groot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Παράθεση από άλλο thread... Major like!Επιτέλους το πήραν χαμπάρι!Έχω ήδη παραδείγματα από άτομα που έκαναν το upgrade έγινε ο υπολογιστής τους μπάχαλο, ξαναγύρισαν σε restore του παλιού λειτουργικού και δεν θέλουν να ξανακουσουν για Windows 10.Καινούργιο γιο λειτουργικό μόνο με clean format αυτό ήταν και παραμένει νόμος.Επιτέλους η Microsoft το υποστηρίζει με αυτή την κίνηση! Ένα τυχαίο δείγμα... Φυσικά και αυτό δεν ισχύει στην Apple... προσωπικά έχω να πω πως από Snow Leopard μέχρι και El Capitan δεν έχω κάνει format. Αυτό είναι 5 εκδόσεις λειτουργικού... Σαν να λέμε από windows XP - 1 (η προηγούμενη από Windows XP) σε Windows 10. 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Επίσης στο air και mini μου lion->mountain lion->yosemite->el capitan μόνο upgrades. 1
Brut3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Για το πρόβλημα στην οθόνη που ξεφλουδίζει τίποτα; γαργάρα έγινε βλέπω.. 1600€ και να ξεφλουδίζει σαν φιστίκι αράπικο.. όχι δε το δέχομαι.
groot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Για το πρόβλημα στην οθόνη που ξεφλουδίζει τίποτα; γαργάρα έγινε βλέπω.. 1600€ και να ξεφλουδίζει σαν φιστίκι αράπικο.. όχι δε το δέχομαι. Μπράβο σου. Ναι, το κάναμε γαργάρα γιατί είναι τόσο σημαντικό και έχει πέσει σήμα από τα κεντρικά. Οπότε, τώρα που ξεσκέπασες την πλεκτάνη μπορείς να το λες στην Μαιρούλα. Α! Επίσης, μην πάρεις MAC.
Rage_unseen Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 δεν εκατσα να διαβασω ολο το θρεντ απλα επειδη βρεθηκα στην ιδια θεση πριν λιγα χρονια θα σου πω την εμπειρια μου αηδιασμενος λοιπον απο την αναγκη για περιοδικα format και την αισθηση εφημερου του στυλ δεν καθεσαι να το σεταρεις πληρως γιατι παλι φορματ θα του ριξεις σκεφτηκα κ εγω να παω σε mac εκανα στην ακρη τα ποιοτικα προβληματα με οθονες κλπ απαραδεκτα που διαβαζα δεξια αριστερα κ λεω θα κανω ενα χακιντος κ αν μ αρεσει παω για μακ αφου δουλεψα αποκλειστικα σε χακιντος (snow leopard) 2 εβδομαδες μπορω να σου πω οτι δεν καταλαβα γιατι ειναι τοσο ανωτερο το mac os .δεν ειδα δλδ γιατι ειναι ευκολοτερο απο τα windows ,ισως για εναν νιουμπα να ειναι ,εμενα μου φανηκαν απλοικα πολυ κ περιοριστικα σε πολλα πραγματα απο τα 7 κ μετα αν δεν εχεις θεμα χαρντγουεαρ τα windows ειναι σταθεροτατα κ με τα λεφτα που παιρνεις μακ αγοραζεις τουμπανο πισι με ποιοτικοτατα παρτς κ σου μενουν κ ρεστα τωρα τελευται πηγα σε linux κ ναι εδω ειδα διαφορα γιατι κ επιλογες στο πως θα κανω το πισι μου να συμπεριφερεται εχω κ ολα ειναι πιο απλα αν αποκτησεις 5 γνωσεις κ σου κατσει στο θεμα αναγνωρισης hardware εν κατακλειδι οι μακαδες δινουν περισσοτερο βαση στο ντιζαιν κ στην νιουμπαδικη αλλα αποτελεσματικη χρηστικοτητα κ επειδη το εχουν πληρωσει κ εναν σκασμο το υπερσπιζονται για να μην βγουν μαλακες βρε αδερφε αν εχεις 5 γνωσεις απο hardware κ εμπειρια με windows μπορεις να χτισεις δυνατο full features μηχανημα το οποιο να μην εχει θεματα ,αν θες απλα αλλαγη βαλε κανα λινουξακι να παιξεις 1
Brut3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μπράβο σου. Ναι, το κάναμε γαργάρα γιατί είναι τόσο σημαντικό και έχει πέσει σήμα από τα κεντρικά. Οπότε, τώρα που ξεσκέπασες την πλεκτάνη μπορείς να το λες στην Μαιρούλα. Α! Επίσης, μην πάρεις MAC. Να σε ρωτήσω κάτι; πως θα σου φαινόταν να δώσεις τόσα χρήματα και να σου ξεφλουδίσει η οθόνη; λέω κάτι παράλογο;
groot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Να σε ρωτήσω κάτι; πως θα σου φαινόταν να δώσεις τόσα χρήματα και να σου ξεφλουδίσει η οθόνη; λέω κάτι παράλογο; Όχι αδερφέ. Όλα μια χαρά. Μην πάρεις MAC. 1
atheatos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν επειδή το θέμα άλλαξε για ποίο macbook pro μιλάμε? Γιατί macbook pro δεν είναι μόνο ένα.Υπάρχουν 13" και 15''. Νομίζω οτι εννοείται οτι μιλάμε για τελευταίο μοντέλο. Aρα επειδή δεν βλέπω 15" σε αυτα τα λεφτα στο skroutz, μιλάμε για 13" που όντως δεν αξίζει, οταν με τα ιδια λεφτά παίρνεις στην Ιαπωνία το 15" και μάλιστα με 16gb ram,i7. Μα κάτσε ρε φίλε θα μου πεις εδώ είναι Ελλάδα.Τι σχέση έχει Ιαπώνια? Για εσάς, καμία...αλλα για κάποιον που έχει την δυνατότητα να επισκέπτεται την Ιαπωνία έχει. Οπότε θα συμφωνήσω εν μέρει με τις αντιρρήσεις του ts, οτι στην Ελλάδα, δεν αξίζει να πάρεις όχι μόνο macbook pro, αλλά mac γενικότερα.... Αν έκανε 1200-1300 ευρώ θα έκανε την ιδια ερώτηση?Ας μας απαντήσει ο ts παρακαλώ.
Brut3r Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Όχι αδερφέ. Όλα μια χαρά. Μην πάρεις MAC. Το θέμα δεν είναι αν θα πάρω εγώ MacBook Pro 13.3 (2015), το θέμα είναι αν είναι σώφρον να δώσει κάποιος 1600€ για να του ξεφλουδίζει σαν φιστίκι αράπικο και πάνω σε αυτό δεν απαντάς... Στον αντίποδα δε έχουμε ένα Desktop PC τούμπανο με Win 10 που αν έξερεσεις κάποια μικρά προβληματάκια που υπάρχουν λόγο της νεότιτας του κατά τα άλλα είναι από το ποιο καλά και σταθερά Windows.. Δε παίρνω την θέση της Microsoft αλλά είμαι αντικειμενικός. Έπιτα το άλλο και ακόμα ποιο σημαντικά για μένα από το φαινόμενο "Φυστίκι", εγγύηση ενός έτους... ή και αυτό το βρήσκεις φυσιολογικό και θα μου ξανα παροτρίνεις να μην πάρω Mac; Στο Desktop άκου τι έχω λοιπόν... Εγγύηση εφόρου ζωής σε μνήμες, 10 χρόνια εγγύηση σε σκληρός δίσκο, 7 χρόνια σε τροφοδοτικό, και από 3 χρόνια σε modo cpu, στο σύστημα ψύξεις 6 χρονάκια. Και αν χαλάσει κάτι πέρα των εγγυήσεων δεν δείνω δεκάρα τσακιστή σε κανένα Apple Service και έχω στην διάθεσή μου να αγοράσω εξαρτήματα για όλες τις τσέπες.. δεν έχω λεφτά παίρνω κάτι φθηνό.. έχω παίρνω το καλυτερότερο και με αυτά και με εκείνα τα λεφτά που δείνεις στο Desktop πιάνουν τόπο γιατί είναι επένδυσή για αρκετά χρόνια. ....Αλλά θα είμαι δίκαιος πολύ ωραία αλουμινοκατασκεύη αυτό to Mac, τύφλα να χούν τα καλύτερα κουφότατα.
