Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατηρω οτι στο κινητο οταν βγαζω μια φωτογραφια την επεξεργαζεται καπως και την κανει πιο ωραια και πιο πραγματικη (πλησιαζει περισσοτερο σε αυτο που βλεπει το ματι) αλλα μονο στην οθονη του κινητου μου. Αν στειλω δηλαδη μια φωτο σαν email (για να μην χαλασει η ποιοτητα) και την συγκρινω με την "original" θα ειναι λες και τραβηχτηκε απο αλλο κινητο. Εχει παρατηρησει κανεις αλλος τετοιου ειδους edit; (Π.χ. εβγαλα τα αστερια τωρα το βραδυ με 30s shutter speed και 50iso και στο κινητο μου την βγαζει φανταστικη, με υπερβολικη λεπτομερεια και πολυ πιο φωτεινα τα αστερια ενω οταν την εβαλα στο pc μου ηταν λες και κοιταγα διαφωρετικη φωτο.)

Δημοσ.

Προφανως εχει να κανει με τις διαφορετικες οθονες και ρυθμισεις αυτων. π.χ. οσον αφορα τα φωτεινα αστερια, ισως εχεις ανεβασμενη αρκετα την φωτεινοτητα της οθονης κινητου.

Δημοσ.

Όχι δεν έχει να κάνει με την φωτεινοτητα της οθονης. Πάντως καμία σχέση αυτό που θα φανεί στον υπολογιστή με αυτό που θα φανεί στην οθόνη του κινητού μου

Δημοσ.

Oι δυο οθονες ειναι διαφορετικες απλα.

Αλλες ιντσες, φωτεινοτητα, gamma, contrast, rgb, χρωματα, κλπ.  Ακουγεται λογικο αυτο που περιγραφεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...