thephotoshoped Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα ένας γνωστός ενδιαφέρεται να αγοράσει ποιοτικά ηχεία για το Sony STRDE597 (http://www.amazon.com/Sony-STRDE597-Receiver-Discontinued-Manufacturer/dp/B0001NBH2G) . Θέλει να είναι δύο ηχεία. Σας παρακαλώ προτείνετε μου κάποια ηχεία περίπου στα 200 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ni-kos123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 roister !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Κάτι πιο συγκεκριμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charlie53 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μπορεις να μας πει ποσα περιπου τ.μ ειναι ο χωρος που προοριζονται . Επισης αν εχει θεμα ογκου των ηχειων . Και τελος αν ειναι διατεθιμενος να κοιταξει σε κατι μεταχειρισμενο που ειναι η πιο συμφερουσα λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ο χώρος είναι ένα σαλόνι περίπου 20 τ.μ. αλλά δεν θέλει να πιάνουν πολύ χώρο. Για αυτό θα ήθελε να είναι 2 και όχι 5-6 κλπ. Για αυτά τι γνώμη έχετε; http://www.skroutz.gr/s/385903/Yamaha-NS-F150.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charlie53 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ή καλύτερη επιλογή για τον φίλο σου είναι να πάει σε κάποιο μαγαζί και να ακούσει κάποια ηχεια για να επιλέξει. Απ ότι είδα μέχρι τα 200 υπάρχουν κάποια Yamaha και κάποια wharfedale. Εγώ απο αυτές τις 2 εταιρίες θα πήγαινα να ακούσω ηχεία και οποίο μου έκανε καλύτερη εντύπωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα