fk-decibel Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Παιδια εχω ενα προβληματακι. εχω ενα imac 24 2008 intel core 2 duo 2.8 με 4gm ram. Ειχα 10.5.8 κ ηθελα να παω σε el capitan. Μετα απο αρκετο ψαξιμο ειδα οτι δεν παιζει αυτο κ πρεπει αναγκαστικα να περασω snow leopard. Το εχω κατεβασει σε εκδοση 10.6.3 το εχω κανει usb bootable και δεν με αφηνει να το περασω. Παρολα αυτα εκανα κ τη βλακεια κ εκανα φορματ κ δεν εχω καν λειτουργικο μεσα τωρα. Καποιος να βοηθησει?? Εχω κ μια εκδοση 10.6 install mac os x αλλα δεν μπορω να φτιαξω bootable usb γιατι στο λαπτοπ μου εχω περασει τα el capitan και το disc utility ειναι εντελως διαφορετικο. Οποιοςς μπορει να βοηθησει εστω και σε πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Παιδια εχω ενα προβληματακι. εχω ενα imac 24 2008 intel core 2 duo 2.8 με 4gm ram. Ειχα 10.5.8 κ ηθελα να παω σε el capitan. Μετα απο αρκετο ψαξιμο ειδα οτι δεν παιζει αυτο κ πρεπει αναγκαστικα να περασω snow leopard. Το εχω κατεβασει σε εκδοση 10.6.3 το εχω κανει usb bootable και δεν με αφηνει να το περασω. Παρολα αυτα εκανα κ τη βλακεια κ εκανα φορματ κ δεν εχω καν λειτουργικο μεσα τωρα. Καποιος να βοηθησει?? Εχω κ μια εκδοση 10.6 install mac os x αλλα δεν μπορω να φτιαξω bootable usb γιατι στο λαπτοπ μου εχω περασει τα el capitan και το disc utility ειναι εντελως διαφορετικο. Οποιοςς μπορει να βοηθησει εστω και σε πμ Δεν ξέρω αν θα δουλέψει αλλα νομίζω οτι μπορεί να γίνει. Δοκίμασε να μπουτάρεις με ένα στικάκι (1gb είναι αρκετό)που θα κάνεις από το laptop σου, χρησιμοποιόντας την εφαρμογη της Apple που περνάει το recovery partition στο στικάκι. https://support.apple.com/kb/DL1433?locale=el_GR To βάζεις στον imac και μπουτάρεις από αυτό. Δεν ξέρω τι επιτυχία θα έχει στο δικό σου μηχάνημα αλλά στοn imac 2009 όταν το είχα κάνει με yosemite δούλεψε. ΥΓ. Υπάρχει πιθανοτητα και να μην δουλέψει γιατί μπορεί να λειπουν κάποια firmware update. Αλλα δεν χάνεις τίποτα. Αν δεν κάνεις τιποτα με τα παραπάνω δοκιμασε να βρείς το iso του mountain lion (10.8)καλύτερα και όχι το snow leopard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dredd81 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Παιδια εχω ενα προβληματακι. εχω ενα imac 24 2008 intel core 2 duo 2.8 με 4gm ram. Ειχα 10.5.8 κ ηθελα να παω σε el capitan. Μετα απο αρκετο ψαξιμο ειδα οτι δεν παιζει αυτο κ πρεπει αναγκαστικα να περασω snow leopard. Το εχω κατεβασει σε εκδοση 10.6.3 το εχω κανει usb bootable και δεν με αφηνει να το περασω. Παρολα αυτα εκανα κ τη βλακεια κ εκανα φορματ κ δεν εχω καν λειτουργικο μεσα τωρα. Καποιος να βοηθησει?? Εχω κ μια εκδοση 10.6 install mac os x αλλα δεν μπορω να φτιαξω bootable usb γιατι στο λαπτοπ μου εχω περασει τα el capitan και το disc utility ειναι εντελως διαφορετικο. Οποιοςς μπορει να βοηθησει εστω και σε πμ Τι εννοείς ακριβώς ότι το έψαξες και δεν παίζει? Αφού ο επεξεργαστής σου είναι Intel Core 2 Duo (64bit CPU). Το El Capitan υποστηρίζει από iMac Mid 2007 και πάνω. Bootable USB μπορείς να φτιάξεις και μέσω του Terminal και με το DiskMaker. Δες λίγο το θέμα στο forum για το El Capitan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fk-decibel Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εννοω οτι το εψαξα διαβαζοντας κ ολοι εγραψαν οτι επρεπε να περασω πρωτα το snow leopard αγοραζοντας το και μετα να προχωρησω σε αναβαθμισεις. Προσωρινα θα κανω τη λυση που εγραψε ο φίλος και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εννοω οτι το εψαξα διαβαζοντας κ ολοι εγραψαν οτι επρεπε να περασω πρωτα το snow leopard αγοραζοντας το και μετα να προχωρησω σε αναβαθμισεις. Προσωρινα θα κανω τη λυση που εγραψε ο φίλος και βλέπουμε για συσκευές με leopard έτσι όπως λες πάει με το θέμα της αγοράς. Εκτός αν έχεις κανα φίλο που τα έχει αγορασμένα να σου δώσει το CD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εννοω οτι το εψαξα διαβαζοντας κ ολοι εγραψαν οτι επρεπε να περασω πρωτα το snow leopard αγοραζοντας το και μετα να προχωρησω σε αναβαθμισεις. Προσωρινα θα κανω τη λυση που εγραψε ο φίλος και βλέπουμεΤα OS X Lion, Mountain Lion, Mavericks, Yosemite και El Capitan διατίθενται αποκλειστικά στο Mac App Store. Το Mac App Store εμφανίστηκε στο OS X 10.6.6 Snow Leopard. Η στάνταρ διαδικασία είναι να βάλεις πρώτα το Snow Leopard, να το αναβαθμίσεις στην τελευταία του έκδοση έτσι ώστε να αποκτήσεις Mac App Store και μέσα από αυτό να κατεβάσεις το El Capitan. Αλλιώς, μπορείς να βρεις κάποιον με νεότερο Mac (με Mac App Store), να κατεβάσεις το El Capitan από εκεί και να το γράψεις σε USB. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει αλλα νομίζω οτι μπορεί να γίνει. Δοκίμασε να μπουτάρεις με ένα στικάκι (1gb είναι αρκετό)που θα κάνεις από το laptop σου, χρησιμοποιόντας την εφαρμογη της Apple που περνάει το recovery partition στο στικάκι. https://support.apple.com/kb/DL1433?locale=el_GR To βάζεις στον imac και μπουτάρεις από αυτό. Δεν ξέρω τι επιτυχία θα έχει στο δικό σου μηχάνημα αλλά στοn imac 2009 όταν το είχα κάνει με yosemite δούλεψε. ΥΓ. Υπάρχει πιθανοτητα και να μην δουλέψει γιατί μπορεί να λειπουν κάποια firmware update. Αλλα δεν χάνεις τίποτα. Αν δεν κάνεις τιποτα με τα παραπάνω δοκιμασε να βρείς το iso του mountain lion (10.8)καλύτερα και όχι το snow leopard. Το Recovery Partition ξεκίνησε από το OS X Lion και μετά. Ο φίλος έχει 10.5 Leopard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp0ukLas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 πρεπει να περασεις τα Snow Leopard για να κανεις ta updates. οπως ειπε κ ο φιλος ποιο πανω το App Store βγηκε με τα Snow Leopard η αν εχει κανενας φιλος σου να Mac να σου φτιαξει ενα στικακι με το El Capitan. αν εχει καποιος φιλος σου το cd με το Snow Leopard αν οχι θα πρεπει να το αγορασεις.. δν ειναι κ ακριβο. μου το εστειλαν απο USA κ κοστισε 20$. θα μπορουσα να σου δωσω το δικο μου αλλα δν ξερω που ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εννοω οτι το εψαξα διαβαζοντας κ ολοι εγραψαν οτι επρεπε να περασω πρωτα το snow leopard αγοραζοντας το και μετα να προχωρησω σε αναβαθμισεις. Προσωρινα θα κανω τη λυση που εγραψε ο φίλος και βλέπουμε Τζουτζούκο περίμενε λίγο και ίσως σου έχω μια λύση. Ψάχνω να βρω ένα φίλο που είναι εγγεγραμμένος developer στην Apple, για να δω αν μπορεί να κατεβάσει το DVD image όπως λέει στη σελίδα που βρήκα να το περάσεις σε DVD. Στάσου και θα ενημερώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Παιδια εχω ενα προβληματακι. εχω ενα imac 24 2008 intel core 2 duo 2.8 με 4gm ram. Ειχα 10.5.8 κ ηθελα να παω σε el capitan. Μετα απο αρκετο ψαξιμο ειδα οτι δεν παιζει αυτο κ πρεπει αναγκαστικα να περασω snow leopard. Το εχω κατεβασει σε εκδοση 10.6.3 το εχω κανει usb bootable και δεν με αφηνει να το περασω. Παρολα αυτα εκανα κ τη βλακεια κ εκανα φορματ κ δεν εχω καν λειτουργικο μεσα τωρα. Καποιος να βοηθησει?? Εχω κ μια εκδοση 10.6 install mac os x αλλα δεν μπορω να φτιαξω bootable usb γιατι στο λαπτοπ μου εχω περασει τα el capitan και το disc utility ειναι εντελως διαφορετικο. Οποιοςς μπορει να βοηθησει εστω και σε πμ Τα OS X Lion, Mountain Lion, Mavericks, Yosemite και El Capitan διατίθενται αποκλειστικά στο Mac App Store. Το Mac App Store εμφανίστηκε στο OS X 10.6.6 Snow Leopard. Η στάνταρ διαδικασία είναι να βάλεις πρώτα το Snow Leopard, να το αναβαθμίσεις στην τελευταία του έκδοση έτσι ώστε να αποκτήσεις Mac App Store και μέσα από αυτό να κατεβάσεις το El Capitan. Αλλιώς, μπορείς να βρεις κάποιον με νεότερο Mac (με Mac App Store), να κατεβάσεις το El Capitan από εκεί και να το γράψεις σε USB. Το Recovery Partition ξεκίνησε από το OS X Lion και μετά. Ο φίλος έχει 10.5 Leopard. Μπορεί να κατεβασει νεότερη έκδοση από το laptop που έχει el capitan. Επρεπε να του είχα προτείνει την διαδικασια με το diskmaker X. Αλλα πιστεύω δεν χάνει τιποτα απο το να κατεβάζει και να κανει bootable, να φτιάξει κατευθείαν ενα bootable απο το ήδη υπάρχον recovery . Sorry αν τον έκανα πειραμτάζωο.... Φίλε κατέβασε το diskmaker X και δοκίμασε με αυτό να φτιάξεις bootable απο 10.7 και μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα