fou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Θέλω να κάνω μια αναβαθμιση στον υπολογιστη του πατερα μου, ο οποιος ειναι παααααρα πολυ παλιος. Είναι μονο για Internet, και θελει να ξοδεψει οσο λιγοτερα γινεται. Εγω λεω για τα παρακατω κομματια: http://www.skroutz.gr/s/4857134/Intel-Celeron-G1840-Box.html?keyphrase=intel+celeron+g1840 http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?keyphrase=Asrock+Socket+1150+H81M-HDS+R2.0+GLan+Audio http://www.skroutz.gr/s/2793813/G-Skill-4GB-DDR3-1600MHz-1x4GB-DIMM.html Θα εχω κανενα προβλημα να το βαλω σε παλιο κουτι με παλιο τροφοδοτικο; Ευχαριστω
IceFrog Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εαν ταιριαζουν τα pin δε θα εχεις προβλημα. Με 20 ευρω αγοραζεις καινουριο κουτακι by the way. Εκανα προσφατα μια συνθεση για την ιδια χρηση με ακριβως τα ιδια κοματα, με τη διαφορα οτι εβαλα 8 gb μνημη, κουτι τροφοδοτικο δισκο. Πιο πολυ απο θεμα εγγυησεων το εκανα, και για σωστη λειτουργια γιατι τα κομματια που ειχα για να συμπληρωσω τη συνθεση ηταν πολυ παλια. Για τη δουλεια που το θες θα ειναι μια χαρα
fou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εαν ταιριαζουν τα pin δε θα εχεις προβλημα. Με 20 ευρω αγοραζεις καινουριο κουτακι by the way. Εκανα προσφατα μια συνθεση για την ιδια χρηση με ακριβως τα ιδια κοματα, με τη διαφορα οτι εβαλα 8 gb μνημη, κουτι τροφοδοτικο δισκο. Πιο πολυ απο θεμα εγγυησεων το εκανα, και για σωστη λειτουργια γιατι τα κομματια που ειχα για να συμπληρωσω τη συνθεση ηταν πολυ παλια. Για τη δουλεια που το θες θα ειναι μια χαρα Ευχαριστω για την απαντηση. Ναι ξερω, απλα λεω σε πρωτη φαση να παρω αυτα τα κομματια και αν κατι απο τα παλια δεν ταιριαζει να συμπληρωσω.
spgkolem Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εχω ένα ίδιο μηχάνημα(με g1820) για ταινίες και ίντερνετ.Ο επεξεργαστής είναι εξαιρετικός για αυτά που θες,η ραμ θα τον καλύψει άνετα αν δεν ανοίγει πολλά tabs και βαριά προγράμματα μαζί.Με το κουτί που είναι παλιό δεν θα έχεις θέμα αν δεν σε νοιάζει η εμφάνιση και τα τυχόν αργά usb που θα έχει.Εγώ που τον έχω σε ένα παμπάλαιο κουτί με usb1 δεν τα συνέδεσα καν στην μητρική καθώς με τα usb2 και usb3 που έχει η μητρική δεν έχει νόημα. 2 πράγματα που πρέπει να δεις είναι το τροφοδοτικό και ο σκληρός. Δες τι μάρκα είναι το τροφοδοτικό και τι προιστορία έχει και πράξε ανάλογα.Το τροφοδοτικό που είχε το παλιό κουτί μου ήταν ένα no name 350αρι που θεωρητικά δεν θα έπρεπε να έχει θέμα με τα 60-80W που καίει το σύστημα,αλλά μετά από τόσα χρόνια είχε γίνει άκρως ασταθές και επικίνδυνο(μια στο τόσο φρίζαρε το pc εξαιτίας του).Τελικά πήρα καινούριο για το main pc μου και έβαλα το άλλο εκεί.Αν έχεις και εσυ παλιό-no name τροφοδοτικό μην ρισκάρεις καινούριο μηχάνημα με αυτό. Ο σκληρος καταρχάς κοίτα να είναι sata και μετά τσέκαρε τον για υγεία.Μην τρώει μπλε οθόνες σε νέο σύστημα λόγω παλιού σκληρού. 1
fou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Εχω ένα ίδιο μηχάνημα(με g1820) για ταινίες και ίντερνετ.Ο επεξεργαστής είναι εξαιρετικός για αυτά που θες,η ραμ θα τον καλύψει άνετα αν δεν ανοίγει πολλά tabs και βαριά προγράμματα μαζί.Με το κουτί που είναι παλιό δεν θα έχεις θέμα αν δεν σε νοιάζει η εμφάνιση και τα τυχόν αργά usb που θα έχει.Εγώ που τον έχω σε ένα παμπάλαιο κουτί με usb1 δεν τα συνέδεσα καν στην μητρική καθώς με τα usb2 και usb3 που έχει η μητρική δεν έχει νόημα. 2 πράγματα που πρέπει να δεις είναι το τροφοδοτικό και ο σκληρός. Δες τι μάρκα είναι το τροφοδοτικό και τι προιστορία έχει και πράξε ανάλογα.Το τροφοδοτικό που είχε το παλιό κουτί μου ήταν ένα no name 350αρι που θεωρητικά δεν θα έπρεπε να έχει θέμα με τα 60-80W που καίει το σύστημα,αλλά μετά από τόσα χρόνια είχε γίνει άκρως ασταθές και επικίνδυνο(μια στο τόσο φρίζαρε το pc εξαιτίας του).Τελικά πήρα καινούριο για το main pc μου και έβαλα το άλλο εκεί.Αν έχεις και εσυ παλιό-no name τροφοδοτικό μην ρισκάρεις καινούριο μηχάνημα με αυτό. Ο σκληρος καταρχάς κοίτα να είναι sata και μετά τσέκαρε τον για υγεία.Μην τρώει μπλε οθόνες σε νέο σύστημα λόγω παλιού σκληρού. Βρέθηκε και τροφοδοτικό, δίσκους έχω διάφορους SATA. Έπεσε η παραγγελία και μόλις έρθουν θα το στήσω. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα