Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,σήμερα πήρα τον αποκ/τή για το hol tv αλλά χρειάζομαι plc.Είχα την εντύπωση ότι είναι μέσω wi-fi.Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν είχα ιδέα τι είναι το plc.Η τηλεόραση είναι στο σαλόνι και το ρούτερ σε άλλο δωμάτιο.Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός plc?Εϊδα τιμές για plc και μου πέσανε τα μαλλιά...

Ευχαριστώ πολύ....

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μονο καλωδιο ethernet .το να κανεις πατεντες με ap και wireless clients κτλ ειναι δυσκολακι.plc φτηνα μονο tp link.δεν εγγυωμαι οτι θα παιξουν ολα ok αλλα κανονικα πρεπει να παιξει χωρις θεμα.αν ειναι τριφασικο ρευμα θες και Powerline να παιζει σε τριφασικο

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

H HOL  Vodafone δίνει (τουλάχιστον έδινε παλιότερα) δωρεάν plc αν το ζητούσε ο πελάτης.. Πάρε τους ένα τηλ., εξήγησε το πρόβλημα και θα σου στείλουν ένα κουτί με κούριερ. Ισχύει και γι αυτά ότι και για τον λοιπό εξοπλισμό, δηλ. αν ακυρώσεις τη σύνδεση κάποια στιγμή, πρέπει να τα επιστρέψεις..

• Like 1
Δημοσ.

πρεπει να εχεις αποδικωποιητη MPEG 4

για ποιο λογο?να μεταφερει το σημα θελει χωρις να ριξει καλωδιο ethernet Θελει.δεν ειναι οτι δεν παιζει κατι.

H HOL  Vodafone δίνει (τουλάχιστον έδινε παλιότερα) δωρεάν plc αν το ζητούσε ο πελάτης.. Πάρε τους ένα τηλ., εξήγησε το πρόβλημα και θα σου στείλουν ένα κουτί με κούριερ. Ισχύει και γι αυτά ότι και για τον λοιπό εξοπλισμό, δηλ. αν ακυρώσεις τη σύνδεση κάποια στιγμή, πρέπει να τα επιστρέψεις..

πραγματι παλια κατι εδιναν τωρα που το λες.

• Like 1
Δημοσ.

Τους πήρα χθες και μου είπαν 80 ευρώ σε κατάστημα vodafone...!!!

μονο καλωδιο ethernet .το να κανεις πατεντες με ap και wireless clients κτλ ειναι δυσκολακι.plc φτηνα μονο tp link.δεν εγγυωμαι οτι θα παιξουν ολα ok αλλα κανονικα πρεπει να παιξει χωρις θεμα.αν ειναι τριφασικο ρευμα θες και Powerline να παιζει σε τριφασικο

To θέμα είναι ότι οι τιμές plc από ότι είδα κυμαίνονται από 20 μέχρι 200+.Μιλάμε για διαφορά 2 δωματίων.Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό με τα 20 ευρώ θα κάνει τη δουλειά μου.Δεν ξέρω πως δουλεύει το plc αλλά να πω ότι η tv με το ρούτερ δεν έχουν οπτική επαφή..!!!Έχεις να μου προτείνεις κάποιο?Η οικοδομή είναι παλιά οπότε νομίζω το ρεύμα δεν είναι τριφασικό.Δεν ξέρω όμως,δεν έχω ιδέα από αυτά.... 

για ποιο λογο?να μεταφερει το σημα θελει χωρις να ριξει καλωδιο ethernet Θελει.δεν ειναι οτι δεν παιζει κατι.

πραγματι παλια κατι εδιναν τωρα που το λες.

Ρούτερ και αποκ/τή μου τα στείλανε δωρεάν!Plc στέλνανε παλιά αλλά όχι τώρα..... :(

πρεπει να εχεις αποδικωποιητη MPEG 4

Φίλε δεν έχει σχέση αυτό.Να συνδέσω τον αποκ/τή με το ρούτερ θέλω στην ουσία. :)

Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

Επειδή έχεις hol my tv μήπως μπορείς να δεις κάπου αν με μεταφορά του εξοπλισμού σε άλλη γραμμή hol δουλεύει κανονικά?

Δημοσ.

Πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία για να δεις τηλεόραση. Αλλιώς θα μπορείς να μπεις στα μενόυ μόνο αλλά δεν θα βλέπεις tv ουτε θα μπορείς να μπεις στο Vodafone Video Club.

Τους πήρα χθες και μου είπαν 80 ευρώ σε κατάστημα vodafone...!!!

Τηλεφώνησε στο 13830 και ζήτα να σου τα στείλουν εμένα τα έστειλαν λίγο αργότερα ενώ τα είχα ζητήσει στην αρχή και χωρίς καμία χρέωση.

Δημοσ.

Πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία για να δεις τηλεόραση. Αλλιώς θα μπορείς να μπεις στα μενόυ μόνο αλλά δεν θα βλέπεις tv ουτε θα μπορείς να μπεις στο Vodafone Video Club.

