Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού οπως λεει υπάρχουν αλλοι τρόποι μείωσης του κόστους ας τους προτείνει και ας αναλάβει πρωτοβουλία. Ας πει τι πρεπει να γίνει και οχι τι δεν πρεπει.

Εδω ακριβως θα συμφωνησω...

Αυτα που λεει ο κυριος Τιμ ταδε ειναι απλα οτι ακουμε καθε μερα στην βουλη των 300...

"αυτα που κανετε εσεις ειναι λαθος ..ενω ΕΜΕΙΣ λεμε πως μπλα μπλα μπλα" και φυσικα κανεις δεν  πραγματοποιει τιποτα  περα απο το να κρινει τους αλλους.

Δημοσ.

Αυτα που λεει ο κυριος Τιμ ταδε ειναι απλα οτι ακουμε καθε μερα στην βουλη των 300...

"αυτα που κανετε εσεις ειναι λαθος ..ενω ΕΜΕΙΣ λεμε πως μπλα μπλα μπλα" και φυσικα κανεις δεν  πραγματοποιει τιποτα  περα απο το να κρινει τους αλλους.

Αυτό κάνει (Alliance for Affordable Internet)

https://app.box.com/s/5ty655rrhdylzlo97gsal0kpzpkol8iu

• Like 1
Δημοσ.

Ορεξάτοι οι insomniacs βλέπω.

Περί του θέματος, καλά τα λέει ο μπαμπάς του Web. Για τις παροιμίες θα ήθελα να πω οι εγώ μία :

Η παραπληροφόρηση είναι χειρότερη από την άγνοια

Δημοσ.

Θα πω και εγώ μια παροιμία που κολλάει περισσότερο από όσες αναφέρθηκαν.

"Τα φασολάκια είναι χειρότερα από τις μπάμιες" :D

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό κάνει (Alliance for Affordable Internet)

https://app.box.com/s/5ty655rrhdylzlo97gsal0kpzpkol8iu

Χμμμ , Πολυ ωραια εφοσον δεν ειναι μονον λογια ο κυριος .

Αλλα επειδη δεν γνωριζω καθολου επι του τεχνικου θεματος της προσπαθειας-ιδεας του καθενος απλα θα σκασω :)

Δημοσ.

Ώρες, ώρες πραγματικά ντρέπομαι με αυτά που διαβάζω εδώ... Κρίμα, τι να πω...

Γιατί ντρέπεσαι? Για πες μας να καταλάβουμε και να σου απαντήσουμε αναλόγως. Αλλιώς μην πετάγεσαι.

Δημοσ.

Εγώ πάλι, χωρίς να έχω σκεφτεί πάνω από 10 λεπτά για το θέμα... δεν βρίσκω κάτι το κακό στην κίνηση του Facebook.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει 1-2 παραδείγματα στα οποία μια τέτοια κίνηση είναι λάθος?

Δημοσ.

τι να πουμε για την κινα που εχει κουτσουρεμενο ιντερνετ?

καλα για τη β.κορεα ουτε λογος!  εστω και μια πρωτη επαφη για αρχη, καλο ειναι.

Δημοσ.
Εγώ πάλι, χωρίς να έχω σκεφτεί πάνω από 10 λεπτά για το θέμα... δεν βρίσκω κάτι το κακό στην κίνηση του Facebook.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει 1-2 παραδείγματα στα οποία μια τέτοια κίνηση είναι λάθος?

Γιατί το πανε αλλού το πραγμα ,ελεγχομένη ειδησεογραφία ,manipulation of the masses κτλ κτλ .

Αν ήθελαν πράγματι το καλο τους ,θα προσπαθούσαν για κανονικό ιντερνετ ,η προσπάθεια δε θα ήταν τόσο διαφορετική .

Οι πιο πολλοί δεν ξέρετε οτι ο Tim Berners Lee ,δε δουλευε μονος.

Ο έτερος μπαμπάς του ιντερνετ ειναι Έλληνας ,ο Γιώργος Μητακιδης και ειναι εξίσου αναγνωρισμένος παγκοσμίως .

Με μια μικρή εξαίρεση,την Ελλάδα.

• Like 4
Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι υπερβολικός ο ντόρος.

Το facebook θα βγάλει λεφτά και από αυτό, όπως και οι συνεργαζόμενοι πάροχοι, εμφανίζοντας σάιτς που πληρώνουν για να συμμετέχουν σε αυτό το project.

Συμφωνώ γενικά με την ουδετερότητα του internet , αλλά καλό θα είναι όταν αντιτασσόμαστε σε κάτι όπως κάνει ο κύριος Lee, να παραθέτουμε τις πραγματικές εναλλακτικές για μείωση του κόστους χρήσης και να μην αναφερόμαστε γενικά. 
Εδώ έχουμε ένα υπαρκτό project με business plan .
Για να πούμε ότι δεν είναι καλό, θα πρέπει να δώσουμε και μια πραγματική εναλλακτική με αντίστοιχο business plan.

Όταν σχεδόν το 100% των χρηστών internet
"δωρεάν" , 
κάνει αναζητήσεις στη google, έχει λογαριασμούς gmail - outlook.com, yahoo κλπ. νομίζω ότι το μοντέλο αυτό έχει επιτύχει . 

Τώρα τα περί ουδετερότητας, νομίζω δεν έχουν και τόση εφαρμογή εδώ. 

Εδώ δεν μιλάμε για περιορισμό του internet, μιλάμε για μια "συνδρομητική" υπηρεσία όπου ο χρήστης έχει δωρεάν πρόσβαση σε συγκεκριμένο μπουκέτο ιστοσελίδων.

Δεν θα κόβουν πχ. ειδήσεις από το al jazeera, αν αυτό περιλαμβάνεται στο μπουκέτο..

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι υπερβολικός ο ντόρος.

Το facebook θα βγάλει λεφτά και από αυτό, όπως και οι συνεργαζόμενοι πάροχοι, εμφανίζοντας σάιτς που πληρώνουν για να συμμετέχουν σε αυτό το project.

Συμφωνώ γενικά με την ουδετερότητα του internet , αλλά καλό θα είναι όταν αντιτασσόμαστε σε κάτι όπως κάνει ο κύριος Lee, να παραθέτουμε τις πραγματικές εναλλακτικές για μείωση του κόστους χρήσης και να μην αναφερόμαστε γενικά.

Εδώ έχουμε ένα υπαρκτό project με business plan .

Για να πούμε ότι δεν είναι καλό, θα πρέπει να δώσουμε και μια πραγματική εναλλακτική με αντίστοιχο business plan.

Όταν σχεδόν το 100% των χρηστών internet

"δωρεάν" ,

κάνει αναζητήσεις στη google, έχει λογαριασμούς gmail - outlook.com, yahoo κλπ. νομίζω ότι το μοντέλο αυτό έχει επιτύχει .

Τώρα τα περί ουδετερότητας, νομίζω δεν έχουν και τόση εφαρμογή εδώ.

Εδώ δεν μιλάμε για περιορισμό του internet, μιλάμε για μια "συνδρομητική" υπηρεσία όπου ο χρήστης έχει δωρεάν πρόσβαση σε συγκεκριμένο μπουκέτο ιστοσελίδων.

Δεν θα κόβουν πχ. ειδήσεις από το al jazeera, αν αυτό περιλαμβάνεται στο μπουκέτο..

Η λογική σου δεν ειναι λάθος ,αλλά ξέρουμε πόσο αγαθές οι οι προθέσεις κάθε εταιρειας τιτάνα .

Εγω ημουν μεγάλος υπέρμαχος της Google ,αλλά αυτή και το fb ειναι πιστευω ολοφάνερο πια ,έχουν σκοπό το απόλυτο μονοπώλιο ,με συνέπειες που ούτε οι συνομωσιολογοι δε φαντάζονται στον έλεγχο της κοινής γνώμης .

Εγω υποπτεύομαι ένα ιντερνετ τύπου Κίνας .

Οι συντριπτική πλειοψηφία των Κινέζων δε γνωρίζει ότι το ιντερνετ τους ειναι απόλυτα ελεγχόμενο ,όπως και οι τάσεις που αυτό προωθεί .Έχουν άλλες ειδήσεις ,ελεγχόμενες αναζητήσεις ,άλλα φόρουμ ,άλλο YouTube (αντίστοιχο ) κτλ κτλ .

Δε λέω πως και εμείς δεν είμαστε εντελώς πατροναρισμενοι από τα μμε ,αλλά εκεί ειναι δράμα.

Δεν ειναι γραφικοί πιστεύω αυτοί που φωνάζουν ,διορατικοί είναι .

"αυτα που κανετε εσεις ειναι λαθος ..ενω ΕΜΕΙΣ λεμε πως μπλα μπλα μπλα" και φυσικα κανεις δεν πραγματοποιει τιποτα περα απο το να κρινει τους αλλους.

Ο κύριος Tim τάδε ,και οι υπόλοιποι που εφτιαξαν το ιντερνετ ,δεν το πατενταραν να χεστουν στο χρημα για παντα .

Το έδωσαν σαν κοινωνικό αγαθό ,ΤΣΑΜΠΑ ,σε ολη την οικουμένη ,ενάντια σε κάθε συμβουλή και προτροπή των παραγόντων της εποχής εκείνης.

Και αντι να κάθονται στον καναπέ τους από τότε και να δίνουν καμία διάλεξη που και που και να χρεώνουν 10.000$ τη φορα ,όπως πάρα πολλοί αντίστοιχοι ,μαχονται διαρκως για την ελευθερια ,την ουδετεροτητα και την ταξικη ισότητα στο ιντερνετ .

Ειναι αυτοί που εμπόδισαν το Netflix και άλλους πολυ πρόσφατα ,(σε μια σχεδόν τελειωμένη συμφωνία δισεκατομμυρίων) να δημιουργήσουν premium ταχύτητες για τους έχοντες ,και ταχύτητες της πλάκας για όλο τον απλό κόσμο .

Οι προθέσεις του και τα έργα του δε δέχονται αμφισβήτηση.

Μπορεις να πεις το ίδιο για την απέναντι όχθη ;

Οι άνθρωποι ειναι οι πιο αρμόδιοι των πάντων και προσπαθούν να σε προειδοποιήσουν για τις σειρήνες ,καιναυτο το κάνουν χωρίς προσωπικά κέρδη ,απεναντίας μάλιστα .

Δεν υποχρεωμένοι να βρουν και εναλλακτικό business plan για να αποφύγουμε τις ιντερνετικες δικτατορίες που διαφαίνονται.

• Like 3
Δημοσ.

Το ό,τι είναι αναφορικό και χρειάζεται κόμμα.

Έλεγες κάτι για "ημιμάθεια";

καλά όλα αυτα αλλά εδώ έχεις λάθος. Δεν χρειάζεται κόμμα εδώ το ότι γιατί δεν ειναι αναφορικό αλλά ειδικό. "το ειδικό ότι μπορεί κάλλιστα να αντικατασταθεί με τον ειδικό σύνδεσμο πως (π.χ. Θέλω να ξέρω πως θα με υποστηρίξεις), ενώ το αναφορικό ό,τι μπορεί να αντικατασταθεί από τη φράση «αυτό το οποίο» (π.χ. Θέλω να ξέρω αυτό το οποίο γνωρίζεις για την υπόθεση)."

Δημοσ.

Ας εξηγήσει κάποιος από τους υποστηριχτές της προσπάθειας τους FB, γιατί η πρόσβαση πρέπει να είναι περιορισμένη;
Τι παραπάνω θα κόστιζε η ελεύθερη πρόσβαση παντού σε αυτούς που προσφέρουν αυτή τη δωρεάν παροχή;
Κι αν δεν κόστιζε τίποτα παραπάνω, τότε γιατί επιλέγουν να δίνουν περιορισμένη και όχι πλήρη πρόσβαση;

Και μία αντιστροφή των αποτελεσμάτων της «ανιδιοτελούς προσφοράς»:

Ποιος μας διασφαλίζει ότι στο μέλλον για να έχεις πρόσβαση στις ανεξάρτητες και μη ελεγχόμενες ιστοσελίδες δεν θα είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις;
Ή ακόμη εάν οι δημιουργοί μίας ιστοσελίδας δεν θα υποχρεώνονται να πληρώνουν για να εμφανίζεται η σελίδα τους στους τελικούς χρήστες (τσάμπα δεν θα φαίνεται πουθενά);

Πόσο ελεύθερο θα είναι το ίντερνετ τότε;

Δημοσ.

Γιατί ντρέπεσαι? Για πες μας να καταλάβουμε και να σου απαντήσουμε αναλόγως. Αλλιώς μην πετάγεσαι.

Όταν δε ντρέπεται αυτός ο οποίος πρέπει να ντραπεί, συνήθως ντρέπονται οι άνθρωποι γύρω του για λογαριασμό του.

Και τα "μην πετάγεσαι" στην παρέα σου, όχι εδώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...