Avatar_GR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Έχω 2 ηχεία βιβλιοθήκης πάνω στην onboard soundcard της μητρικής μου. Αν αγοράσω άλλα 2 ηχεία βιβλιοθήκης και τα βάλω στην υποδοχή που έχει η κάρτα ήχου για πίσω ηχεία (μαύρο χρώμα; ), θα μπορώ να ακούω σωστά ήχο στις ταινίες από τα πίσω ηχεία;;; Με την ίδια λογική αν πάρω ένα subwoofer μόνο του και το βάλω στην υποδοχή για sub (πορτοκαλί χρώμα; ) θα δουλεύει κανονικά;
IceFrog Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εαν δεν χρειαζονται ενίσχυση ναι θα δουλεψουν. Γιατι δεν περνεις με τη μια ενα 5.1 ?
Avatar_GR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εαν δεν χρειαζονται ενίσχυση ναι θα δουλεψουν. Γιατι δεν περνεις με τη μια ενα 5.1 ? Επειδή έχω ήδη 2 "καλά" ηχεία και για να αγοράσω κάτι αξιόλογο σε 5.1 χρειάζεται αρκετά χρήματα, ενώ έτσι θα μπορώ να κρατήσω τα 2 καλά ηχεία μου για μπροστά και να βάλω και 2 μικρά και καλά ηχεία πίσω μου (σε απόσταση μισό μέτρο από τα αυτιά μου) και να έχω surround ήχο σε ταινίες και παιχνίδια
IceFrog Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Τοτε ναι θα δουλεψουν κανονικα. Απλα προσεξε να παρεις ηχεια και sub που να παίζουν χωρις ενίσχυση 1
sotos gtx 650 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 θες και ενα κεντρικό για τους διάλογους γιατι αν βάλεις 5,1 επιλογή δεν θα ακους τις ομιλιες επισης ειναι μονο για ταινιες και παιχνιδια για youtube στερεο ηχο υποστιριζει 1
IceFrog Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Θεμα ρυθμισεων ειναι αυτο απο την καρτα ηχου 1
Avatar_GR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 θες και ενα κεντρικό για τους διάλογους γιατι αν βάλεις 5,1 επιλογή δεν θα ακους τις ομιλιες επισης ειναι μονο για ταινιες και παιχνιδια για youtube στερεο ηχο υποστιριζει Δεν θα ακούω τον ήχο από τα 2 μπροστινά; Λογικά αν κάνει σωστά την δουλειά της η κάρτα ήχου θα ακούω τους διαλόγους από τα 2 μπροστινά ηχεία (όπως ακούω και τώρα δηλαδή που έχω μόνο 2 ηχεία)
sotos gtx 650 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 οχι δεν θα ακους αν εισαι σε ταινια και σε παιχνιδι αν το βαλεις σαν 5,1 αν το βαλεις σαν 4,0 μπορεις και να εχεις το μπασο σε μια εξωδο για ακουστικα γιατι δινει διαφορετικο ηχο σε καθε ηχειο και στο youtube ειναι μονο στερεο ο ηχος θα σ δοσω ενα παραδηγμα ο αδερφος μ εχει ενα σετ ginus 5,1 οταν ειναι να δει ταινια η να παιξει το βασει σε 5,1 απο τα ηχεια οταν ειναι για μουσικη και για youtube το βαζει στέρεο 1
IceFrog Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δεν θα επιλεξει 5,1 θα επιλεξει 4 ηχεια και ενα sub 1
Avatar_GR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ναι αλλά από την στιγμή που θα επιλέξω από την κάρτα ήχου ότι έχω 4 ηχεία (quadraphonic) δεν θα κάνει το ανάλογο "μιξάρισμα" η κάρτα ήχου ώστε να μου δίνει τον κεντρικό ήχο(τους διαλόγους του κεντρικού) από τα μπροστινά; Αν είναι να πρέπει να βάζω τα παιχνίδια σαν 4.0 ηχεία την κάτσαμε...σιγά μην το υποστηρίζει κανένα παιχνίδι. Δεν θα επιλεξει 5,1 θα επιλεξει 4 ηχεια και ενα sub Ντεν έχω Sub
IceFrog Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ειπες οτι μπορει να παρεις. Θα δουλεψουν με τον τροπο που σου ειπα 1
Avatar_GR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ειπες οτι μπορει να παρεις. Θα δουλεψουν με τον τροπο που σου ειπα Είπα ξε-είπα ρε μάγκα τι να κάνουμε δηλαδή... Δεν χρειάζομαι subwoofer, τα ηχεία μου με καλύπτουν σε μπάσα. Δεν είπα ότι θα πάρω sub, είπα ότι με την ίδια λογική θα δουλέψει και το sub αν το βάλω στην ανάλογη θέση. (Αν και από ότι βλέπω, επιλογή για 4.1 δεν πρέπει να έχει η κάρτα ήχου, μόνο για 4 η 5.1 μετά) 1
sotos gtx 650 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 αν τα βαλεις στα 4 μια χαρα θα εισαι καλα το ειπες θα σου βγαζουν τον ηχο οπως πρεπει αν υπαρχει δυνατότητα να τα δόσεις να παρεις κατι σε καλο 5,1 ειναι το απόλυτο αλλα και ετσι μια χαρα ειναι τωρα τι ηχεια εχεις? 1
Avatar_GR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 EDIFIER R1900TII The frequency range of the amplifier: 46 - 20 000 Hz
sotos gtx 650 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 amplifier speaker 60-20 http://www.whathifi.com/edifier/r1900tii/specsπως σου φαινονται καλα ειναι? http://www.edifier.nl/e-nl/pdf/r1900tii.pdf και με τι ηχεια εχεις στο μυαλο σου να κανεις το 4.0 δλδ ποια εχεις σκοπο να αγοράσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα