gaios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Γειά σας μήπως γνορίζεται κάποια σελίδα που μπορώ να κατεβάσω free themes για windows xp; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Thelo kai ego an xeri kapios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 stin kentriki selida tou insomnia sta links exei... http://www.themexp.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Μην ασχολειστε με τετοια πραματα θα σας κανουν τα Win λορδεμπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeMaNeOg Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Opos eipe kai o BASSstarlet , afta ta sites ta XP ta xalane! Den ine liges fores pou epixirisa na kano kati kai ti katalaba?Format kathe misi ora...Opote MAKRIA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneirobatis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Mpa to parapano http://www.themexp.org einai polu kalo.. to xrisimopoio edw kai kanena 3 mino kai einai ok kai polu elafria..de vrisko ton logo na sta kanoun ta windows xalia.. afou einai apla themes diladi auta pou exoun ta windows ta 2-3 osa exei ti einai kalitera..?? egw pantos ta exo vrei polu g@mata ... to variesai to kathieromeno ton windows tosa xronia ta idia kai ta idia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Είχα βάλει το MacOS Trasformation Pack. Πολύ ωραίο skin, άλλαξε πραγματικά τα WinXP σε πολλά visual χαρακτηριστικά (και με πήγε κοντά στο αγαπημένο μου MacOS) αλλά πραγματικά μου έκανε τα Windows 'της εκδιδομένης γυναικός η οικία'. Αναγκάστηκα να κάνω format για να απαλλαγώ τελείως. Συμφωνώ με τον _BASSstarlet_, δεν τα συνιστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneirobatis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Kala pos einai dunaton na sas xalaei to mixanima..kai meta apo ola auta na kanete ena format diladi na allaxete theme sta windows de ftanei.diladi ama valete to theme ton windows xp kai to allaxete me to windows classic xalaei to sistima olo.. Prosexte ta parapano einai themes! oxi programa pou to trexeis kai allazei to perivalon ton windows! Isos ekei na einai i diafora mas. Sto parapano katevazeis to theme to kaneis extract ston fakelo ton windows sta themes kai pas meta properties->themes-> kai vazeis apla kai oraia to theme sou. De mporo na katalavo pou! xalaei to sistima kai thelei kai format.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Κι εγώ έχω themes εδώ και 2 χρόνια και κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισα ποτέ. Όλα δουλεύουν άψογα. Από το συγκεκριμένο site έχω κατεβάσει μερικά και δεν έχω κανένα παράπονο! Μερικά είναι τόσο όμορφα! Πώς να μην μπεις στον πειρασμό να τα δοκιμάσεις?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Ετσι δοκιμασε και ο Αδαμ το μηλο, και μας τρωνε τα κωλοφαναρα στην Μεσογειων και οι λακουβες. Αν ειχε αντισταθει στον πειρασμο του μηλου,τωρα θα ειμασταν στη Γαλαζια Λιμνη με 7 παρθενες ο καθενας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneirobatis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 loooolllll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.