groot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ναι βρε... αυτό λέω τόση ώρα. Δεν αξίζουν τα MAC. Μην πάρεις. Τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν αξίζουν. Χάλια είναι σου λέω! Μην πάρεις. Υ.Γ. Η αντικειμενικότητά σου πάντως, χτυπάει κόκκινα... "μικρά προβληματάκια" να κάνουν οι χρήστες clean install κάθε νέα έκδοση του Λ.Σ. Εάν αυτό είναι μικρό, το μεγάλο είναι τι; Να μην δουλεύει το Λ.Σ.; Αλλά, σε κάθε περίπτωση, ΧΑΛΙΑ τα MAC. Μην πάρεις. 1
Brut3r Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ναι βρε... αυτό λέω τόση ώρα. Δεν αξίζουν τα MAC. Μην πάρεις. Τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν αξίζουν. Χάλια είναι σου λέω! Μην πάρεις. Υ.Γ. Η αντικειμενικότητά σου πάντως, χτυπάει κόκκινα... "μικρά προβληματάκια" να κάνουν οι χρήστες clean install κάθε νέα έκδοση του Λ.Σ. Εάν αυτό είναι μικρό, το μεγάλο είναι τι; Να μην δουλεύει το Λ.Σ.; Αλλά, σε κάθε περίπτωση, ΧΑΛΙΑ τα MAC. Μην πάρεις. Δηλαδή θα αγοράσεις Desktop; Αυτό μας λες;
groot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή θα αγοράσεις Desktop; Αυτό μας λες; Σας λέω; Έγινες πολλοί ξαφνικά ή εκπροσωπείς πολλούς; Εάν είναι το 2ο, αυτοί το ξέρουν ή μόνος σου καπελώνεις άλλους επειδή έτσι θέλεις; Σε κάθε περίπτωση, το τι θα αγοράσω και τι όχι δεν αφορά το όποιον τυχαίο σε ένα forum. Οπότε, δουλειά σου boy.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Για το πρόβλημα στην οθόνη που ξεφλουδίζει τίποτα; γαργάρα έγινε βλέπω.. 1600€ και να ξεφλουδίζει σαν φιστίκι αράπικο.. όχι δε το δέχομαι. Χάνεις την ώρα σου δεν έχει action εδώ, είμαστε εκπαιδευμένοι...try elsewhere... 1
Brut3r Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μα ρε παιδία προς τι όλη αυτή η επίθεση; Ποιο Action; Δε θέλω κανένα Action, για MacBook Pro πήγενα και βγήκα κουρεμένος με όλα αυτά που αντιλήφθηκα περί φαινομένου "Φιστίκι" και περί εγγυήσεων... Εδώ ο groot μου λέει από την μια να μην πάρω MacBook και από την άλλη όταν τον ρωτάω αν θα αγοράσει Desktop μου λέει να κάνω την δουλεία μου δηλαδή αυτό αναιρεί αυτά που λέει, από την μια πρωτινοί να μην πάρω Mac και από την άλλη μόνο στην ερώτηση αν θα πάρει Desktop απαντάει ότι δεν αφορά κανέναν το τι θα κάνει. groot δεν έρχομαι σε κόντρα μαζί σου οπότε σταμάτα να ψάχνεις action και μπες στο θέμα.. με το φαινόμενο φιστικί και με τον ένα χρόνο εγγύηση τι κάνουμε; Τα αγγίζουμε αυτά τα θέματα; γνώμες και απόψεις αναζήτω για να προβώ στην καλύτερη αγορά.
groot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Brut3r, μπερδεύεσαι. Καταρχάς δεν σε απασχολεί τι θα κάνω εγώ. Από πού και ως πού θα πρέπει ο καθένας να δίνει αναφορά στον κάθε τυχάρπαστο σε ένα forum τι θα κάνει και τι όχι. Ακόμα, το πως αναιρεί κάτι το ότι σε βάζω στη θέση σου και σου λέω να κοιτάς την δουλειά σου και όχι τι θα κάνω εγώ, μόνο εσύ και όσοι ζούνε στην ζώνη του λυκόφωτος το ξέρουν. Εάν είναι να κάνεις τέτοιου επιπέδου διάλογο, θα σε παρατήσω και εγώ σε αυτό το thread... όπως έχουν κάνει και οι άλλοι μέχρι τώρα. Τέλος, εγώ σου είπα τι αγορά να κάνεις. ΜΗΝ πάρεις MAC. Δεν είναι καλά. Πάρε κάτι άλλο. Έχουν τόσα προβλήματα, έχουν και αυτό με το "φιστικί" που λες.. ΜΗΝ πάρεις MAC. Είναι χάλια... Ας' το καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις