Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 ηχεία βιβλιοθήκης πάνω στην onboard soundcard της μητρικής μου.

Αν αγοράσω άλλα 2 ηχεία βιβλιοθήκης και τα βάλω στην υποδοχή που έχει η κάρτα ήχου για πίσω ηχεία (μαύρο χρώμα; ), θα μπορώ να ακούω σωστά ήχο στις ταινίες από τα πίσω ηχεία;;;

Με την ίδια λογική αν πάρω ένα subwoofer μόνο του και το βάλω στην υποδοχή για sub (πορτοκαλί χρώμα; ) θα δουλεύει κανονικά;

IMG_3915b.jpg

Δημοσ.

Εαν δεν χρειαζονται ενίσχυση ναι θα δουλεψουν. Γιατι δεν περνεις με τη μια ενα 5.1 ?

Επειδή έχω ήδη 2 "καλά" ηχεία και για να αγοράσω κάτι αξιόλογο σε 5.1 χρειάζεται αρκετά χρήματα, ενώ έτσι θα μπορώ να κρατήσω τα 2 καλά ηχεία μου για μπροστά και να βάλω και 2 μικρά και καλά ηχεία πίσω μου (σε απόσταση μισό μέτρο από τα αυτιά μου) και να έχω surround ήχο σε ταινίες και παιχνίδια

Δημοσ.

Τοτε ναι θα δουλεψουν κανονικα. Απλα προσεξε να παρεις ηχεια και sub που να παίζουν χωρις ενίσχυση 

• Like 1
Δημοσ.

θες και ενα κεντρικό για τους διάλογους γιατι αν βάλεις 5,1 επιλογή δεν θα ακους τις ομιλιες επισης ειναι μονο για ταινιες και παιχνιδια για youtube στερεο ηχο υποστιριζει

• Like 1
Δημοσ.

θες και ενα κεντρικό για τους διάλογους γιατι αν βάλεις 5,1 επιλογή δεν θα ακους τις ομιλιες επισης ειναι μονο για ταινιες και παιχνιδια για youtube στερεο ηχο υποστιριζει

Δεν θα ακούω τον ήχο από τα 2 μπροστινά; Λογικά αν κάνει σωστά την δουλειά της η κάρτα ήχου θα ακούω τους διαλόγους από τα 2 μπροστινά ηχεία (όπως ακούω και τώρα δηλαδή που έχω μόνο 2 ηχεία)

Δημοσ.

οχι δεν θα ακους αν εισαι σε ταινια και σε παιχνιδι αν το βαλεις σαν 5,1 αν το βαλεις σαν 4,0 μπορεις :D και να εχεις το μπασο σε μια εξωδο για ακουστικα γιατι δινει διαφορετικο ηχο σε καθε ηχειο και στο youtube ειναι μονο στερεο ο ηχος  :) θα σ δοσω ενα παραδηγμα ο αδερφος μ εχει ενα σετ ginus 5,1 οταν ειναι να δει ταινια η να παιξει το βασει σε 5,1 απο τα ηχεια οταν ειναι για μουσικη και για youtube το βαζει στέρεο 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά από την στιγμή που θα επιλέξω από την κάρτα ήχου ότι έχω 4 ηχεία (quadraphonic) δεν θα κάνει το ανάλογο "μιξάρισμα" η κάρτα ήχου ώστε να μου δίνει τον κεντρικό ήχο(τους διαλόγους του κεντρικού) από τα μπροστινά;

Αν είναι να πρέπει να βάζω τα παιχνίδια σαν 4.0 ηχεία την κάτσαμε...σιγά μην το υποστηρίζει κανένα παιχνίδι.

Δεν θα επιλεξει 5,1 θα επιλεξει 4 ηχεια και ενα sub

Ντεν έχω Sub  :-D

Δημοσ.

Ειπες οτι μπορει να παρεις. :P

Θα δουλεψουν με τον τροπο που σου ειπα

Είπα ξε-είπα ρε μάγκα τι να κάνουμε δηλαδή...  :-D

Δεν χρειάζομαι subwoofer, τα ηχεία μου με καλύπτουν σε μπάσα. Δεν είπα ότι θα πάρω sub, είπα ότι με την ίδια λογική θα δουλέψει και το sub αν το βάλω στην ανάλογη θέση. (Αν και από ότι βλέπω, επιλογή για 4.1 δεν πρέπει να έχει η κάρτα ήχου, μόνο για 4 η 5.1 μετά)

• Like 1
Δημοσ.

αν τα βαλεις στα 4 μια χαρα θα εισαι ;) καλα το ειπες θα σου βγαζουν τον ηχο οπως πρεπει

αν υπαρχει δυνατότητα να τα δόσεις να παρεις κατι σε καλο 5,1 ειναι το απόλυτο :) αλλα και ετσι μια χαρα ειναι :)

τωρα τι ηχεια εχεις?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...