Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παλικάρια, Τον τελλευταίο καιρό κυκλοφορεί στο φόρουμ ένας χρήστης με λίγα μηνύματα (~250) και κάθε σχόλιο του είναι για να μειωθεί ο συνομιλητής του. Υποστηρίζει επιβλαβή πράγματα για τον εκάστοτε TS και ποτέ δεν έχει συνδράμει ουσιαστικά. Εχουμε φτάσει πολλές φορές αρκετοί άλλοι χρήστες, αγανακτισμένοι να του λέμε καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει (προσωπικά κρατήθηκα και δεν το είπα, αλλά με κάλυψε πλήρως η φράση), αλλά εκείνος το ίδιο. Κάθε διαφωνία με τα λεγόμενά του (με όλη την καλή διάθεση πάντα) καταλήγει σε αντιπαράθεση σε προσωπικό επίπεδο με βρισιές και ειρωνίες απο το άτομο αυτό προς τον συνομιλητή του. Προφανώς δεν θα αναφέρω όνομα, οι περισσότεροι θα με καταλάβετε. Τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα έπρεπε να υπάρξει κάποια ενέργεια απο τους μοντ για την προστασία της αξιοπρέπειας του φόρουμ? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Mau-Maus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Προφανώς δεν θα αναφέρω όνομα, οι περισσότεροι θα με καταλάβετε. τι σε κανει να το πιστεύεις αυτο , νομιζεις οτι ειναι λιγοι με την συμπεριφορά που περιγράφεις ? πάντως αν βρίζει κτλ όπως λες θα τον ειχαν διαγράψει οι μοντ σίγουρα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Στείλτε αναφορά. Θα τη δει κάποιος αρμόδιος συντονιστής ή γενικός συντονιστής και θα πράξει ανάλογα. Εφόσον ένας χρήστης δημιουργεί συστηματικά θέμα ή λαμβάνουμε συχνά βάσιμες αναφορές (αυτό σημαίνει πως το ότι στείλατε αναφορά δε σημαίνει υποχρεωτικά ότι θα κριθεί ως βάσιμη από το συντονιστή που θα τη χειριστεί) θα ληφθούν μέτρα. Εναλλακτικά, βάζετε το μέλος στη λίστα αποκλεισμού σας και δε βλέπετε τα μηνύματά του (εφόσον δεν τα παραθέσει μέλος που δε βρίσκεται στη λίστα σας). Παρενθετικά, το ότι του λέτε πως είναι καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει δεν είναι ο σωστός τρόπος να χειριστείτε το όποιο προβληματικό μέλος. Τα έχουμε πει πώς αντιμετωπίζονται τα τρολ. Αν υποτεθεί ότι μιλάμε για τρολ γιατί δεν καταλαβαίνω -ούτε πρόκειται να συζητήσουμε δημόσια- σε ποιο μέλος αναφέρεστε. 1
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Λογικά δεν έχει χρόνο να δει τα πάντα. Αμα θέλετε παραθέτω και εκφράσεις που είπε μόνο σήμερα. Η ειρωνία είναι πολύ ενοχλητική αλλά όχι μεμπτή απο όλους τους μοντ.
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Οχι ονόματα βρε! Είναι λίγο και αυτός, αλλά μπροστά στον Δημητράκι με τα γυαλιά ηλίου δεν είναι τίποτα! Αυτός που λέω εγώ είναι άλλο level!
trujillo2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 ασε καταλαβα.ο ανθρωπος ειναι.......αν το πω θα φαω εγω ban 1
thor777 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δεν νομίζω οτι επρεπε να κάνεις ολόκληρο θέμα γι αυτό που εγραψε στην ενότητα "Αναβαθμιση Κάτας Γραφικών" και γενικά είναι καλό να μην στοχοποιούμε μέλη χωρίς σοβαρό λόγο. Απο την άλλη ομως η αλήθεια είναι οτι δεν μπορώ να πάρω θέση γιατί δεν εχω γνώση επι του θέματος. Αν πράγματι βρίζει και ειρωνεύεται συνέχεια κάνε αναφορά ή μην του δίνεις σημασία
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Οπότε σύμφωνα με τον αγαπητό μοντ που απάντησε, πάνε μια ομαδική αναφορά σε επιλήψιμα ποστ που έκανε? Δεν νομίζω οτι επρεπε να κάνεις ολόκληρο θέμα γι αυτό που εγραψε στην ενότητα "Αναβαθμιση Κάτας Γραφικών" και γενικά είναι καλό να μην στοχοποιούμε μέλη χωρίς σοβαρό λόγο. Απο την άλλη ομως η αλήθεια είναι οτι δεν μπορώ να πάρω θέση γιατί δεν εχω γνώση επι του θέματος. Αν πράγματι βρίζει και ειρωνεύεται συνέχεια κάνε αναφορά ή μην του δίνεις σημασία Πίστεψε με, μου κάθετε στον λαιμό 2 μήνες τώρα. δες τα πρόσφατα ποστ του στο 6600Κ και θα δεις. Ο τύπος δεν αφήνει ευκαιρία, αν έλεγε απλά κοτσάνες, ε όλοι κάνουμε λάθη...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Στείλτε αναφορά. Δύσκολα τα πράγματα γι' αυτό
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Nα προσθέσω κάτι: Όταν στέλνετε αναφορά (γενικά μιλάω, όχι ειδικά για το θέμα που σας απασχολεί) πρέπει να εξηγείτε ποιο είναι το θέμα. Δεν εννοώ έκθεση ιδεών, αλλά εφόσον η αναφορά δε στέλνεται μέσω μηνύματος αλλά του προφίλ του χρήστη, πρέπει συνοπτικά να εξηγείτε ποιο είναι το θέμα. Το αναφέρω γιατί σήμερα, λ.χ., ήρθε αναφορά μέσω προφίλ με τρία αποσιωποιητικά. Εντάξει, τι να κάνει εκεί ο συντονιστής; Γενικά, αδιαφορία/λίστα αγνόησης/αναφορά. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Και στις αναφορές, να αφήνετε ένα λογικό περιθώριο χειρισμού (ειδικά κάτι "άγριες" ώρες ή αργίες κτλ. αλλά και γενικότερα). Το λέω γιατί έχω χειριστεί πλείστες όσες αναφορές που στάλθηκαν και πέντε, λ.χ., και επτά είχαν αρχίσει τα μπινελίκια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις