Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Διαθέτω 300 ευρώ για αυτά τα 3. (μητρική-επεξεργαστής-ραμ)

Χρήση καθημερινή browsing και league of legends. 

Δε θέλω οθόνη υπάρχει, ούτε τα υπόλοιπα περιφερειακά.

Τα πράγματα θα αγοραστούν απο e-shop.

Έχω βρεί αυτά τα 3

Μητρική : http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-m5a97-r20-p-PER.522975

Επεξεργαστής : http://www.e-shop.gr/cpu-amd-fx-6350-39ghz-6-core-box-p-PER.559661

Ραμ : http://www.e-shop.gr/ram-gskill-f3-12800cl9d-8gbrl-8gb-2x4gb-ddr3-pc3-12800-ripjaws-dual-channel-kit-p-PER.552235

Παει στα 280κατι, θα ήθελα να ρωτήσω για αρχή αν συμφωνείτε και δεύτερον διάβασα οτι οι amd οι επεξεργαστές που είναι 100 series πάνε τις ραμ μεχρι 1066 και στο σαιτ της asus γράφει οτι με την asus τη μητρική πάει 1333mhz. Ο επεξεργαστής είναι σειρά 100; Και αν ναι μήπως να πάω σε 1333mhz ram και όχι 1600;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Fx8320e

Gigabyte 970A Ud3

Μνήμη 8gb ανάλογα με τη συμβατότητα της μητρικής στα 1866 αν θυμάμαι καλά για τους fx.

Αν δε σε βγάζουν τα λεφτά από το eshop πάρε τα από αλλού η αλλιώς εφολσον επιμένεις να αγοράσεις από eshop πάρε λιγότερη μνήμη κατά τη δική μου ταπεινή άποψη μιας και αγοράζεις άλλα 4gb με τη πρώτη ευκαιρία.

Υποθέτω ότι κάρτα γραφικών έχεις αλλιώς σε αυτά τα λεφτά πας σε Amd Apu.

Πολύ ακριβό το eshop...

Απαντώ από το κινητό και δεν μπορώ να βάλω λινκς.

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα για την δουλεια που το θες ακομα και φθηνο celeron εβαζες και σου βγαινε το πακετο κατω απο 200 ευρο...γενικα ειναι τι θες να κανεις...αν δεν εχεις σκοπο να κανεις κατι αλλο ας πουμε πας σε g3220 asrock h97 8gb ddr3 δινεις σκαρτα 200 ευρο και τελος...αν σκεφτεσαι μελλοντικα να παιξεις games κτλπ εξαντλεις το budget και πας σε fx 8320 κ αναλογη μητρικη η αν θες να βρισκεσαι καπου στο ενδιαμεσο πας στον fx 6300 με ιδια μητρικη με του 8320...οποτε το θεμα ειναι εσυ τι θες να κανεις...και ποσα θελεις να δωσεις!

Στο πρωτο παραδειγμα που σου φερα ας πουμε σου μενουν λεφτα και για ssd που μπορει να σε βοηθαγε...

Δημοσ.

Τι άλλα κομμάτια έχεις τώρα και για τι άλλες χρήσεις μιλας; 

Το σετ που προτείνει ο Angelcrow βγαίνει στα 260ε-280ε αλλά απάντησε πρώτα.

Δημοσ.

Τι άλλα κομμάτια έχεις τώρα και για τι άλλες χρήσεις μιλας; 

Το σετ που προτείνει ο Angelcrow βγαίνει στα 260ε-280ε αλλά απάντησε πρώτα.

Υπάρχει μια gts 450 1gb και ενα 600αρι τροφοδοτικό δε θυμάμαι μάρκα γιατί δεν είναι το δικό μου pc καλό είναι πάντως που το είχα τσεκάρει. 

Βρήκα τα πράγματα που είπε ο angelcrow στα 280 απο σκρουτζ και χωρίς μεγάλη καθυστέρηση οπότε θα πάω για εκεί.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Δεν έχω τον υπολογιστή μπροστά μου για αυτό είναι φίλου που δε το έχει καθόλου με το θέμα. Αλλα θυμάμαι οτι είναι επώνυμο νομίζω coolermaster είναι. Χωρίς σιγουριά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...