προφίλ καθορίζεται από συνδιασμό μέγιστης ταχύτητας και target margin, κλείδωσε χαμηλότερα κ για αυτό ίσως και το margin ανέβηκε.

Αλλά επειδή είδα κ ο συγχρονισμός είναι κοντά στο δώδεκα έκανα αυτή την υπόθεση. Γι αυτό είπα άλλωστε κ φαίνεται, μιλώντας υποθετικά, δεν εννοούσα ότι φαίνεται ξεκάθαρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...