chrdim2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα παιδια! εχω τον εξης υπολογιστη asus m4a79t cpu phenom ιι 965 r9 390 gigabyte psu 850 thermaltake windows 10 οταν παιζω games μετα απο ωρα μου κανει shutdown ο υπολογιστης σβηνει τελειως ακαριαια και οταν παταω στο καπακι να αναψει δεν αναβει με τπτ.πρεπει να τον βγαλω απο την πριζα γυρω στα 10 δευτερα να σβηση το λαμπακι απο την μητρικη κ μετα ξεκιναει κανονικα. μονο που χανει τις ρυθμισεις η μητρικη μεσα απο το bios(λογικα θελει αλλαγη μπαταριας). κοιταξα το event viewer και μου βγαζει το εξης Kernel-Power 41 Critical The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. σημερα το πρωι ανοιξα και το psu για καθαρισμο αλλα τελικα δεν εφταιγε η σκονη που ειχε μεσα. καμια ιδεα;
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 εαν αποκλείσουμε τις θερμοκρασίες και ειναι φυσιολογικες,το προβλημα παει στο τροφοδοτικό. Σχεδον παρομοιο ειχα και εγω οταν εκανα αναβάθμιση συστήματος και ειχα το παλιο μου τροφοδοτικο Enermax,οταν πατουσα να ανοιξει δεν ανοιγε,επρεπε να κλεισω τον διακοπτη απο πισω και να περιμενω και μετά δουλευε κανονικά με τις ώρες. 2
chrdim2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 53 περιπου ο cpu 84 η gpu στο hwmonitor μoυ βγαζει την TMP1N0 53c TMP1N1 40C (χωρις να ξερω τι ειναι) οντως xrhstara12 διαβαζοντας το post σου βλεπω να ειναι το τροφοδοτικο
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 84 βαθμοί... Πολλοί δεν είναι ακόμα και για 390? Ελπίζω σε παιχνίδι. Αν είναι idle, ζήτω που καήκαμε... 1
chrdim2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 οχι οι τιμες που εγραψα ειναι σε παιχνιδι μεσα
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Πάλι καλά. Οπότε η ψήφος μου παέι σε τροφοδοτικό 1
doshy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 και για παιχνίδι πάλη αρκετή είναι.. κανε έναν καθαρισμό ψύξης άλλαξε και τις θερμοαγωγιμες πάστες και στην gpu και θα είσαι ok. έλεγξε και το fan ότι γυρίζει σωστά. 2 φορες την πάτησα έτσι και με ολοκαίνουριες κάρτες. ήταν τις άνοιξα να τις δω οι θερμοαγωγιμες ήταν κατάξερες αν κάνει πάλη τα ίδια πάμε σε αυτό που λέει ο sheogorath
Sheogorath Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μην τα ανοιξει αν δεν τσεκαρει πρωτα οτι δεν θα χασει την εγγυηση!! (για την καρτα λεω) 1
babisflou7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 οχι οι τιμες που εγραψα ειναι σε παιχνιδι μεσα μπορεις να βρεις ενα αλλο τροφοδοτικο? εννοειται δεν ανοιγεις την καρτα αν εχεις εγγυηση...
doshy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 4 βίδες είναι μονο για να το καταλάβουν δύσκολα. τον μονο που έχουν είναι ένα αυτοκολλητάκι σε μια η δυο από της βίδες άμα το αφαιρέσεις παρα πολλή προσεκτικά και το βάλεις μετά ξανά λίγο δύσκολα να το καταλάβει κανένας. μονο έναν πράγμα όταν το κανεις αυτό που σου είπα θα δεις ότι η ψυχτρα είναι σαν κολλημένη πάνω στο chip όταν αφαιρέσεις τις βίδες.. θέλει λιγάκι προσοχή και μαλακα άμα κολλας να το κανεις πάνε να το κανεις τεχνικός και εγώ τεχνικός είμαι
babisflou7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 guys u mean δεν ειπαμε οτι εσυ δεν ξερεις αλλα καλο ειναι να μην ρισκαρει. με αλλαγη τροφοδοτικου 99% θα ναι ΟΚ. ωστοσο καλο θα ηταν να μπορουσε να δανειστει ενα αλλο να δουμε την συμπεριφορα. 1
doshy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 xaxaxaxax το κατάλαβα το λάθος και έσβησα xaxaxaxax sorry 1
jgeorgiou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 o επεξεργαστής και η vga έχουν μεγάλο tdp , μήπως πριν ψάξουμε τροφοδοτικό πρέπει να δούμε το κουτί και το airflow? ότι καθυστερεί να ξανα-ανάψει μάλλον έχει να κάνει θερμοκρασία εγώ θα έλεγα τσεκαρισμα 1) airfow 2) τροφοδοτικό και αν έχεις κάνει o/c και η μητρική μπορεί να ζεσταίνεται σε περίπτωση AMD o/c εγώ πιθανολογώ ότι η μητρική του δημιουργεί το πρόβλημα.
κβαντικος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Λογικα το τροφοδοτικο πνεει τα λοισθια. Λιγο δυσκολο να κανει shutdown λογω θερμοκρασιας, λογικα ενα restart θα σου εκανε. Επισης λιγο περιεργο να θελει 10 λεπτα για να κρυωσει και να ανοιξει. Οι θερμοκρασιες σου δεν ειναι δα και τραγικες, η καρτα ειναι λιγο τσιμπημενη βεβαια αλλα και γω με την ιδια συνθεση επαιζα 65 στη CPU και 90αρια GPU και δεν ειχα τετοια θεματα. Αν εχεις καπου προχειρο ενα τροφοδοτικο (εστω και παλιαντζουρα) ή απο εναν φιλο δοκιμασε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα