ALLisCHAOS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Xαίρεται, το τελευταίο διάστημα προβληματίζομαι με τι θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον, βασικά από τη μέρα που μπήκα στη σχολή(Πληροφορική) προβληματίζομαι για το τη κλάδο θα επιλέξω. Είχα ξεκινήσει για android Devm, μετά είπα για Web και μέχρι πριν κάποιες βδομάδες νόμιζα(λάθος) πως τελικά γουστάρω SysAdmin μέχρι που προέκυψε ένα web project και ξανά γούσταρα το Web development. Καταρχήν να πω πως προτυμώ το backend(το project είναι σε php και έχω ξεκινήσει να βλέπω και λίγο laravel) και ρωτάω έστω ότι καταλείγω στο web αξίζει η php να ασχοληθώ? (για κάποιο λόγο και σε συνδυασμό με Laravel είναι ότι πιο ωραίο/απολαυστικο έχω δει από γλώσσες). Μήπως να πιάσω το Django της python(και αυτή ωραία αλλά django δεν έχω δει τίποτα)? ή το RoR της ruby? Ή μήπως να αφήσω τις scripting γλώσσες και να πάω σε java ή asp.net( λίγο μια γεύση που πήρα απο τη σχολή δε μου άρεσε). Eυχαριστώ για το χρόνο σας!
Papakaliati Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Xαίρεται, το τελευταίο διάστημα προβληματίζομαι με τι θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον, βασικά από τη μέρα που μπήκα στη σχολή(Πληροφορική) προβληματίζομαι για το τη κλάδο θα επιλέξω. Είχα ξεκινήσει για android Devm, μετά είπα για Web και μέχρι πριν κάποιες βδομάδες νόμιζα(λάθος) πως τελικά γουστάρω SysAdmin μέχρι που προέκυψε ένα web project και ξανά γούσταρα το Web development. Καταρχήν να πω πως προτυμώ το backend(το project είναι σε php και έχω ξεκινήσει να βλέπω και λίγο laravel) και ρωτάω έστω ότι καταλείγω στο web αξίζει η php να ασχοληθώ? (για κάποιο λόγο και σε συνδυασμό με Laravel είναι ότι πιο ωραίο/απολαυστικο έχω δει από γλώσσες). Μήπως να πιάσω το Django της python(και αυτή ωραία αλλά django δεν έχω δει τίποτα)? ή το RoR της ruby? Ή μήπως να αφήσω τις scripting γλώσσες και να πάω σε java ή asp.net( λίγο μια γεύση που πήρα απο τη σχολή δε μου άρεσε). Eυχαριστώ για το χρόνο σας! Δεν υπαρχει σωστη και λαθος επιλογη. Πιασε μια static και μια dynamic. Προφανως θα βρεις πιο ευχαριστες τις dynamic και δεν πιστευω να εχεις μεγαλες απαιτησεις απο πλευρα αποδοσης ωστε να μην τις προτιμησεις. Εχουνε πιο συντομο development period και ειναι πιο forgiving.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα