bosei Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα. Εϊχα κάνει αναβάθμιση το καλοκαίρι από windows 7 στα 10 χωρίς κανένα θέμα. Χτες είπα να κάνω ένα clean install των windows 10 και από τότε έχω θέμα με την σύνδεση μέσω wifi. Ενώ βρίσκει το δίκτυό μου όταν πατάω connect μένει στο checking netwrork requirements και μετά λέει ότι έχει limited σύνδεση. Τώρα είμαι με ethernet. Έψαξα και είδα ότι είναι συχνό πρόβλημα και προτείνονται δύο λύσεις. Η μία είναι να κάνεις update τα drivers του network adapter. Κατέβασα ένα πρόγραμμα, το drivethelife και έκανα update σε ό,τι drivers ήταν outdated αλλά και πάλι το θέμα δεν λύθηκε. Η άλλη λύση είναι να γράψω στο command prompt το παρακάτω: reg delete HKCR\CLSID\{988248f3-a1ad-49bf-9170-676cbbc36ba3} /va /f . Πατάω enter και με λέει The system was unable to find the specified registry key or value. Τέλος πάντων μετά λένε να πατήσεις και αυτό: netcfg -v -u dni_dne. Το πατάω, με βγάζει αυτό: Trying to uninstall dni_dne ... ... dni_dne is not installed. ... done. Υποτίθεται μετά κάνω restart και είμαι έτοιμος αλλά εγώ έχω ακόμα το θέμα. Μία τελευταία λύση που διάβασα είναι ότι ο λόγος που γίνεται αυτό είναι λόγω ενός vpn software που είχε μείνει από πριν και άμα το βγάλεις πριν περάσεις τα windows δεν θα υπάρχει πρόβλημα μετά. Που το βρίσκω αυτό το software αν είναι για να το βγάλω και να ξανακάνω format. Α, είμαι σε laptop Dell DPN PJ8GD A00. Ευχαριστώ για όποια βοήθεια εκ των προτέρων.
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα. Εϊχα κάνει αναβάθμιση το καλοκαίρι από windows 7 στα 10 χωρίς κανένα θέμα. Χτες είπα να κάνω ένα clean install των windows 10 και από τότε έχω θέμα με την σύνδεση μέσω wifi. Ενώ βρίσκει το δίκτυό μου όταν πατάω connect μένει στο checking netwrork requirements και μετά λέει ότι έχει limited σύνδεση. Τώρα είμαι με ethernet. Έψαξα και είδα ότι είναι συχνό πρόβλημα και προτείνονται δύο λύσεις. Η μία είναι να κάνεις update τα drivers του network adapter. Κατέβασα ένα πρόγραμμα, το drivethelife και έκανα update σε ό,τι drivers ήταν outdated αλλά και πάλι το θέμα δεν λύθηκε. Η άλλη λύση είναι να γράψω στο command prompt το παρακάτω: reg delete HKCR\CLSID\{988248f3-a1ad-49bf-9170-676cbbc36ba3} /va /f . Πατάω enter και με λέει The system was unable to find the specified registry key or value. Τέλος πάντων μετά λένε να πατήσεις και αυτό: netcfg -v -u dni_dne. Το πατάω, με βγάζει αυτό: Trying to uninstall dni_dne ... ... dni_dne is not installed. ... done. Υποτίθεται μετά κάνω restart και είμαι έτοιμος αλλά εγώ έχω ακόμα το θέμα. Μία τελευταία λύση που διάβασα είναι ότι ο λόγος που γίνεται αυτό είναι λόγω ενός vpn software που είχε μείνει από πριν και άμα το βγάλεις πριν περάσεις τα windows δεν θα υπάρχει πρόβλημα μετά. Που το βρίσκω αυτό το software αν είναι για να το βγάλω και να ξανακάνω format. Α, είμαι σε laptop Dell DPN PJ8GD A00. Ευχαριστώ για όποια βοήθεια εκ των προτέρων. Καλά, μιλάμε τα έχεις μπλέξει για τα καλά. 1. Όταν πρόκειται για drivers σε λάπτοπ, πρώτα ψάχνουμε στο site του κατασκευαστή και αν δεν βρούμε τότε πάμε σε χαζολύσεις σαν αυτή που δοκίμασες.. Πήγαινε στο support της Dell και πάτα detect. Άστο να εντοπίσει το laptop σου γιατί με το μοντέλο που έδωσες δεν βγαίνει κάτι σε λάπτοπ, κατέβασε τους drivers για το wirteless και κάντους εγκατάσταση. 2. Όταν δοκιμάζουμε λύσεις πρώτα διαβάζουμε καλά το άρθρο και προσπαθούμε να καταλάβουμε τι περίπου μας λέει. Αυτά τα fix που δοκίμασες είναι για την περίπτωση που είχες εγκατεστημένο κάποιο vpn πριν κάνεις αναβάθμιση. Εσύ όμως έκανες καθαρή εγκατάσταση οπότε δεν υπήρχε κάτι για να σου διορθώσει. Η ολοκληρωμένη λύση είναι η παρακάτω. Manual steps for this issue: Right-click the Start button and select Command Prompt (Admin). Type the following command in the window and hit Enter: netcfg –s n This will show a list of networking protocols, drivers and services. Check to see if DNI_DNE is listed in the output. If it is, this problem applies to you. If DNI_DNE is present, in the same command prompt window, type the following commands to resolve the problem: reg delete HKCR\CLSID\{988248f3-a1ad-49bf-9170-676cbbc36ba3} /f netcfg -v -u dni_dne If you receive the error 0x80004002 after running this fix, either the register key was not deleted or the key that needs to be deleted is slightly different. Open Regedit and navigate to the key: HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{988248f3-a1ad-49bf-9170-676cbbc36ba3}. Delete it if it still exists. Δηλαδή πρώτα να ανοίξεις ένα command prompt σαν διαχειριστής και να δώσεις netcfg -s n για να δεις αν υπάρχει εγκατεστημένο το dni_dne και αν το βρεις να προχωρήσεις στο fix. Εσύ το έκανες και το βρήκες εγκατεστημένο; (δεν το νομίζω, καθότι έκανες καθαρή εγκατάσταση). Όπως ήταν φυσικό, η netcfg σου επέστρεψε σφάλμα ότι δεν είναι εγκατεστημένο πρωτόκολλο dni_dna, οπότε δεν έκανε τίποτα. 3. Αν κάνεις φορμάτ, ότι software είναι εγκατεστημένο θα διαγραφεί, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το ψάχνεις. Αυτή η ιστορία αναφέρεται στην περίπτωση αναβάθμισης και όχι clean install.
bosei Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πρέπει να την έχασα μέσα από τις πολλές ειδοποιήσεις. Να πω ότι το πρόβλημα πλέον αφορά windows 7. Δεν κατάφερα να κάνω κάτι στα 10 οπότε είπα να περάσω πάλι τα 7 με clean install νομίζοντας ότι δεν θα έχω θέμα. Επειδή ούτε η σύνδεση με wifi ούτε με ethernet δούλευε στα windows 7 αυτή τη φορά από την αρχή, κατέβασα αναγκαστικά όλα τα drivers από το site της Dell. Έκανα και λάθος το μοντέλο πριν. Το μοντέλο είναι Inspiron 15-3521. Αφού έκανα όλα τα απαραίτητα updates δούλεψε το ethernet αλλά το wifi εξακολουθεί να μην δουλεύει σωστά. Συνδέεται κανονικά στο δίκτυο και μετά βγάζει το κίτρινο θαυμαστικό πάνω στην ένδειξη για internet. Δοκίμασα (με την σωστή σειρά αυτή την φορά) και πάλι τις εντολές στο command prompt αλλά δεν βλέπω DNI_DNE Τώρα τι γίνεται ?
micos000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο ασύρματο του ρούτερ σου γιατί μπορεί να υπάρχουν παρεμβολές στο υπάρχων κανάλι. Υπάρχει και η περίπτωση να μην έχεις βάλει σωστούς drivers ή να έχει κάποιο πρόβλημα το ασύρματο μόντουλ.
bosei Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δεν δοκίμασα να αλλάξω το κανάλι γιατί το πρόβλημα υπάρχει σε ό,τι δίκτυο και να συνδεθώ. Επειδή στο τέλος συνδεόταν με το ζόρι σε συγκεκριμένα site ακόμη και με το ethernet δεν άντεξα άλλο και έβαλα μία linux distro για να δω αν στο trial session μπορεί να συνδεθεί στο wifi. Τέλος από αυτό το θέμα και θα φτιάξω άλλο στο linux section γιατί ενώ χτες πήγαινε τέλεια, σήμερα ξανά τα ίδια. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα