Stefanos83b Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Τα πήρα κι εγώ . Δεν με βλέπω να προλαβαίνω να τα δώ αλλά ποτε δεν ξέρεις ! Ευχαριστούμε .
dimitris.ch Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 ???? ΔΕΝ είναι δωρεάν Φαίνεται τέλος Είχε δυο τρεις μέρες που έτρεχε. Οπότε μάλλον σήμερα ή αύριο θα βάλουν νέο δωρεάν. Όταν έχουν δωρεάν δεν είναι στη λίστα με τα παιχνίδια που έχει το μαγαζί, στο μέσο της σελίδας βάζουν ένα banner να συμπληρώσεις το email σου, συνδέεσαι με το λογαριασμό σου στο indiegala και σου το έχει μετά στο προφίλ σου. Ok, έβαλαν κιόλας νέο στη θέση του. Bloop, mixed reviews, no cards. Πάλι https://www.indiegala.com/store, banner στη μέση της σελίδας περίπου.
blueangel3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Φαίνεται τέλος Είχε δυο τρεις μέρες που έτρεχε. Οπότε μάλλον σήμερα ή αύριο θα βάλουν νέο δωρεάν. Όταν έχουν δωρεάν δεν είναι στη λίστα με τα παιχνίδια που έχει το μαγαζί, στο μέσο της σελίδας βάζουν ένα banner να συμπληρώσεις το email σου, συνδέεσαι με το λογαριασμό σου στο indiegala και σου το έχει μετά στο προφίλ σου. Ok, έβαλαν κιόλας νέο στη θέση του. Bloop, mixed reviews, no cards. Πάλι https://www.indiegala.com/store, banner στη μέση της σελίδας περίπου. Ααα οκ ευχαριστώ !
normal40 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 ρε παιδια τα games ειναι στα Γερμανικα ; Τα 2 που ετρεξα ειναι Γερμανικα . Τι παιζει ; 1
Stogianz Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Όποιος θέλει να ενημερώνετε άμεσα για δωρεάν steam games ας κάνει ένα bookmark το reddit 1
geornirv Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά επειδή ειμαι τελείως noob με το steam , τα κατεβασα τα οπαιχνίιδα τωρα πως τα πα'ιζω ? Διπλοπαταω το εικονιδιο να ξεκινησουν αλλα δεν ξεκινανε ? Θελει καμια εγγραφή σε ομάδα ? Μιλαω για το commander conquest ας πούμε που το δοκιμασα.
thunderstorm Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δεν τα ξέρω τα παιχνίδια αλλα τα πήρα anyway. Ευχαριστώ τον TS
Kenny McCormick Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά επειδή ειμαι τελείως noob με το steam , τα κατεβασα τα οπαιχνίιδα τωρα πως τα πα'ιζω ? Διπλοπαταω το εικονιδιο να ξεκινησουν αλλα δεν ξεκινανε ? Θελει καμια εγγραφή σε ομάδα ? Μιλαω για το commander conquest ας πούμε που το δοκιμασα. Να εφόσον έχει κατέβει το παιχνίδι πηγαίνεις στο εικονίδιο κάνεις διπλό κλικ και αυτό κάνει μια εγκατάσταση προγραμμάτων που χρειάζεται το παιχνίδι για να παίξει δηλαδή το Microsoft Visual C++ θέλει κανένα 2-3 λεπτά αλλά είναι μόνο για την πρώτη φορά.
geornirv Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Να εφόσον έχει κατέβει το παιχνίδι πηγαίνεις στο εικονίδιο κάνεις διπλό κλικ και αυτό κάνει μια εγκατάσταση προγραμμάτων που χρειάζεται το παιχνίδι για να παίξει δηλαδή το Microsoft Visual C++ θέλει κανένα 2-3 λεπτά αλλά είναι μόνο για την πρώτη φορά. Στο λαπτοπ που το δοκιμασα δεν μου κανει τιποτε. Γιατι αραγε ?? Λετε να μην σηκωνει ή μήπως δεν βρισκει το microsoft visual C++ ?
Kenny McCormick Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Στο λαπτοπ που το δοκιμασα δεν μου κανει τιποτε. Γιατι αραγε ?? Λετε να μην σηκωνει ή μήπως δεν βρισκει το microsoft visual C++ ? Σίγουρα το έχεις κατεβάσει ; Πήγαινε στο steam->Library->Games και δες αν το Commader είναι με έντονα άσπρα γράμματα ή με αχνά γκρι αν είναι με άσπρα είναι κατεβασμένο οπότε δεν θα έπρεπε να χεις θέμα.
geornirv Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Σίγουρα !!! Γιατί υπάρχει και το εικονιδιο του παιχνιδιού στην επιφανεια εργασίας και δείχνει κατεβασ,μενο στο στεαμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα