Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έγινε η αγορά!

Μετά απο αμέτρητες ερωτήσεις και σκέψη θα πάω σε skylake και σε r9! Ακόμα δεν είμαι έτοιμος για αγορά οθόνης και δεν θέλω να πάει χαμένη η καλύτερη κάρτα/επεξεργαστής οπότε κάνω και λίγη οικονομία σε όλο αυτό! Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα μιάς και ποτέ για μένα δεν έπαιζαν τεράστιο ρόλο τα γραφικά!

Σας ευχαριστώ για τα φώτα σας παιδιά!   :-D

Case: Corsair Obsidian 450D (τέλειο κουτί για να κρατάει μακριά τις γατότριχες)

PSU: Corsair CS650M

MOBO: Asus Z170 Pro Gaming

CPU: Intel Core i7-6700K Box

HCOOLER: Corsair Hydro Series H100i (θα μάθω να κάνω και oc γιαυτό πήρα την υδρόψυξη)

RAM: (εκεί ακόμα το κοιτάω)

SSD: SAMSUNG 850 EVO 250GB

HDD: WESTERN DIGITAL 1TB CAVIAR BLUE

GPU: XFX Radeon R9 390X 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν έγινε η αγορά!

Μετά απο αμέτρητες ερωτήσεις και σκέψη θα πάω σε skylake και σε r9! Ακόμα δεν είμαι έτοιμος για αγορά οθόνης και δεν θέλω να πάει χαμένη η καλύτερη κάρτα/επεξεργαστής οπότε κάνω και λίγη οικονομία σε όλο αυτό! Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα μιάς και ποτέ για μένα δεν έπαιζαν τεράστιο ρόλο τα γραφικά!

Σας ευχαριστώ για τα φώτα σας παιδιά!   :-D

Case: Corsair Obsidian 450D (τέλειο κουτί για να κρατάει μακριά τις γατότριχες)

PSU: Corsair CS650M

MOBO: Asus Z170 Pro Gaming

CPU: Intel Core i7-6700K Box

HCOOLER: Corsair Hydro Series H100i (θα μάθω να κάνω και oc γιαυτό πήρα την υδρόψυξη)

RAM: (εκεί ακόμα το κοιτάω)

SSD: SAMSUNG 850 EVO 250GB

HDD: WESTERN DIGITAL 1TB CAVIAR BLUE

GPU: XFX Radeon R9 390X 

Μηπως να κοιτουσες σε ενα λιγο μεγαλυτερο τροφοδοτικο να εχεις περισσοτερο αερα μιας και θα κανεις οβερκλοκ?

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως να κοιτουσες σε ενα λιγο μεγαλυτερο τροφοδοτικο να εχεις περισσοτερο αερα μιας και θα κανεις οβερκλοκ?

Τωρα εγινε η αγορα και νομιζω οτι θα ειναι μια χαρα αν και πηγε στην πιο ενεργοβορα R9 390 και ποσο μαλλον την Xfx που δινει 2 χρονια εγγυηση σε σχεση με τις αλλες εταιριες(Msi,Gigabyte,Asus)που δινουν 3.

• Like 2
Δημοσ.

Τωρα εγινε η αγορα και νομιζω οτι θα ειναι μια χαρα αν και πηγε στην πιο ενεργοβορα R9 390 και ποσο μαλλον την Xfx που δινει 2 χρονια εγγυηση σε σχεση με τις αλλες εταιριες(Msi,Gigabyte,Asus)που δινουν 3.

Ναι και γω γιαυτο το ειπα, λογω της καρτας.Θελει να κανει και OC και το 650 της corsair πιστευω θα το φτασει αρκετα οριακα, ειδικα αν pusharei και την καρτα :P

Δημοσ.

Καλοδούλευτο το σύστημα αν και θα ήταν καλύτερα να ξαναρωτούσες πριν κάνεις την τελική επιλογή κυρίως για το αν αρκεί το psu με τη συγκεκριμένη κάρτα γραφικών. Απλά θα ήταν πιο κατάλληλο το ίδιο μοντέλο στα 750W εφόσον θα πήγαινες σε R9 390X και το τροφοδοτικό δεν είναι high end..

Έπρεπε να μας το πεις αυτό. Το σύστημά σου θα καταναλώνει χοντρικά ~450W+ σε stress testing της κάρτας γραφικών και μπορεί και σε κάποια τέρμα απαιτητικά games με ultra settings...Όπως και να έχει όπως είπε και ο fulgore λογικά θα είσαι μια χαρά, απλώς όχι μεγάλο oc στη cpu (όχι ότι θα το χρειαστείς με τέτοια cpu για πολλά χρόνια ακόμα) και καθόλου oc στην κάρτα γραφικών με voltage tweaks..

• Like 1
Δημοσ.

Οκ μπορώ να κάνω αλλαγή! :) θα πάρω τώρα τηλέφωνο να τους προλάβω και αφού θα πάω στα 750 μπορώ να πάρω και κάποιο καλύτερο και όχι το cs. Ποιό απο τα παρακάτω λέτε? 

Corsair AX760 Digital ATX

Corsair AX760i Digital ATX 

Corsair CS760 

Corsair HX750i High-Performance ATX

Corsair RM750 Fully Modular 

Δημοσ.

Μονο Corsair κοιτας????Τα Ax και Hx ειναι αψογα τροφοδοτικα με μεγαλη εγγυηση αλλα ειναι αρκετα τσιμπημενα. Τοσο που με την χρηματικη διαφορα θα κοιταζες σε ακριβοτερη καρτα εξ αρχης :P

Παντως το καταστημα αυτο εχει ψιλο τραγικη ποικιλια σε τροφοδοτικα(σχεδον μονο Corsair! ). Απο την στιγμη που σου φτανουν χρηματικα κοιτα μεταξυ Hx 750i και Ax760i.

Δημοσ.

Μονο Corsair κοιτας????Τα Ax και Hx ειναι αψογα τροφοδοτικα με μεγαλη εγγυηση αλλα ειναι αρκετα τσιμπημενα. Τοσο που με την χρηματικη διαφορα θα κοιταζες σε ακριβοτερη καρτα εξ αρχης :P

Παντως το καταστημα αυτο εχει ψιλο τραγικη ποικιλια σε τροφοδοτικα(σχεδον μονο Corsair! ). Απο την στιγμη που σου φτανουν χρηματικα κοιτα μεταξυ Hx 750i και Ax760i.

Ξέρεις τι γίνεται με το κατάστημα? Τώρα κάνουν αλλαγές και ακόμα βάζουν πολλά πράγματα στο site και ουσιαστικά μου λένε πως μπορούν να φέρουν ότι ζητήσω αν το έχει ο προμηθευτής τους. Για τις τιμές πάλι βλέπω πως τα δίνουν περίπου στην ίδια τιμή με το φθηνότερο μαγαζί στο skroutz! Οπότε γενικά its a good deal! :)

Κοιτούσα και οθόνη btw. Θέλω να πάρω 21:9! Έχει ο αδερφός μου μία μικρή βέβαια αλλά για gaming είναι έρωτας αυτή η αναλογία!

Ή να πάω σε κανονική 2Κ? Βρήκα και μία 4Κ κοντά στα ίδια λεφτά με την ultrawide αλλά δεν ξέρω τίποτα απο το τί πρέπει να κοιτάω στις οθόνες...  Βασικά οθόνη η αλήθεια είναι δεν είναι ανάγκη να την πάρω απο το ίδιο κατάστημα εννοείται απλά επειδή το είχα ανοιχτό κοιτούσα τί έχουν.

Asus Designo Series MX299Q  416 ευρώ  (ultrawide)

Samsung UD590 Series U28D590D  466 ευρώ  (16:9 4K)

Είχα διαβάσει απο άλλο post στο forum που έλεγε πως τα φθηνά monitor δεν έχουν πάνω τους καλές τεχνολογίες εικόνας και πως όταν έχεις pc των 1500+ πρέπει να πάρεις και αντίστοιχη οθόνη. (εγώ πάντα έπαιρνα την πιο φθηνή στις ίντσες που ήθελα)  Αυτές είναι καλές ή θα πρέπει και εκεί να σκάσω 600+?

edit. βασικά ας ξεχάσουμε την 4K δεν με ενδιαφέρει και τόσο. Όσο πιο μεγάλη ανάλυση τόσο πιο λίγα χρόνια θα μου κρατήσει η κάρτα γραφικών σωστά...?

Δημοσ.

χθες παρέλαβα το pc 2000 euro. φυσάει.

Κουτί: corsair obsidian 750D
Psu : evga supernova g2 750w gold full modular
Mobo: msi x99A gaming 7
Ram:16gb corsair vegeance 2666mhz ddr4 quad channel
Gpu: msi r9 390
Cpu: i7 5820k
Ssd: samsung 850 pro

hdd: wd black
Watercooler: coolermaster nepton 240m

Δημοσ.
@SHot-OS

To ΑΧ760 το έχω 1 χρόνο και 10 μήνες και είναι τούμπανο..εν συνεχεία θα διάλεγα το HX750i. Ότι και να πάρεις από αυτά τα 2 θα είσαι super απλά. Ότι βρίσκεις φθηνότερο. Και αν δεν κοιτούσες μόνο από αυτό το μαγαζί θα μπορούσες να δεις και κάποιο superflower-evga-xfx πολύ καλής ποιότητας. Όλα αυτά εφόσον θα πας όντως στην R9 390X που παρεπιπτώντος η sapphire έχει τις καλύτερες υλοποιήσεις ως συνήθως.

• Like 1
Δημοσ.

χθες παρέλαβα το pc 2000 euro. φυσάει.

Κουτί: corsair obsidian 750D

Psu : evga supernova g2 750w gold full modular

Mobo: msi x99A gaming 7

Ram:16gb corsair vegeance 2666mhz ddr4 quad channel

Gpu: msi r9 390

Cpu: i7 5820k

Ssd: samsung 850 pro

hdd: wd black

Watercooler: coolermaster nepton 240m

Ενταξυ σου εφυγε το βαρος απο πανω σου??Να σου χτυπησουμε και παλαμακια να χαρεις ? :rolleyes:

Δημοσ.

@SHot-OS

To ΑΧ760 το έχω 1 χρόνο και 10 μήνες και είναι τούμπανο..εν συνεχεία θα διάλεγα το HX750i. Ότι και να πάρεις από αυτά τα 2 θα είσαι super απλά. Ότι βρίσκεις φθηνότερο. Και αν δεν κοιτούσες μόνο από αυτό το μαγαζί θα μπορούσες να δεις και κάποιο superflower-evga-xfx πολύ καλής ποιότητας. Όλα αυτά εφόσον θα πας όντως στην R9 390X που παρεπιπτώντος η sapphire έχει τις καλύτερες υλοποιήσεις ως συνήθως.

Ωραία ξέρω πώς θα τα κανονίσω τώρα! Και για την οθόνη δεν θα σκάσω ακόμα. Μία χαρα θα είμαι με την παλια μου :)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! ! ! ! :)  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...