Δημοφιλής ανάρτηση Kenny McCormick Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Pirates of Black Cove Earth 2150-Lost Souls Enclave Commander - Conquest of the Americas Με απλή εγγραφή ΕΔΩ πάτε στον λογαριασμό σας πάνω δεξιά και κάνετε redeem τα keys..ENJOY 42
Stonedreamer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μόλις τα πρόσθεσα στον λογαριασμό μου. Thanks TS
dimitrisv99 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 σ' ευχαριστώ πολυυυ!!! και εγώ μόλις τα πρόσθεσα.
telis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Τώρα κράξτε με, αλλά που στα @@ κάνουμε redem τα keys?
Stogianz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Τώρα κράξτε με, αλλά που στα @@ κάνουμε redem τα keys? Ανοίγεις την εφαρμογή του στεαμ. Κάτω αριστερά γωνία γράφει "+ Add a game", πατάς εκεί κι "Activate a product on steam" κι εκεί βάζεις τους κωδικούς. 1
zaico Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα. Παω να κάνω εγγραφή αλλα στα πεδία δεν μου ζηταει password ούτε μου εστειλε μαιλ .κανω κατι λάθος? 1
gamanos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μετά την εγγραφή , σου στέλνει μέιλ με λινκ για επιβεβαίωση Μόλις επιβεβαιώσεις, σου στέλνει μέιλ με τα στοιχεία σου (το username ή το mail σου ) και ένα password που σου δίνουν εκείνοι.
zaico Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μετά την εγγραφή , σου στέλνει μέιλ με λινκ για επιβεβαίωση Μόλις επιβεβαιώσεις, σου στέλνει μέιλ με τα στοιχεία σου (το username ή το mail σου ) και ένα password που σου δίνουν εκείνοι. Ευχαριστω δεν μου εστειλαν καθόλου mail γιαυτό και ρωτησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα