dj chris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 γεια σας παιδια σκεφτομουν να αλλαξω κινητο κ πιο συγξεξριμενα προοριζομουν για το Huawei Honor 4c που ειναι και dual sim γιατι ειμαι φοιτητης και θα εχω δυο καρτες…ωστοσο καποιος μου ανεφερε πως δεν εμπιστευεται και πολυ τα κινητα με dual sim και τ συγκεκριμενο που θελω γω και ηθελα ν μαθω την αποψη σας πρωτου προβω στην αγορα του..!!!!!!
koystado Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ο λόγος που δεν εμπιστεύεται τα dual sim κινητά τον είπε ή απλώς πέταξε μία μπαρούφα και αυτό ήταν??? 2
2.1Ohm Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Αξιόλογο κινητακι! Λίγο πιο φθηνό και εξίσου καλού είναι και το Xiaomi redi minote 2, meizu m2 note du sim επισεις κ πάρα πάρα πολύ καλά κινητά! 2
dj chris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 μου ειπε οτι κολλανε λιγο και πως δεν ξερει και για τ συγκεκριμενη μαρκα αν ειναι καλη..τι πιστευεις εσυ??απλα σκεφτομουν αυτο γιατι για την τιμη του διαθετει καλα χαρακτηριστικα... 1
2.1Ohm Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 ΔΕΝ εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το οτι ειναι dual sim με το κολλημα!απλα το μονο μειωνεκτιμα στα δυαλ αμα ειναι και τα 2 σε standby( μερικα ναι μεν ειναι δυαλ αλλα εσυ ενεργοποιησεις ποια καρτα θες να ειναι ανοιχτη και ποια οχι κ σε μερικα και 2 ταυτοχρονα) σε αυτα που ειναι ταυτοχρονα εχεις λιγο μειωμενη μπαταρια γιατι πρεπει να τροφοδοτει 2 κεραιες το κινητο! 1
dj chris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 αα καταλαβα…ωραια..σαν μαρκα εχεις ακουσει κατι το αρνητικο..????
ChimairaX Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 αα καταλαβα…ωραια..σαν μαρκα εχεις ακουσει κατι το αρνητικο..???? Η Huawei προσφέρει αρνητικά μόνο στην Samsung, στην Sony και στην LG επειδή τους παίρνει τους πελάτες λόγω της ανθεκτικής και ποιοτικής κατασκευής των συσκευών Huawei. 3
koystado Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 μου ειπε οτι κολλανε λιγο και πως δεν ξερει και για τ συγκεκριμενη μαρκα αν ειναι καλη..τι πιστευεις εσυ??απλα σκεφτομουν αυτο γιατι για την τιμη του διαθετει καλα χαρακτηριστικα... αφού δεν ξέρει αυτή την μάρκα κινητών δεν ξέρει σίγουρα από κινητά οπότε μην τον ακούς και πολύ αυτό τον φίλο σου 1
dj chris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 ωραια ενταξει εγινε αρα να φανταστω πως εσεις εγκρινετε την αγορα του για τα χαρακτηριστικα που διαθετει κ την τιμη του ε..??
GianniSM Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μια χαρά είναι η εταιρία, και κατά πάσα πιθανότητα το κινητό σου παίρνει σήμα από κεραίες της. Είναι πραγματικός κολοσσός στις τηλεπικοινωνίες. Μια χαρά μου φαίνεται εμένα, μόνο αρνητικό πως δεν έχει 4G
mary Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μάλλον θα έχει κανένα Samsung dual Sim και θα ξενιζει. Εν ολίγοις, μλκς λέει. Έχω εδώ και δύο χρόνια που χρησιμοποιώ δικαρτα κινητά και είναι πολύ πρακτικά και βολικά και φυσικά δε κολλάνε.... 2
dj chris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ενταξει η αληθεια ειναι βεβαια πως δεν με καιει και ιδιαιτερα το 4g χαχαχαχα..εχει ενα της sony η αληθεια ειναι επισης..δεν πιστευω να εχω καποιο θεμα με την γλωσσα του μενου ε..??ελληνικα δε θα ειναι..??? και η αγορα του θα γινει μεσω skroutz Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2015 από dj chris 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα