Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

???? ΔΕΝ είναι δωρεάν

Φαίνεται τέλος :( Είχε δυο τρεις μέρες που έτρεχε. Οπότε μάλλον σήμερα ή αύριο θα βάλουν νέο δωρεάν. Όταν έχουν δωρεάν δεν είναι στη λίστα με τα παιχνίδια που έχει το μαγαζί, στο μέσο της σελίδας βάζουν ένα banner να συμπληρώσεις το email σου, συνδέεσαι με το λογαριασμό σου στο indiegala και σου το έχει μετά στο προφίλ σου.

Ok, έβαλαν κιόλας νέο στη θέση του.

Bloop, mixed reviews, no cards.

Πάλι https://www.indiegala.com/store, banner στη μέση της σελίδας περίπου.

Δημοσ.

Φαίνεται τέλος :( Είχε δυο τρεις μέρες που έτρεχε. Οπότε μάλλον σήμερα ή αύριο θα βάλουν νέο δωρεάν. Όταν έχουν δωρεάν δεν είναι στη λίστα με τα παιχνίδια που έχει το μαγαζί, στο μέσο της σελίδας βάζουν ένα banner να συμπληρώσεις το email σου, συνδέεσαι με το λογαριασμό σου στο indiegala και σου το έχει μετά στο προφίλ σου.

Ok, έβαλαν κιόλας νέο στη θέση του.

Bloop, mixed reviews, no cards.

Πάλι https://www.indiegala.com/store, banner στη μέση της σελίδας περίπου.

Ααα οκ ευχαριστώ !

Δημοσ.

ρε παιδια τα games ειναι στα Γερμανικα ;  Τα 2 που ετρεξα ειναι Γερμανικα . Τι παιζει ;

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή ειμαι τελείως noob με το steam , τα κατεβασα τα οπαιχνίιδα τωρα πως τα πα'ιζω ? Διπλοπαταω το εικονιδιο να ξεκινησουν αλλα δεν ξεκινανε ? Θελει καμια εγγραφή σε ομάδα ? Μιλαω για το commander conquest ας πούμε που το δοκιμασα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή ειμαι τελείως noob με το steam , τα κατεβασα τα οπαιχνίιδα τωρα πως τα πα'ιζω ? Διπλοπαταω το εικονιδιο να ξεκινησουν αλλα δεν ξεκινανε ? Θελει καμια εγγραφή σε ομάδα ? Μιλαω για το commander conquest ας πούμε που το δοκιμασα.

Να εφόσον έχει κατέβει το παιχνίδι πηγαίνεις στο εικονίδιο κάνεις διπλό κλικ και αυτό κάνει μια εγκατάσταση προγραμμάτων που χρειάζεται το παιχνίδι για να παίξει δηλαδή το Microsoft Visual C++ θέλει κανένα 2-3 λεπτά αλλά είναι μόνο για την πρώτη φορά.

Δημοσ.

Να εφόσον έχει κατέβει το παιχνίδι πηγαίνεις στο εικονίδιο κάνεις διπλό κλικ και αυτό κάνει μια εγκατάσταση προγραμμάτων που χρειάζεται το παιχνίδι για να παίξει δηλαδή το Microsoft Visual C++ θέλει κανένα 2-3 λεπτά αλλά είναι μόνο για την πρώτη φορά.

Στο λαπτοπ που το δοκιμασα δεν μου κανει τιποτε. Γιατι αραγε ?? Λετε να μην σηκωνει ή μήπως δεν βρισκει το microsoft visual C++ ?

Δημοσ.

Στο λαπτοπ που το δοκιμασα δεν μου κανει τιποτε. Γιατι αραγε ?? Λετε να μην σηκωνει ή μήπως δεν βρισκει το microsoft visual C++ ?

Σίγουρα το έχεις κατεβάσει ; Πήγαινε στο steam->Library->Games και δες αν το Commader είναι με έντονα άσπρα γράμματα ή με αχνά γκρι αν είναι με άσπρα είναι κατεβασμένο οπότε δεν θα έπρεπε να χεις θέμα.

Δημοσ.

Σίγουρα !!! Γιατί υπάρχει και το εικονιδιο του παιχνιδιού στην επιφανεια εργασίας και δείχνει κατεβασ,μενο στο στεαμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...