Τηλεφώνησε στο 13830 και ζήτα να σου τα στείλουν εμένα τα έστειλαν λίγο αργότερα ενώ τα είχα ζητήσει στην αρχή και χωρίς καμία χρέωση.

Τους πήρα και μου είπαν ότι παλιά στέλνανε plc αλλά όχι τώρα.2 φορές πήρα.Βασικά πήρα στο 13844 κι όχι σε αυτό που λες.Θα πάρω αύριο αν είναι να δω τι θα μου πούνε κι εκεί.

Επειδή έχεις hol my tv μήπως μπορείς να δεις κάπου αν με μεταφορά του εξοπλισμού σε άλλη γραμμή hol δουλεύει κανονικά?

Πρέπει να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία από την hol.Αν εννοείς αυτό.

Δημοσ.

σε αλλη γραμμη που υπαρχει Hol tv και εκει ή σε αλλη γραμμη που εχει απλα ιντερνετ Hol?μπορει να μην ενεργοποιουν πχ το 8/37 με σκοπο να κοβουν το iptv ωστε να μην μπορεις να το μεταφερεις εκτος αν περνας τιποτα στοιχεια μεσα στον αποκωδικοποιητη και το πανε με στοιχεια που το κοβω χλωμο.

μπορει παλια να τα εδιναν δωρεαν ετσι σαν promo κινηση αλλα επειδη εχουν ενα κοστος μαλλον το κοψαν.εδω εκοψαν σε μερικες εταιρειες νομιζω και η Hol Μεσα τον δωρεαν εξοπλισμο που εδιναν που ηταν πιο φτηνος

Τους πήρα και μου είπαν ότι παλιά στέλνανε plc αλλά όχι τώρα.2 φορές πήρα.Βασικά πήρα στο 13844 κι όχι σε αυτό που λες.Θα πάρω αύριο αν είναι να δω τι θα μου πούνε κι εκεί.

Πρέπει να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία από την hol.Αν εννοείς αυτό.

τι σου ειπαν αν και κατι μου λεει οτι θα σου πουν το ιδιο.αλλιως πας και παιρνεις 2 tp link Powerline αν θες κατι φτηνο και ειναι μονοφασικο το ρευμα.αν θεςκατι καλυτερο πας σε devolo που παιζουν και τριφασικο,πας και σε Passthrough.

Δημοσ.

Η μπορείς να βάλεις ένα wifi repeater (έχω ένα tplink μοντέλο μου διαφεύγει) που το βάζεις στην πρίζα, συνδέεις το wifi και απο κάτω βάζεις καλώδιο ethernet.

Δημοσ.

το wifi δεν νομιζω οτι περναει και το Iptv απο μεσα απο default Οποτε αμα κανει αναμεταδοση του ssid δεν θα παιξει.εκτος αν το πειραξει και βαλει απο το wifi να βγαινει το stb που δεν ξερω αν θα τον αφησει συν οτι θα χασει το wifi internet ετσι

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

ειπα να βαλω 2play της vodafone και επειδη με ζαλισαν οι γονεις, να τους βαλω και το vodafone tv.

εγω εχω ενα ρουτερ tplink 8901g και η vodafone νομιζω δινει το ZTE ZXHN H108N.

χρειαζομει powerline, ή μπορω να κανω τη δουλεια χρησιμοποιωντας ενα απο τα 2 ρουτερ ως access point και αν ναι, πως?

• Like 1
Δημοσ.

Για τηνντηλεόραση θα σου δώσουν κωδικοποιητή που συνδέεται με λαν με το ρούτερ. Εγώ παρέλαβα το zte πρόσφατα αλλά παραμένω στο παλιό netfaster iad2, απο εκεί πάω με καλώδιο δικτύου 6-7 μέτρα στον αποκωδικοποιητή χωρίς πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνω γιατί θες να χρησιμοποιήσεις επιπρόσθετο ρουτερ ως AP. Δοκίμασα και τα powerlines που μου έστειλαν αλλά είχα συχνές αποσυνδέσεις του αποκωδικοποιητή, όποτε πχ άναβα κουζίνα η θερμοσίφωνο κτλ. Πάντως για αυτό φταίει μάλλον το σπίτι με την παλιά καλωδίωσή του και όχι τα powerlines.

Δημοσ.

το ρουτερ ειναι σε αλλο δωματιο, θα πρεπει να απλωσω 30 μετρα καλωδιο που να περναει μεσα απο το σαλονι κτλ...

αυτο που ρωταω ειναι αν γινεται με ενα 2ο ρουτερ να περνω σημα απο το wifi και να το δινω στον αποκωδικοποιητη. λιγο που διαβασα πλεον δεν δινουν powerlines. αν καποιος γνωριζει οτι δινουν ακομα, ας ενημερωσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...